שלום לכולם

adidush2222

New member
שלום לכולם

אני רציתי להגיד שאני עושה עבודה על הנושא לבית הספר ואני אשמח אם מישהו יוכל לספק לי סיפורים אישיים או חומר כי אני באמת חושבת שהנושא הזה מאוד מאוד מאוד חשוב במיוחד בקרב בנות נוער ולכן אני רוצה להביא לכמה שיותר מודעות בנושא... בתודה, עדי.

שלום לך, עדי

אני מסכימה איתך שהנושא הזה חשוב מאין כמוהו, והמודעות חשובה לא פחות. הפורום הזה הוא פורום תמיכה לסובלים מבעיות אכילה. אין כאן ``חומר`` על הנושא, אבל יש פה המון סיפורים אישיים של בני נוער וגם מבוגרים יותר. אני חושבת שהחברים ישמחו לעזור לך, אם רק תוכלי לשאול שאלות יותר ספציפיות על מה שאת רוצה לדעת. אני מצרפת לך קישור לאתר אחר בו תוכלי גם למצוא מאמרים על הנושא. ובנות, אם יש לכן רעיונות נוספים - אתן מוזמנות לעזור. שלך בשם הנהלת הפורום מאיה

adidush2222

New member
למאיה

תודה רבה על הקישור אבל נתת לי אתר של iol מה אני אמורה לעשות איתו בדיוק? עכשיו בקשר לשאלות ספציפיות אז ברגע שנגמור לבנות שאלות לראיון אני אשמח לפרסם אותך כאן בפורום ושכל אחד יענה לי כרצונו..... שלך, עדי.

עדי

באתר זה תוכלי למצוא מאמרים בנושא. לפי מה שהבנתי, גם את זה את מחפשת. ובקשר לראיון....פרסמי כשיהיה מוכן, ומי שיהיה מוכן יענה. בהצלחה ונשתמע בהמשך מאיה

t@gel

New member
אז זהו...שלא....

סליחה מאיונת שאני חולקת על דעתך... עדי חמודה... הפורום הזה הינו קבוצת תמיכה ולא מעבדת ניסויים... כל שאלון תחקירי שאת מעוניינת לפרסם כאן...אנא שלחי לי אותו למייל (כתובת האי מייל שלי מופיע בראש הדף בקוביית מייל למנהל, או שפשוט תלחצי על השם האדום שלי...). אני אבדוק את השאלון שתציגי בפני ואז נחליט יחד אם לפרסם או לא... מצטערת, אבל למדתי מנסיון קודם... מאיונת... אל דאגה :) תגל

t@gel

New member
שלום עדי....

אני לא יודעת אם אני מסכימה שהודעתך תישאר כאן... הסיבה היחידה שאני לא מוחקת אותה היא תקלה בשרת מחיקות. לבינתיים....ההודעה תישאר ונראה איך יגיבו לה... אני לא אתן בשום פנים ואופן שינצלו את הבמה הזו למחקרים. אנשים מגיעים לכאן כי טוב להם לניות אנונימיים... טוב נראה מה תהיינה התגובות ואז נחליט... שבוע טוב לך t@GEL, מנהלת הפורום

בודהא

New member
תגל, לא סתם היתה תקלה

כנראה ההודעה צריכה להשאר. לדעתי האישית כל מה שיעלה את המודעות בנושא, מבורך. זה יכול להיות אנונימי ויש לשתף פעולה כדי שעוד בנות יחשפו לזה שזו מחלה לגיטימית ויקבלו עזרה. בעיני, כל הכבוד לעדי ולילה מקסים לכלם

felomena

New member
אני מצטערת...

אבל אני מסכימה עם תגל..ברגע שקראתי את הודעתך הרגשתי כמו ניסוי כזה..ואני לא כזאת. קשה לספר למישהו שאין לו רגשות על זה והוא רק רוצה את זה בשביל עבודה...ד``א גם אני עושה על זה עבודה...אבל..לא נעים לי אבל לא נראה לי שכדיי שתחקרי אותנו בשביל עבודה זה קצת לא יפה.. סליחה

עדי...

אני לא חושבת שהפורום הזה הוא קבוצת ניסוי או אני לא יודעת מה... אני מבינה שחשוב להעלות את המודעות בנושא אבל את חייבת להבין שזה מאוד קשה לספר את הסיפור שלך לאדם שאתה אוהב אז תארי לעצמך כמה זה קשה לספר לאיש זר שזה לא באמת מעניין אותו אלא הוא עושה את זה בשביל ציון. חומר אני מניחה שיש לאן להפנות אותך אבל פה זה לא מעבדת ניסויים ואני לא חושבת שזה רעיון טוב. מקווה שתחשבי על זה יעל

A-naT

New member
היי עדי..

תסלחי לי אם אסרב בנימוס? אני בעצמי עוד מנסה להבין את מה שעובר עלי, ולא נראה לי החשפות כרגע. חוצמיזה, נראה לי שבחרת במקום לא נכון לחפש בו אנשים. אבל תנסי אצל היועצת שכבה שלך, יש להן המון שמות של מרכזים מטפלים (מניסיון) ובטח שם תמצאי כל מני עלונים ובטח כמה מטפלים יסכימו לכמה שאלות.. עינת

למעלה