שלום לכולם

rendomgirl

New member
שלום לכולם

היי... אני פעם ראשונה בפורום אז אני לא בדיוק יודעת על מה אתם כותבים אבל אני פשוט התלונן על החור שאני גרה בו... טוב אז זה הולך ככה... אני עברתי לסיאטל או יותר מקום לאיזה שכונה צפונים לייד עם אנשים עשירים לגמרי... שההורים שלי אמרו לי שאני עוברת לא ממש האמנתי וכל החברים שלי אמרו שבסוף אני לא יעבור... אבל לצערי עברתי... ניסיתי לשכנע את ההורים שלי והתחננתי אליהם וזה כמובן לא עזר... אז ביום האחרון שהבית שלי היה ריק והמשפחה שלי היתה בבית מלון הזמנתי איזה 10 חברות וממש עשינו חיים... הם הביאו לטונה של מתנות תמונות יומנים ומלא דברים בסיגנון... ואני ממש לא ציתי לעבור! הקליטה שלי האנגלית שואפת ל -0... (שתבינו הממוצע שלי בישראל היה 90 עם 65 באנגלית...) ואני חברה של החברה הכי טובה שלי מגיל 3... בקיצר... הייתי רגילה כל כך לצאת לדבר ולעשות דברים... הגעתי למקום שמדברים כו רק אנגלית בלי ישראל אחד... התיכון שאני לומדת הוא אחד מהפבליק סקול הכי טובים... שנה שלמה הייתי בלנץ´ בסיפרייה כי אני בקושי יכולה לדבר ולא היה לי אפילו חברה אחת... ושתבינו... בישראל אני מאוד חברותית וממש אין לי בעייה להכיר אנשים... והאמריקאים האלה כאלה קרים שזה מפחיד... אז עכשיו זה השנה השנייה שלי פה... האמת זה יותר טוב... יש לי חברה אחת יפנית... (אמרתי לכם כבר איך אני שונאת אמריקאים?!) אבל אני לא נפדשת איתה... ואני ממש מתגעגעת!!! אני מתה לחזור!!! אני שונאת את המקום הזה כל כך!!! שביקרתי בישראל החופש היה לי ממש כיף!!! אז סתם רציתי לדעת עם אני היחידה פה שמתה לעזוב ולא יכולה לסבול את המשפט "בסוף את תודי להורים שלך שהביאו אותך לפה"

sivani

New member
היי,ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

כמה דברים שיש לי לומר: ויי,את קרובה אלי. אני גרה בוונקובר בקנדה, ממש מעבר לגבול
המ..תראי,אני בטוחה שהמעבר הזה לא היה מרצונך, אבל...במקום לקחת את זה רע (למרות שאני יכולה להבין אותך ויודעת שזה קשה לא לקחת את זה רע) תנסי לחשוב על הדברים בצורה החיובית שלהם,גם אם אין יותר מדי. אחרת את לא תשרדי שם יותר מדי זמן
עברתם באופן קבוע? ועוד משהו,ניסית פעם ממש לדבר עם ההורים שלך על זה ולהגיד כמה רע לך? אולי שיעבירו אותך בצפר,ושם תהיה לך הזדמנות חדשה להכיר אנשים? בהצלחה
סיון

rendomgirl

New member
../images/Emo13.gifתודה אבל...

אני אוהבת את וונקוור... יש שם אחלה חניות... אז עברתי לפה ל 3 שנים... אבל אין לדעת... יש פה כל כך הרבה אנשים שעברו פזמן מוקבל והם פה כל החיים שלהם... וכן אני התלוננתי... ומתלוננת... וממשיכה להתלונן... הם כבר היתרגלו אז הם לא ממש שמים על זה יותר... ואני לא יעבור בית ספר כי זה יותר מידי רחוק... אני משתדלת לא לקחת את זה רע כי זה לזמן מוקבל... אבל אני פשוט סובלת פה... כל מה שאני עושה זה לשבת בבית טלויזיה לימודים... ובגלל זה גם עליתי פה איזה 5 קילו... בקיצור... אני מקווה שהיה טוב...

okts

New member
../images/Emo24.gifהיי

קודם כל ברוכה הבאה ומקוה שתהני בפורום הזה. דבר שני רציתי להגיד לך שעברתי לניו גרז´י לפני שנה וחצי ושנה שעברה hיה lי אותו סיפור כמו שלך ספריה במקום לנץ וכו אכשיו לאט לאט מסתדר אבל הבכל מרה לא סובלת אמראים וקווה שיהיה לך כל טוב לפחות ל-3 שנים. O.K.

rendomgirl

New member
../images/Emo13.gifתודה גם אני מקווה...

