שלום לכולם!

שלום לכולם!

אני לא בטוחה שזה הפורום הנכון אבל... אני רוצה להתחפש ל"עלף" (ליב טיילור ב"שר הטבעות") והייתי רוצה לשמוע עצתכם איך לעשות את זה. איך לעשות את האוזניים המחודדות? אולי למישהו יש תמונות שלה מהסרט שיכולות לעזור לי? ומה ללבוש? מה לעשות עם השיער? בתודה :)

d@r121

New member
קודם תשלמי דמי חבר

אח"כ נפנה אותך לוועדפי שתבדוק את כשרותך ורק אז אם יהיה לך מזל נעזור לך

פלטרון

New member
בקשר לאוזניים - מקרה שהיה ...

ב-E.R : אחד מגיע עם אוזניים חתוכות בצורת שפיץ . אחות : מה קרה לאוזניים שלך ? תשובה : חתכתי אותן ? אחות : איך ? עם מה ? תשובה : עם מספריים . אחות ( המומה ) : למה ? תשובה : רציתי להראות כמו ההוא ממלחמת הכוכבים ( או סטאר-טרק , או משהו דומה שאני לא זוכר כרגע ). המשך תשובה : ... יש כנס בשבוע הבא - רציתי להיות מוכן. בקיצור - מה שאת לא עושה - את האוזניים אל תעצבי עם מספריים !! קאפיש ? נ.ב. להתחפש - בטח פורים , נכון ? בת כמה ?? ( שר הטבעות מצד אחד , להתחפש מצד שני - אז באמת בת כמה?? ) ( הפעם האחרונה שהתחפשתי הייתה כשהייתי בן ... +12 .... ברגע כתיבת שורות אלו - אפילו אני המום !! ) פלטרון

zimes

New member
יקירי הקשיש

כשגדלים, יום אחד, הרבה אחרי גיל 20, זה נעשה שוב כיף להתחפש. אני, כקטנה, התחפשתי בתחפושות מתוחכמות שאמא שלי שכרה מאיזו תופרת, ושנאתי כל רגע! אח"כ היה שלב יובש של "לא בא לי", ואז גדלתי, ומדי פעם, בפורים בו יש לי מצברוח ורעיון, אני משקיעה בתחפושת ממש שווה (מהמאוחרות: מכשפה (הסתובבתי בטכניון רכובה על מטאטא ששאלתי מהאיש תחזוקה של בית הסטודנט - מטאטא כזה עם קש, לא הרגילים עם המברשת בקצה), דבר 1 ודבר 2, האיש הכחול (היה גם איש ירוק), ברוש (היה עוד ברוש, ועפרונית) ובטח פיספסתי עוד כמה...). > זה שרשור של עד איזה גיל/מאיזה גיל התחפשתם, והאם נהנתם מזה? <

Outlast

New member
לי מעולם לא הפסיק להיות כיף להתחפש,

גם אם אני בד"כ לא ממש משקיעה, סתם משהו קטן, אבל זה מספיק כדי להיכנס לאווירה (לא שאצלנו צריך משהו כדי להיכנס לאווירה, אבל מילא). בכל מקרה- אני ממליצה לעשות תמיד את מה שנראה לך טוב ונכון, במיוחד כשמדובר על דבר כ"כ שווה- להתחפש בפורים, פשוט כי זה ממש כיף. ובקיצור- אני מתחפשת מגיל 0 עד לגיל 16, ועוד היד נטויה.

סליחה????????

מה הבעיה בלהתחפש??? אני בת 16.5. מי אמר שרק ילדים קטנים מתחפשים? הייתה שנה אחת שבה לא התחפשתי וזה היה בגיל 12 שהייתי בשיא המרד. וזה עבר אחרי שנה. חברה, יש לי פה תמונה תציעו לי מה לעשות.

סליחה????????

מה הבעיה בלהתחפש??? אני בת 16.5. מי אמר שרק ילדים קטנים מתחפשים? הייתה שנה אחת שבה לא התחפשתי וזה היה בגיל 12 שהייתי בשיא המרד. וזה עבר אחרי שנה.

leeloo

New member
ואני מתה לדעת מתי פורים בכלל?

החג הכי אהוב עליי.. ואני לא יודעת מתי הוא יוצא.. כשיוצאים מביה"ס הכל משתבש.. אני אתחיל להלחיץ את עצמי למצוא תחפושת, אני חייבת להתעלות על עצמי, שנתיים שלא התחפשתי למשהו מיוחד, חייבים להשתפר.. יש רעיונות?!

miss tamborin

New member
אמממ...

אני חוץ משנה אחת או שנתיים התחפשתי עד כיתה ט'...אבל חושבת שהשנה אני לא אתחפש...אבל אולי כן..לא יודעת..נראה...

The Charmd One

New member
גם אני מתה על פורים../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif

השנה אני מתחפשת או לאשת החתול, או לוילמה מהפילנסטונס(עם חברה שלי שתתחפש לבטי) או למלאך..
אנילא כל כך בעניין של מקוריות- אלא של השקעה ושזה יצא יפה
אולי תתחפשי למוות? לסכול גירל? לג'יני?(התחשפתי לזה פעם, זה יצא ממש יפה) לאיזה צבע? לאהבה/שנאה/קנאה? חיחי כאילו למשהו מושפט?

resputin

New member
../images/Emo6.gif

ידידה שלי מתחפשת לSchool girl, אבל בשביל החבר שלה. זאת לא ממש תחפושת חינוכית... אבל משעשע יהיה לראות אותה הולכת, ואותו מזיל ריר אחריה עד שהם יחזרו הבייתה..

De-Panther

New member
SCHOOL GIRL זה הדבר!! וגם לדעת בנות

זה ככה... שאלתי הרבה והרבה אוהבות את זה
אבל רוב מי ששאלתי לא מוכנה ללבוש את זה...

leeloo

New member
פשש יש אנשים יצירתיים..

סקול גירל נשמע מדליק דווקא.. אני חייבת לקלוט את המבטים של אנשים.. זה יהיה כזה יום של צומי.. השאלה היא האם לא יהיה קר מידי לזה, וכמה פריטים בדיוק אני לובשת? 1? 2? וג'יני רציתי שנה שעברה, אבל נזכרתי מאוחר מידי..

The Charmd One

New member
את יכולה..../images/Emo26.gif../images/Emo79.gif

חצאית עם פסים אפור ברודו כזה או משבצות (שעכשיו יש בכל מקום) חולצה לבנה מכופתרת שתקשרי כזה בבטן גרייבם לבנות עד הברך עם נעלי בובה שתי קוקיות, שיער פזור אני יודעת...
וג'יני אני לבשתי מכנס כזה רחב שווראלי כזה, חולצה עם שרוולים תפוחים, הממ עשיתי כזה בד שקוף מסביב לראש ומכסה חצי מהפנים...המממ זה מה שאני זוכרת
אה וקוקו גבוה גובה שיצא כזה מתוך כובע חתוך שעטוף בבד השקוף..חיחי מסובך

Idan91

New member
אהממ.. ../images/Emo187.gif

שתי צמות, כובע קש (לא חובה) ולא צריך לקשור את החולצה הלבנה בבטן..

De-Panther

New member
חולצה לבנה עם כפתורים עניבה אדומה..

חצאית ירוקה או אדומה וגרביונים לבנות ארוכות

למעלה