שלום לכולם

Julia16

New member
חהחהחה... אף אחד מהשמות שאמרת

לא היו נכונים... תחשוב עוד קצת, תיהיה מקורי. יש לי שם דיי נדיר, כאילו אין הרבה כאלה בארץ..

coconut56

New member
אז מאיפה אני יודע?!?!!?

אין לי שמץ של מושג.. אז בנתיים הניקניים שלך יהיה ג´וליה

Julia16

New member
יפה מאוד!

אחד מהשמות שאמרת הוא נכון, אבל רק צריך להוסיף י' בסוף וזה השם שלי..

coconut56

New member
ועוד משהו...(ג'וליה)

למה את קוראת לעצמך ג'וליה ולא ליבי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Julia16

New member
ועוד משהו שאני רוצה להוסיף...

גם אני ממש ממש לא סובלת אנגלים ואת האופי שלהם וכל זה, וגם בשנתיים שההיתי פה מתתי לחזור לישראל והתגעגעתי לאופי החם של האנשים וכל זה, וככל שהזמן עבר יותר שמתי לב להבדלים בין האנגלים והישראלים וכל זה, אבל עכשיו דברים קצת השתנו. עכשיו מרוב שאני נמצאת פה כל כך הרבה זמן, אני כבר הרבה פחות שמה לב להבדלים התרבותיים בין האנגלים והישראלים, וככל שאני נמצאת פה אני באיזה שהיא צורה מתרגלת לאנגלים ופחות כבר שמה לב לדברים הרעים אצלהם. חוץ מזה, אני יודעת שגם הישראלים לא מושלמים ואני מנסה להסתכל על זה בצורה אובייקטיבית ולא רק להגיד כמה שהישראלים היו חברותיים וחמים וכל זה, אלא אני גם מנסה להגיד לעצמי שגם בישראל היו הרבה בנות מגיעלות, וגם שם לא היה לי תמיד כזה טוב, ובקיצור, למרות הכל, גם שם לא הכל מושלם. כמובן שאני עדיין מתדעדעת מאוד לישראל ורוצה לחזור, אבל באיזה שהיא צורה כבר התרגלתי לחיים פה ולדברים הרעים ועכשיו הרצון שלי לחזור הוא כבר יותר קטן. וגם ההסתכלות שלי על האנגלים השתנתה ואני יודעת שהאנשים שונים ויש כאלה ויש כאלה. שורה תחתונה, אני עדיין לא סובלת אנגלים ואני יודעת שחברה אמיתית אנגליה לא תיהיה לי, כי מה לעשות, אין אצלהם כזה דבר חברים טובים, ואין סיכוי שאני ישאר פה ברגע שאני יהיה מספיק גדולה לעזוב, אבל בכל זאת עכשיו התרגלתי ואני מנסה להסתכל על הדברים בצורה יותר חיובית. בכל מקרה, אני מקווה שהדברים שלי קצת עודדו אותך...

היי מורן!! ../images/Emo24.gif

אני יודעת בדיוק על מה את מדברת ... למרות שהיו לי קצת יותר חברים, הרגשתי שכולם כלומניקים כי השוותי כל בן-אדם שהכרתי לחברים שלי שנשארו כולם בארץ ואז נדמה לי היה שהם האנשים הכי מושלמים ונחמדים ושאין מישהו שיוכל יהיה מתישהו למלאות את מקומם של חבריי הטובים.... עבר חודש עברו חודשיים.... המזל היה על הפנים.... הרגשתי נורא בגלל השפה ( צרפתית, אין לי בעיה אם אגלית ) שהייתה נורא קשה ולא יכולתי ללמוד אותה כי שנאתי את המורה ששנאה אותי והיה פשוט נורא ..... אני אסביר לך שאני הלכתי לביה"ס יהודי פרטי בשנה שעברה והלכתי לכיתה מיוחדת למנגרים אבל זה לא עזר לי בהרבה ... גם אני הייתי רגילה כל כך לצאת לדבר ולעשות דברים... למרות שזה במקום אם הרבה ישראלים ... ( מונטריאול ) אבל כשאין חברים ומרגישים ממש חרא ההרגשה נוראה ( אני זוכרת ) את מתגעגעת ליציאות אם החברים ומתחממת כבר לראות את הזמן הזה בו כבר תתרכלי ויהיו לך חברים ותוכלי לצאת ולהנות שוב מהחיים ..... אז אני אמשיך ... בקיץ הלכתי למחנה יהודי .... היו לי כבר די הרבה חברים אבל החלטתי ללכת לבד ולפגוש שם הרבה אנשים ולהפוח את המחנה הזה לחויה בלתי נשכחת שתשנה את החיים הנוראים שלי בקנדה .... ותאמיני לי זה שינה את החיים שלי פה.... יש לי מלא חברים בגיליים של 14-21
והכל היה נפלא לגבי השפה... המורה שלי בביה"ס באמת הייתה זו*ה ולא היה משהו לעשות אם זה למרות שהיא לא לימדה אף-אחד בכיתת ה"מהגרים המסכנים" (אחד מהכינוים שנוצרו בשבילנו המהגרים), אז ההורים שלי לקחו לי מורה פרטתית ועכשיו אני שולטת השפה ומדברת שוטף... עברתי לביה"ס אחר (לא יהודי ולא פרטי) ויש לי עוד יותר חברים ואני מקובלת
שלא תחשבי לדקה שאני מנסה לזרוע לך מלח על פצעייך הפתוחים אבל אני פשוט מנסה להראות לך שגם לי הייתה את אותה הבעייה ואם תמיכה מההורים, לפחות חברה אחת, מורה פרטית אם את צריכה אחת ופתיחת דף חדש בו את לא מרחמת על עצמך את תוכלי להבין גם בעצמך שאת צריכה להודות להורים שלך על כך שהם הביאו אותך .... ריטה

../images/Emo132.gif אופסססס- תיקונים

מנגרים - מהגרים מתחממת - מתחננת תתרכלי - תתרגלי להפוח - להפוך פרטתית - פרטית שולטת השפה - שולטת בשפה

rendomgirl

New member
תודה!!!! ../images/Emo24.gif

תודה תודה תודה!!! כמה נחמד שאני לא היחידה... אני פשוט מקווה שהכל השתפר... כאילו זה משתפר... יש לי חברה אחת יפנית... והיא נורא מתוקה... אני לא באה אליה אבל אני כל הזמן איתה בבית ספר... אבל לא יודעת איך להסביר את זה... זה לא כמו בישראל... אבל אני לא אקטר כי אני שונאת לרחם על עצמי... אז אני מקווה שהכל התסדר... :) וזה הסתדר...

למעלה