שלום לכולם

שלום לכולם

שלום אני חדשה פה אני מחות דני הי ויש לי סוסה בשם אוליביה התלמידים בחוה לא מפסיקים לדבר על הפורום הזה אז אני נכנסת ליראות על מה כל התרגשות

היי1 ברוכה הבאה!

כן באמת דני היי השתלטו פה על הפורום
לי קוראים דורון, אני רוכבת בעין המפרץ, מתחרה 90 על טאורה המלך רוכבת כבר 7 שנים, וזהו!

היא עמית......

אולי את יודעת מה כל הקטע של הדירוג ומה כל החוקים כי אף אחד לא ממש מצליח להבין או להסביר!

פחחחחחחח.......

אף אחד לא ממש מבין אני לא יודעת בידיוק איך זה הולך מה זה משנה? אני יודעת שיש הרבה מאוד חוקים ושזה מבלבל ניסו להסביר לי בכנות ולא הבנתי דבר

zohark

New member
בקשר לדירוג!!!

דירוג רגיל הוא רק מגובה 100 ס"מ, והוא קובע מתי תוכל לעלות בגובה אבל מתחת ל100 אתה יכול לעלות ולרדת בגובה בלי דירוג!!! דירוג לאליפות המרכז- בכל הגבהים וזה הולך לפי צמדדד ולא לפי רוכב בנפרד וסוס בנפרד. ה-20 צמדים עם הכי הרבה נקודות עולים לאליפות בסוף השנה. אני חושב שככה זה גם באליפות הצפון אני מש לא בטוח כי אני לא מתחרה שם!!! באליפות הארץ יש 3 מקצים- ילדים עד גיל 16 בגובה 105 נערים עד גיל 21 בגובה 115 בוגרים בגובה 130 אין לי כח לפרט איך נותנים נקודות כי כבר רשמתי את זה בדיון על הנקודות.. תסתכלי עוד פעם ותקראי את זה טוב טוב

היי עמית...... כנסי...........

קוראים לי דרור ואני מתחרהמ ב-90 ואני רוכבת בחוות הפארק ברמת גן... ואני הייתי בתחרות בכנות על סוסה בשם אוסטין.. וגם קפצתי את המסלול אחריך!! רכבת מאוד יפה.... תהני בפורום והתמכרות נעימה

תודה רבה

תודה רבה על המחמאה אני מקווה לראות אותך בתחרות הבאה ונעים מאוד להכיר אותך ולמה כולם פה מדברים על התמכרות

אממממ

תיכננתי להגיעה לבד עם אוליביה וכמהה רוכבים מהחוה אבל לא נירשמתי משום שהבנתי שהוא יבוטל בגלל הגשם

לא תרשמי מחר.... כנסי עמית......

זה לא עולה כסף להירשם.. מקיסמום היא תבוטל.. חוץ מזה היא בינתיים לא מבוטלת... ואני יודעת ביררתי היום בחווה ואני גם מחר באה לעזור לבנות את המסלול ולסדר את המכשולים.....

Pink Red

New member
עמיתוש!!! ../images/Emo23.gif

מה מצב?! זאת נופר.... ( למקרה שאת לא יודעת... )

למעלה