שלום לכולם!

אביבוש היי נעים מאד..

עד שאין לי הוכחות מוצקות וקבלות אני לא מאמינה לכלום :) שמור עליה היא יקרה לי טוב? אם אתה רוצה טיפים איך...דבר איתי..:) עמיתי (אני בת לא בן כך שאתה לא דואג)

THE sky angel

New member
אההם אההם......

קודם כל, שלום לכולם!! אחרי כמה ימים שלא הייתי פה.... הגעתי וראיתי הודעות "תשמור עלייה" ושמעתי איומים וכד'... אז רציתי להגיד לכם תודה מכל ה
על צומת ה
.... ותדעו שאני אוהבת אותכם מאוד מאוד מאוד... ואביב באמת שומר עליי, היום כמעט עפתי מהרוח, והוא תפס אותי.. :)) חחח אממ וזהו, אז תודה לכם, וזהו!!

THE sky angel

New member
חבר'ה, מחר valentines day!!!!

(אני מקווה שלא טעיתי בכתיבה....
) אממ מה אתם מתכננים מחר?? אני מקווה ששקס תבוא,
וחוץ מזה, אני מתכננת לבלות את כל היום (הערב..
..) עם הבנאדם הכי מתוק
ב-ע-ו-ל-ם!! אביב'וש!!! (וזו הסיבה ששרשרתי לכן...
) שקס, ומורן!! מה איתכם??

מה אני עושה...

תא'מת...??? תכננתי לבלות את היום המיוחד הזה בחרמון עם כ ל האנשים שאני באמת אוהב..., אבל הטיול התבטל,ככה שצריך לעשות תוכניות חדשות... אז אולי שקס תבוא, ואם לא נחפש דייט...

שקסי

New member
איזה חמודים מחכים לי...

או...אני כ"כ כ"כ מקווה שאני יבוא!!! בנתיים זה 90 אחוז כן... ואם לא אז גם אני יתחיל לחפש דייט...

kedeman

New member
אני לא בונה על דייט...

אם יש מישהו שבא לו לבוא אלי בשישי או שאני יכול לבוא אליו/אליה בשישי תודיעו!!

אז ככה..יום האהבה והחבר שלי רחוקקקק

איפה אני?..אני בלכיש נוסעת עם שחר מעמק חפר ישנים אצל מיכל או אצל דן מבקרים את כולםםםם......אבל חברי היקר נוסע להשתלמות של התנועה שלו (הנוע"ל) ואין לי זכות להתלונןנשאר לי רק להיות עצובית כי הייתי אמורה להיות בחרמון..ואני לא כי אין חרמון ..בוזזזזזזז... קיצר ילדודס..תעשו חיים והכי חשוב תדעו שעשיתי מעשה אחד טוב בחייי הצעירים ..תשאלו מהו?...התאפקתי ולא הצטרפתי לשקסי בדרכה למורני במעלה יוסף..אהההם אהההם יש לי הרגשה שעשיתי מעשה צדקה ((:) ומור'ש את בטוח תהני מחר עם אביב שנשמע לי כאן בפורום אחלה!! וזהו השתכנעתי הוא הולך לשמור עליך .. ועכשיו..יום אהבה או לא יום אהבה??..אני חייבת משהו קטן לעמיתוש שאני הכי אוהבת ..אז למרות שאתה לא שייך לפורום הזה..אני רוצה שתדע שאני אוהבת אותך נורא!!!!!!! ואל תדאג יש לשנינו את ה 28 לפברואר הגדול (:) אל תשכח..אל תשכח עמיתי

שקסי

New member
נקווה לטוב מי יודע??

אז ככה תהני בובית! ואני ישתדל מאוד מאוד להגיע ולהנות אצל ברנס ומורוש... בכלל אמור להיות שם יפה אז אני מצפה בקוצר רוח.. וטיול חרמון שבוע הבא!! מצויין!! סוף סוף רואים אותך בובה!

THE sky angel

New member
שקסססססס אצלייי!!!

יהיה לנו הכי כיף בעולם, בדאבל דייט שלנו...!!! יש מצב כוננות ממש חם אצלנו באזור, וזה ממש מפחיד, אז יש למישהו רעיונות לאן לצאת?? ושי, אם היית אומר לפני כן.... אולי היינו מתכננים איזו התנחלות.... חח סתם!! יש לי את אביב וזה מה שאני צריכה!!

למעלה