שלום לכולם!

שלום לכולם!

שלום אני אביב זוהר ממושב נתיב השיירה ממועצה איזורית מטה אשר אני בכתה יא ופעיל בתנועה בדרך כלל אנשים בתנועה מזהים אותי כשאני עובר בטיולים בלילה עם גיטרה ממדורה למדורה.....

THE sky angel

New member
חח אני רואה שהסתדרת יופי... ../images/Emo8.gif

אני מור'וש ממעלה יוסף.. אתה בטח מכיר אותי...
חחח ברוך הבא מותק! אוהבת
אותך

kedeman

New member
אני חושב שאני מכיר אותך

לפי מה ששמעתי עליך ממורוש אני דיי בטוח שאני יודע מי אתה... ברוך הבא בכל אופן :)

שקסי

New member
ברוח הבא אביב...או שברוך הבא...

טוב תסתכלו על השעה אני קצת הרבה מתה בערך אבל לא מצליחה לישון אז אל תשימו לב לשגועית כתיב שיבאו לפעמים... אביב - מזל טוב ברגע זה (או לפני כמה ימים) הצטרפת לכהילת מורעלי התנועה- עלה והגשם...ותבוא לבקר אותנו בפורום... אם אתה בי"א- איזה קורסים היית איזה קבוצות??

תודה

אני רוצה להודות לאמא ואבא שתמחו בי לכל אורך הדרך ולחברה שלי הנפלאה(מורוש) סתם..... אהה תודה

תודה

אני רוצה להודות לאמא ואבא שתמחו בי לכל אורך הדרך ולחברה שלי הנפלאה(מורוש) סתם..... אהה תודה

היי אביב, מה שלומך?

נחמד לראות אותך פה.... ככה אפשר להתראות לפחות לפחות איזה פעם בשבועיים, לא? לא ידעתי שאתה יודע להשתמש באינטרנט.....

THE sky angel

New member
שלום שרונה, גם לך!!!!

אז מה? שנים אני לא רואה אותך וגם שלום לא מגיע לי?? ואביב'וש, חמוד, למה סתם???????? חחח אממ תודה על הקרדיט... :) אוהבת אותך מותק... ואני רוצה תראות חיוך!!! מכולכם!! (אבל בממיוחד ממך בובון שלי!!!)

אני צריכה לראות מי זה האביבוש הזה..

בובון..חומד..חיוך..נעליים... :) סתאאאאאאאם חמודה שלי אני מקוה לראות אותך בחרמון וכן קיבלתי את ההודעה שלך ואני לרשותך תמיד את יודעת נכון? אביבו'ש אם אתה במקרה מסתכל בהודעות של מורו'ש..אז..שמור לנו עליה....היא ילדת פלא בלונדינית (;..טוב? ..מבטיח? מורוש חולה עליך פנתרה! נ.ב. תרביצי למורן אם את רואה אותו..וחזק.. ואל תסבירי לו למה ..אני כבר אסביר :) עמיתי

לא לדאוג

אל תדאגו אנשים אני אדאג למור כמו על תינוק כי מורוש היא מאוד חשובה לי ואני מאוד אוהב אותה

תקשיבו לי טוב

תקשיבו לי טוב כל תנועת בני המושבים אני ישמור על מור ואין לכם מה לדאוג אני לא חובבןבנושא הזה בייי אביב

THE sky angel

New member
חובבן...?? טוב חבר'ה...

כל מי שלא מבין מה קורה פה, אז אל תדאגו, גם אני לא... מה שהבנתי זה שאתם מנסים לדאוג לי, ואביב הוא לא חובבן, מישהו רוצה להסביר?...

ראיתם

אז ככה מור צודקת אני לא חובבן ואם למישהו יש בעיה שיגיד וחוץ מזה אני מרשה לכל אחד שאם יקרה משהו למור הוא יכול לבוא אליי ולעשות בי כרצונו בייי אביב

THE sky angel

New member
אהה.. ועוד משהו....

אני לא מרשה לכל אחד לעשות בו כרצונכם!
! הוא שלי, ואני אוהבת
אותו הכי בעולם!!! אז שששקט כוווולם!!! אביב'וש, תזכור מה שדיברנו...
אוהבת אותך...- הנינג'ה שלך...

THE sky angel

New member
אממ אביב'וש... בעיה קטנה...

לא הצהרתי שאתה לא חובבן אלא התכוונתי שלא הבנתי למה התכוונת כשאמרת את זה.... ואז ביקשתי הסבר.....

למעלה