שלום לכולם!!!

shirakl

New member
שלום לכולם!!!

נעים מאוד, אני שירה... צוות ההנהלה של הפורום המתוק הזה הורחב וכרגע יש בו 3 מנהלים. דור, קרין, ואני... קרין מיד תשרשר הודעה מתחתי... בכל אופן, רציתי להגיד לכם שלום, ולהצטרף אליכם באופן רשמי... אני מקווה שקרין ואני נשתלב במהרה בפורום, הן מבחינת הניהול והן מהבחינה החברתית... רצוי שתדעו שאנחנו כרגע חושבים על רעיונות חדשים בשביל לקדם את הפורום ולהפוך אותו לקצת יותר מסודר ומאורגן. בקרוב נודיע לכם על עלייתן של פינות חדשות לפורום, ונעדכן אתכם לגבי תכניות עתידיות. אז בעצם אני מכריזה בזאת על עלייתו של "פורום נטליה אוריירו המחודש"!!! בהצלחה לכולנו!

../images/Emo15.gifשלום אנשים !!!

נעים מאוד, אני קרין, בת 24 ,עוד חלק מהצוות ההנהלה החדש של הפורום המקסים...
רציתי גם להצטרף רשמית ...
אנחנו באמת מקווים לשפר את הפורום ולעשות אותו באמת לפורום הכי טוב לנטליה אוריירו...
בהצלחה לכולנו !!!
ביי...

shirakl

New member
אויש...

שכחתי להגיד שאני בת 17... ורציתי גם לציין שלדעתי זה פורום עם פוטנציאל ענק ושאני ממש אוהבת את נטליה אוריירו המדהימה!!!

dor302

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo41.gifברוכות הבאות../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

אני מקווה שתשלבו הכי טוב בפורום ובזכותכם הפורום רק יגדל!!!
אני מאחל לכם הרבה בהצלחה
אוהב, דור!!!

אה אתם רציניים???

רגע- דבר ראשון- אני מעדיפה שהמנהלים החדשים שיצטרפו יהיו מהמשתתפים בפורום- אלה שרואים שהם משקיעים! אותכם אנחנו לא מכירים... בכל מקרה זאת רק דעתי... אבל ברוכים הבאים!

אגב, צמד חמד ../images/Emo85.gif כנסו לפה../images/Emo26.gif

זאת תמונה שאני עשיתי במיוחד לפורום הזה. מה דעתכם

../images/Emo15.gifאוי יש לי את התמונה...

התמונה הכי יפה שלה לדעתי... בקרש לשאלה... השמות שלנו יוכחלו למעלה בערב... ביי...

למעלה