זה משתפר... אבל אין כמו בישראל... זה המקום הכי כיף בעולם עם האנשים הכי נחמדים בעולם!!!!!

coconut56

New member
הא?

לא הייתי אומר הכי נחמדים בעולם...אבל יש חלק נחמדים... היית פעם בהולנד שאת אומרת אנשים הכי נחמדים בעולם?

rendomgirl

New member
לא נחמדים מבחינת מנומסים...

אני פשוט הכי מסתדרת איתם... ה"תרבות" זה אותה תרבות... אני פשוט הכי נהנת בישראל... למרות שם יש טונה של אנשים מגעילים... כאולי הרבה יותר מפה... אבל כאן הם צבועים בצורה לא נורמלית!!! ואני לא יכולה לסבול את הכויוכים המפגרים האלה וההיי הזה שלהם במסדרון... זה עושה לי בחילה... אה... והייתי ההולנד שהייתי בת 12 טיול בת מיצווה... אבל לא דיברתי עם הולנדים...

sivani

New member
את באמת צריכה לנסוע להולנד ../images/Emo99.gif

יש שם את האנשים הכי נחמדים בעולם,וגם חמודדדים נורא
חבר שלי לשעבר עבר להולנד באותו זמן שאני עברתי לפה.

coconut56

New member
You Go SA-YOU-N

חחח...
.. אם לא הבנת אמרתי שאת צודקת.. ואת בטח שואלת את עצמך מה זה ה- sa-you-n הזה? שאת כותבת סיון עם ו´ אחת זה נראה כמו סיון (sa un)...חח עזבי אני לא יודע איך להסביר...
{{{{{{{{{{{{חירופון ט-ו-ט-א-ל-י-}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}

sivani

New member
חחחח תשמע סיפור קצר

אחד המורים שלי בבצפר בישראל,ביסודי,כל הזמן היה מתגרה בי וקורא לי sa-youn.

eb182

New member
זה נכון

ישראלים יותר נחמדים מאמריקאים אבל זה לאו דווקא בעיה להכיר אנשים, הנה אני פה איזה חצי שנה וגם אני בהתחלה סבלתי קצת אבל עכשיו יש לי כל מיני חברים, הרבה מהם לא אמריקאים(יש קנדית, רוסיה, הודית, ישראלים וכו´) אבל כמובן שגם אמריקאים. נראה לי שהבעיה אולי זה עם האנגלית שלך או משהו. בכל מקרה תמיד יש לפחות מישהו אחד שידבר איתך ויכניס אותך למעגל החברים שלו. והנה כבר יש לך חברה אחת ואל תדאגי, גם אני לא נפגשתי עם החברים שלי כל כך בהתחלה. בכל מקרה להתלונן על האופי של אמריקאים זה כיף

coconut56

New member
אני לא מבין...

שהייתי בארה"ב האנשים שם היו ממש נחמדים בכלליות וגם היו נחמדים אליי! אני לא יודע על מה אתם מדברים...זה אחלה של עם! וההולנדים הם כאלה נחמדים...למי שהיה באפטלינג- נכון זה פארק ענק? אז בקיצור הלכתי שם לאיבוד לא מצאתי אף אחד! וזה היה מפחיד אז איזה אחת שהייתה באמצע תפקיד חשוב (לפקח על הפארק והכל..)היא יצאה ועזרה והסבירה לי בדיוק איפה אני ואפילו ליוותה אותי ואז מצאתי כבר חברים..אחח איזה עם נחמד יש לי המון סיפורים עליהם.....
בצרפת האנשים צבועים קצת!

