שלום לכולם???

funkbass

New member
שלום לכולם???

וואאלללהה שנים לא הייתי פה ... במקרה הגעתי לדף ונזכרתי בפורום שמשום מה נטשתי לפני כשנה מסיבות לא ברורות :) מי יש לנו פה מה"וותיקים"? אולי משהו ירצה לעדכן אותי מה חדש??? מי עוד פה מאז??

judyr

New member
פאנקי מהר לפינה../images/Emo70.gif

משימה ראשונה זה לקרואת את השרשורים ולהגיב בהתאם משימה שנייה זה לא להעלם מפה שוב ביי חמוד

funkbass

New member
ג'ודי .........

איזה כייף שנוזפים בי ככה!!!! מה חדש?????? אני אנסה להתאפס פה על כל האשכולות במהרה!!!!! בכל מיקרה אצלי יש לא מעט חדש !! אני מובטל (מרצון כמובן) ואני חי קצת על חשבון הצרפתים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כייף

איזה כיף

אז לרגל שובך, אולי תגלה לנו איך חיים קצת על חשבון הצרפתים?

funkbass

New member
זה מאוד פשוט!!!

אתה מגיע עם אזרחות!!! משיג עבודה!!!!!!!!!! עובד 3 שנים!!!!!!! דואג שיפטרו אותך ואז אתה זכאי ל30 חודשים של דמי אבטלה שמהווים כ 70 אחוז מהברוטו של מה שהרווחת (שזה קצת פחות מהמשכורת שהייתה לך)

judyr

New member
30 חודששששששששש

שנייה.... אני מבררת מתי הטיסה הבאה לצרפת פחחחחחח

funkbass

New member
יווווווווו מקסימה עוד פה

מגנייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייב מה קורה ??? מתי רואים אותך באיזה צ'אט?????

תותי-בת

New member
אאהההלללןןן מממאאנננזזזז ../images/Emo140.gif באמת שנים לא היית פה.... וכמו שג'וד אמרה - תתערבב ../images/Emo8.gif שיהיה לך סופשבוע מלא באהבההההההההה

ליילה

New member
שלום, נעים מאוד ../images/Emo140.gif

ובגלל שאני לא חושבת שאנחנו מכירים, אני כנראה אחד מהדברים שהשתנו פה מאז שעזבת. אנחנו לא מכירים אולי, אבל אם כל המכובדים שכתבו כאן כל כך שמחים לקראתך, אז אני סומכת עליהם בעיניים עצומות, וגם אני שמחה שבאת. ברוך השב

למעלה