שלום לכולם!

אור ו.

New member
שלום לכולם!

שלום לכולם! יש לי FreeHand 10 ו Flash 5 ועבדתי על win98 בלי שום בעיות עם התוכנות האלו אבל win98 עשה לי בעיות אז עברתי ל-XP ועכשיו אין לי עיברית... מה לעשות?

x nofear

New member
עברית

WIN XP שינה את שיטת קידוד הפונטים מTT לOT יעני open type. שיטה זו די צרה לכל זוללי העברית בעולם. יש פתרונות בצוות שונות כמו תוכנת flashhebrew לפלאש או כמו פונטים מיוחדים לפרי' ופוטו'.

אור ו.

New member
תשמע.. אני כותב לך בעברית

לא? הוורד כותב בעברית אז אני חושב שכן... אלא עם כן יש עוד משהו שצריך לעשות.

liat ליאת

New member
כשאני ביצעתי התקנת xp

היה לי קובץ נוסף של העברית ששקל 207 מגה שאותו הייתי צריכה להתקין בנפרד. ולגבי העברית פה - בתפוז יש אפשרות לכתוב בעברית באמצעות מקלדת וירטואלית בלי שתהיה מותקנת שפת העברית במחשב. אני מרימה ידיים (שמתי היום דאודורנט, מבטיחה!
), לא יודעת לעזור...

ayanov

New member
פריהנד עברי ב XP

אם באמת את/אתה עובדים עם הגרסה בעברית של פריהנד 10, אז תראה עברית רק אם העברית מוגדרת ב xp כדיפולט. עושים זאת דרך control Panel>Regional option>advanced> ברשימה לבחור עברית. אם פעלת נכון המחשב מבקש restart אם את/ה בספק לגבי איך בדיוק לעשות זאת כדאי להתייעץ עם טכנאי המחשב שלך.

mamby

New member
ואם התוכנה לא חוקית אז התשובה בהמשך

הפורום... כל שתי הודעות בערך...

liat ליאת

New member
כבר יש להשיג פריהנד 10 לא חוקי? ../images/Emo2.gif

ואיך אני לא ידעתי מזה? וואלה מתאים לי להשתדרג...

mamby

New member
את לא יודעת שהלא חוקי יוצא קודם?

חוץ מזה, פריהנד 10 באויר כבר מעל שנתיים לדעתי. סביר להניח שהחברה כבר השיגו אותה.

אור ו.

New member
אמממממ

אני עובד עם הגירסה הרגילה לא המיוחדת לעברית ולא הבנתי את הקשר לתוכנה חוקית או לא. ד"א שלי חוקית

newdesign

New member
אם התכוונת שאתה לא רואה את הפונטים

בעברית אז הנה הפתרון. תמצא את האייקון המקורי של הפריהנד+פוטושופ תקליק עליו בקליק ימין של העכבר ואז תבחר מאפיינים, יפתח לך חלון שבו שלושה לשוניות בלשונית האחרונה יש אופציה שצריך לסמן ואז נפתחת שם קטגוריה חדשה ושם תבחר שזה יעבוד כמו ב windows 98 זה צריך לפתור לך את הבעיה של ראית פונטים בעברית בפריהנד ובפוטושופ ולגבי כתיבה בעברית אתה צריך את סדרת הפונטים שנקראת סדרת ה-x זו סדרה של פונטים הפוכים שמותאמים לפריהנד ללא פלאג בהצלחה

liat ליאת

New member
הפתרון השני שלך

הוא לתוכנות שאינן חוקיות!!! ודנו על זה פה בפורום כ"כ הרבה, שזה פשוט לא היה במקום להעלות את זה פה בפורום!!!

newdesign

New member
אני חייב לציין שאת טועה

כי את גירסת הפונטים שנקראת גרסת ה-x הוציעו לשוק חברות הפונטים במיוחד לסטודנטים ולכן היא יותר זולה וניתן לרכוש אותה בקבוצות

newdesign

New member
נכון בחוקית.

דרך אגב גרסת ה-x יצאה מזמן בשביל לפתור את הבעיה בגירסה הסטודנטילת היום מאז שהפלאג הפך לפלאג יו אס בי ולא הפלאג במקודד של פעם אין צורך בפונטים אלו.

למעלה