Julia16

New member
שלום רנדום גירל!

תשמעי, אני מאוד מאוד מבינה אותך. אני גרה פה בניוקאסל, אנגליה ואני גם גרה בחור בלי שום יהודים וישראלים, והאנגלים, מבחינת האופי הם עוד יותר נוראיים מהאמריקאים, אני יכולה להבטיח לך. הם קרים, סגורים, מזוייפים שטחיים, לא חברים טובים ויש עוד הרבה דברים שאני יכולה להגיד עליהם. אני גרה פה כבר יותר משנתיים ובהתחלה אני פשוט שנאתי את המקום הזה וכל הזמן התחננתי להורים שלי שנחזור, אבל בגלל המצב הגרוע בארץ ועוד כל מיני סיבות ההינו חייבים להישאר. גם אני נמצאת פה בפבליק סקול שנחשב לדיי טוב, אבל זה לא משנה כלום, הילדים הם אותם ילדים עם אותו אופי דפוק. גם אני בשנה הראשונה ממש סבלתי בהפסקות וההיתי מסתובבת רק עם ילדה אחת רוסיה וסתם ההינו מסתובבות בלי כלום לעשות. האנגלים לא התעניינו בנו והיו ממש לא נחמדים וילדותיים ומאוד מזוייפים. בשנה השנייה זה כבר היה טיפה יותר טוב, התחברתי עם קצת יותר בנות והיו לי ידידות, אבל בהחלט לא ההיתי יכולה לקרוא להם חברות, והקשר בינינו היה מאוד שטחי. גם פה בכלל לא נפגשים או משהו אחרי בית ספר, אז כל הזמן ההיתי בבית וההיתי ממש עצובה ומדוכאת. עכשיו, בשנה השלישית שלי פה, אני מרגישה שהעניינים מתחילים כבר טיפה יותר להסתדר. בבית ספר התיידדתי מאוד עם ילדה קוריאנית והצלחנו להיפגש קצת בסופי שבוע וללכת למקומות (דבר שלא קרה לפני כן) למרות שעדיין אין ביניו קשר כל כך קרוב ובהחלט לא כמו שהיה לי עם חברות מהארץ. גם מחוץ ללימודים הכרתי מישהו ממש נחמד ועכשיו אנחנו מדברים בטלפון הרבה (דבר שגם לא היה לפני כן..). בקיצור, מה שאני רוצה להגיד זה שלמרות שהדברים ממש דפוקים, הם יכולים להשתפר ודברים יכולים להשתנות. צריך הרבה סבלנות וכח סבל (כן, כוח סבל! מה לעשות..) אבל דברים יכולים להשתנות לטובה באופן מפתיע. אני לא אומרת שכבר טוב לי פה ואני רוצה להישאר, אבל אין מה לעשות, פשוט מתרגלים. זה המציאות וחייבים לקבל אותה. חוץ מזה שאני בטוחה שקרו לך גם דברים טובים מהמעבר. מה, תחשבי על זה, לא למדת שפה? לא הכרת תרבות חדשה? לא פגשת אנשים חדשים? (גם אם הם נוראיים והיה עדיך לא לפגוש אותם?...) בקיצור, מתוקה, את תתרגלי, כי פשוט אין לך ברירה. אני מקווה שדברים ישתפרו אצלך ומאחלת לך בהצלחה.

Julia16

New member
לא....

לא קוראים לי עדן... אבל אני מוכנה לגלות שהשם שלי מתחיל בל´ ואז י´...

coconut56

New member
מממ...

לירון? לי? תגידי לי את השם שלך....למה את עושה אתזה כלכך חסוי?!

Julia16

New member
מה עוד אתה צריך?!

אמרתי לך, מתחיל בל´, ממשיך בי´ ואם אני יגיד עוד כבר תדע את כל השם!.. תנסה לנחש עוד, בסך הכל אמרתי שם וחצי... (אם לא תצליח מקסימום אני יגלה..)

coconut56

New member
אמרת כבר שתים ו..

לירון, לי, ליגל, לירית(?), לימור, לישי נו אמרתי תגידי לי אם צדקתי!,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

למעלה