ועוד משהו שאני רוצה להוסיף...
גם אני ממש ממש לא סובלת אנגלים ואת האופי שלהם וכל זה, וגם בשנתיים שההיתי פה מתתי לחזור לישראל והתגעגעתי לאופי החם של האנשים וכל זה, וככל שהזמן עבר יותר שמתי לב להבדלים בין האנגלים והישראלים וכל זה, אבל עכשיו דברים קצת השתנו. עכשיו מרוב שאני נמצאת פה כל כך הרבה זמן, אני כבר הרבה פחות שמה לב להבדלים התרבותיים בין האנגלים והישראלים, וככל שאני נמצאת פה אני באיזה שהיא צורה מתרגלת לאנגלים ופחות כבר שמה לב לדברים הרעים אצלהם. חוץ מזה, אני יודעת שגם הישראלים לא מושלמים ואני מנסה להסתכל על זה בצורה אובייקטיבית ולא רק להגיד כמה שהישראלים היו חברותיים וחמים וכל זה, אלא אני גם מנסה להגיד לעצמי שגם בישראל היו הרבה בנות מגיעלות, וגם שם לא היה לי תמיד כזה טוב, ובקיצור, למרות הכל, גם שם לא הכל מושלם. כמובן שאני עדיין מתדעדעת מאוד לישראל ורוצה לחזור, אבל באיזה שהיא צורה כבר התרגלתי לחיים פה ולדברים הרעים ועכשיו הרצון שלי לחזור הוא כבר יותר קטן. וגם ההסתכלות שלי על האנגלים השתנתה ואני יודעת שהאנשים שונים ויש כאלה ויש כאלה. שורה תחתונה, אני עדיין לא סובלת אנגלים ואני יודעת שחברה אמיתית אנגליה לא תיהיה לי, כי מה לעשות, אין אצלהם כזה דבר חברים טובים, ואין סיכוי שאני ישאר פה ברגע שאני יהיה מספיק גדולה לעזוב, אבל בכל זאת עכשיו התרגלתי ואני מנסה להסתכל על הדברים בצורה יותר חיובית. בכל מקרה, אני מקווה שהדברים שלי קצת עודדו אותך...