שלום לכולם שלום אני שקד ואני חדשה שקד
פ פיצפיצון New member 24/2/03 #2 ברוכה הבאה! ../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif ברוכה הבאה שקד! רמבו סוס מדהים! איפה את רוכבת? ברוכה הבאה והתמכרות נעימה לפורום!
ברוכה הבאה! ../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif ברוכה הבאה שקד! רמבו סוס מדהים! איפה את רוכבת? ברוכה הבאה והתמכרות נעימה לפורום!
פ פלפלית אוהבת סוסים New member 24/2/03 #4 ../images/Emo140.gif|טמבלברוכה הבאה שקד! ../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif בת כמה את? מאיפה? ואיפה את רוכבת??
../images/Emo140.gif|טמבלברוכה הבאה שקד! ../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif בת כמה את? מאיפה? ואיפה את רוכבת??
A AnGeL DeViL New member 24/2/03 #3 היי שקד, זאת דניאל../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif../images/Emo108.gif אז מחר לא נרכב
ג גזר ממין נקבה New member 24/2/03 #5 הי שקד ברוכה הבאה!!! נאי סתיו בת 14 וחצי רוכבת בדני היי כבר שנתיים וזהו התמכרות נעימה!
S shaililo New member 24/2/03 #6 סתיו!!!!!!!!!!../images/Emo46.gif יש לך זמן להכנס לכאן?!?!?! אני יהרוג אותך! תכנסי לאייסיקיו ומיד!
ג גזר ממין נקבה New member 24/2/03 #7 ../images/Emo7.gif לא יכולה.....לא עכשיו בעוד שבוע בערך אני אסביר את הכל כרגע אני פשוט לא מסוגלת....
S shaililo New member 24/2/03 #9 סתיו??../images/Emo24.gif את מדאיגה אותי! נעלמת ככה פתאום!!!!! ואף אחד לא יודע שום דבר! ומה שבוע? אמרת שלושה ימים! בכל מקרה, אני (תמיד) שם תכנסי...
סתיו??../images/Emo24.gif את מדאיגה אותי! נעלמת ככה פתאום!!!!! ואף אחד לא יודע שום דבר! ומה שבוע? אמרת שלושה ימים! בכל מקרה, אני (תמיד) שם תכנסי...