שלום לכולם

l o o p

New member
שלום לכולם

היי אני חדשה פה, מקווה שהפורום הזה פעיל... בכול מקרה, יום טוב לכולם :)

l o o p

New member
לא משהו ספציפי

אין איזה סוג מסויים אני שומעת הרבה, חוץ ממזרחי :) נירוונה היא בהחלט הלהקה האהובה עליי

November Rainִ

New member
איזה באסה......../images/Emo151.gif

אין לי משהו לא קשור להגיד לך...
אין לך אפילו חתימה...

The Only Dizzy

New member
ברוכה הבאה../images/Emo187.gif

הייי מה המצב?? אני גם מקווה שהפורום פעיל גם אני חדשה פה ואם הוא לא פעיל אז נפעיל אותו!!!

The Only Dizzy

New member
שלום גם לך../images/Emo187.gif

אני תומר אני ממזכרת בתיה ומי אתה??? ומאיפה אתה??

Friends G i r l

New member
משום מה...

נדמה לי שהוא /או היא התכוון/ה ל- new girl sorry i don't know your name... אני סתם מתלהבת מהאנגלית עוד מעט יש לי מבחן צריך להתחיל מאיפשהו לא?

Friends G i r l

New member
ברוכה הבאה!!

זאת רק אני או שכריס הכי פחות משוגע שם... נראה לי שהוא הכי פחות אהוד על מעריצי נירוונה (סורי אם יש פה מישהו שהרוס עליו) *הרוס עליו?! מה קורה לי היום?! אוהבי המורדים משפיעים לי על התאים האפורים במוח...

Iris Carmon

New member
רשימת סיבות למה לאהוב את כריס

1. הוא נישק את (רק על זה צריך לאהוב אותו. קורטני לא נחשבת בין האנשים שצריך לאהוב אותם כי הם נישקו את קורט) 2. הוא צמחוני 3ץ הוא מתלבש ממש מצחיק 4. (בלי להעליב בסיסטים) הוא בסיסט ושמתי לב לאיזו מגמה מסויימת שבסיסטים הם נורא גבוהים ומתנהגים נורא מוזר בהופעות חיות ופשוט אי אפשר לא לאהוב אותם אחרי שרואים אותם חצי קופצים חצי מזיינים את הגיטרה 5. די מתעלמים ממנו כי הוא היחיד שאין לו להקה משלו אבל הוא ממש חמוד! כמו דוב 6. כי יש לו שם מצחיק (אני חושבת שהמפזר חום שרף לי את המוח)

Runaway Train

New member
תקשיבי טוב

1.מה את רוצה?????? 2.נו אז מה,יש בעיות עם צמחוניים? אני צמחונית! 3.מה אכפת לך איך הוא מתלבש לעזאזל?את מזכירה לי את הפרחות שמעירות לכל אחד שלא מתלבש כמוהן על הלבוש. 4.אני יגיד את זה שוב-מה את רוצה????? 5.אפחד לא מתעלם ממנו,לפחות לא בתקופה שהייתה. וכן יש לו להקה משלו! סתם לידע כללי. 6.מה רע בשם שלו? את שונאת מישהו בגלל השם שלו?.

Runaway Train

New member
אהההההההההה אוי סליחההההההההההה

סליחה סליחה סליחה תתעלמו חשבתי שזה "כמה סיבות לא לאהוב את כריסט" סליחההה האוי אבל זה יצא מצחיק חחחח... מצטערת בגלל זה היו הרבה אי הבנות *מזכירה*-"מה את רוצה?????" חחחח...מצטערת מצטערת

Friends G i r l

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

אני לא הייתי רוצה להתעסק איתך.... את מסוכנת שאת עצבנית

ב נ נ י

New member
כריס באמת נחמד

ומה הוא נישק את קוביין?!....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....... לא ידעתי! ובסיסיטים שולטים אני אחת מהם, חבל שאני בת והוא בן!!! אגב, ראיתי תמונות של כריס לא מזמן באיזה אתר...אז יש לו קרחת עם זקן ארוך, ניראה שונה בטירוף...אבל מגניב כמו תמיד!!!

למעלה