שלום לכולם

אוריין1

New member
שלום לכולם

אני אוריין בת 15 ואני נכנסת הרבה לפורם הזה לקרוא את הכל אבל רק עכשיו כשאני די מדוכאת החלטתי לכתוב בו. בסילבסטר הייתי אמורה לצאת עם מישהו דייט ראשון ובבוקר הוא כתב לי הודעה בפלאפון ושאל אם זה בסדר שנצא ביום אחר או שניפגש לממש קצת זמן בלילה. ממש התעצבנתי אבל בסוף התברר לי שזה בגלל שחברה של חבר הכי טוב שלו זרקה אותו יומיים לפני הסילבסטר והא היה צריך להיות איתו. בערב הוא התקשר אלי ובא למקום שהייתי בו עם חבר שלו.. עכשיו אני קצת נדלקתי על חבר שלו הם שניהם נראים ממש טוב אבל הוא היה יותר חמוד. בכל מקרה שבוע לא דיברנו ואז הוא שאל אותי אם אני כועסת ואמרתי שלא אבל אני פשוט לא מרגישה אותו דבר ואני לא רוצה לצאת איתו. זה באמת היה נכון- פתאום לא הרגשתי אליו כלום. ניסיתי לשכוח אותו ואת חבר שלו ולמזלי בהצלחה. הבעיה שעכשיו אני דלוקה על שביעיסט מבית ספר שלי.. חבר ממש טוב של ראשגד"ית שלי בצופים- הוא לא כל כך יפה וגם די נמוך אבל הוא פשוט מקסים.. היופי הפנימי שלו קורן החוצה אז דיברתי על זה עם ראשגד"ית שלי והיא אמרה לי שאחנו כל כך מתאימים והיא שאלה אותי אם אני רוצה שהיא תדבר איתו. עכשיו יש לי די טראומה מהפעם הקודמת שדי הבריזו לי ואני מפחדשת מה יקרה אם הוא יגיד לא ואיך אני ארגיש עם זה- אני יודעת שאני אהיה ממש מדוכאת.. מידי פעם יש לי ולו כאלה מבטים אבל אני לא יכולה להסתכל לו בעיניים יותר מידי זמן. אז זהו אני ממש לא יודעת מה לעשות עם זה- אני חושבת עליו מלא אבל מפחדת לדבר איתו.. אני אשמח אם תעזרו לי- סליחה שההודעה כל כך ארוכה...

ליליוש

New member
תקשיבי .....

אנחנו חיים רק פעם אחת (משפט ישן אבל תמיד טוב) תנסי מה אכפת לך מה שקרה עם הבחור הקודם עבר ושחכת מזה. עכשיו צריך להתקדם האלה לבא בתור והוא.... זה שאת דלוקה עליו, תשלחי את ראשגד"ית שלך לדבר איתו אין לי מה להפסיד פה הרי עם הוא יגיד כן אז את תשמחי ותיהיה מאושרת עד השמיים אבל.... עם הוא יגיד לא אז לא קרה כלום העיקר שאת יודעת שניסת לא מת העולם יש עוד מלא כמוהו שכן ירצו אבל זה רק במקרה שהוא לא רוצה. תמיד תחיי את הרגע ואף פעם אל תסתכלי על העבר שלך אם לא הצלחת פעם אין שום סיבה שלא תצליחי עכשיו. אני מאחלת לך בהצלחה עם הבחור האת דלוקה עליו. (מקווה שעזרתי לך) באהבה ליאת

nobodys girl

New member
תראי,

פעם קודמת זה לא הסתדר, זה לא אומר שעכשיו כל החיים לא תרצי אף אחד, נכון? אנשים שהיופי הפנימי שלהם בולט החוצה הם די נדירים, ואנשים כאלה גם לא נוטים לפגוע באחרים בואי נגיד שלא ילך איתו, לפחות לא יהיו לך מחשבות של "מה היה אם כן הייתי אומרת לו..." לדעתי את צריכה לנסות ואם את מצליחה להתגבר על אנשים מהר זה עוד דבר שישחק לטובתך אם הוא לא יהיה מעוניין

אוריין1

New member
אני ממש מסכימה איתכן אבל

אם הוא יגיד לא אז אני אהיה ממש מבואסת אני מכירה את עצמי.. ואז אני לא אפחד לדבר עם אנשים אחרים... בגלל זה אני כל כך מפחדת

GirlFriend

New member
היי אוריין../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

תראי, אם פעם אחת דבר קורה, זה לא אומר שהוא יקרה לך שוב, לפעמים צריך לתפוס את עצמך ביידיים וללכת על זה. אם האישיות שלו כזו מקסימה, ואת כל כך רוצה להכיר אותו יותר, תנסי. הדרך הפשוטה ביותר היא לדבר עם הראשגד"ית שלך בצופים, ולראות אם היא מוכנה לברר לך מה הוא מרגיש לגבייך מבלי לחשוף את החיבה שלך אליו. הדרך הקשה ביותר (היא קשה רק אם לא מנסים ומפחדים) לגשת אליו ולדבר איתו בהזדמנות שתמצאי, בבית ספר, ללכת אליו עם חברה לכיתה או לקיוסק (אם יש לכם איזור שהרבה תלמידים יושבים בו) ולדבר איתו, ככה הוא יכיר אותך גם, ומי יודע לאן זה יתפתח. המון בהצלחה לך בכל מקרה

למעלה