שלום לכולם

שלום לכולם

אני מראשל"צ-שמי רועי אכפת לכם אם אני יצטרף אליכם לפורום???

Doctor Evil

New member
לא היית פה פעם?

זכור לי משהו על זה שכתבת הודעה על זה שלא לפרסם את הכתובת שלנו או משהו כזה כדי שלא נהפוך למטרות בחו"ל.. צדקתי?

תגידו- יש לי שאלה אלכם

הרי הולכת לפרוץ מילחמה- כפי שידוע לכם בארץ נכנסים כבר למתח. השאלה שלי אם אתם בחו"ל לחוצים כמו בארץ או שזה לא אותו דבר??

תראי זה ממש לא אותו דבר

כי בארץ מרגישים את זה חבל על הזמן-ואני מרגיש את זה על בשרי כי אני כונן משא"ז(מישמר אזרחי) ןכון פיקוד העורף שהזמן מתקפת טילים על ישראל אני בשטח. חחחחחחחחחחחחחחחחחח תביני איך שתביני -אני אם ביפרי וזה די מלחיץ-עוד אם נשק בבית של כיתת כוננות ושאר הציוד חבן על הזמן.

לא מרגישים את זה בכלל פה בישראל

לפחות לא אני. כאילו,בחדשות מדברים על זה נון סטופ...אבל תכ'לס? אף אחד לא חושב על זה בזמנו החופשי :/ כולם פה עסוקים בשלהם,שגידו שהולכת לפרוץ אוטוטו מלחמה,כולם התכוננו ובאמת יהיה אפשר להרגיש את זה. בינתיים,כל הזמן דוחים את תאריך המלחמה-וככה זה יוצא,שאף אחד לא שם על זה ממש.

eb182

New member
אם ימשיכו לדחות את תחילת המלחמה

אז לא תהיה מלחמה כי אני לא יכולה לראות אף חייל אמריקאי עושה משהו באמצע המדבר בקיץ(או אביב)

תראו -אי אפשר לדעת

כי כבר ארה"ב התקיפה- זאת אומרת שהיא התקיפה במקומות האסורים לטיסה.. ונראה לי שבכל אופן ג'וג בוש יתן את התחילת ההתקפה. כי הם כל פעם עובדים על הפקחים של האום בעניים הפעם לא יהיה מצב של ויתור .ו ככול הנראה ישראל או שתקבל טילים או שלא תקבל טילים איפשר לדעת.

למעלה