שלום לכולם...

שלום לכולם...

אני חולה מאוד על סוסים הם החיות הכי מדהימות בכל העולם... אני לא רוכבת עליהם לצערי אבל אני רכבתי כמה פעמים על סוסים וזה היה ממש כיף!!! אני פשוט לא מקצועית כמוכם... מי שיכול לשים פה תמונות יפות של סוסים עם רקעים יפים אני אודה לו מאוד... ביי ביי

AlOnA FoR EvEr

New member
אפרתתת ../images/Emo15.gif

למה שלא תתחילי לרכב מקצועי. מאיזה אזור את בארצנו
יש פה המון אנשים שיעזרו לך למצוא חוות, באזור שקרוב אליך. תהני כאן

ברוכה הבאה! ../images/Emo34.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

ברוכה הבאה! התמכרות נעימה!
למה באמת שלא תתחילי לרכב? תמונות תוכלי למצוא בקבצים...!
אז אמממ באמת אולי נוכל לעזור לך ו....ברוכה הבאה לפרומנו הקט!

יא!!!!!!

התמונה צולמה ביגור ואיזה מכשול מראים??? את הטריפל שלי!! זאת אומרת הטריפל שעליו נפלתי וחטפתי זעזוע מוח! איזה יופי!! אם תשימו לב המספר קצת עקום, או שבכלל אין (נו איבדתי הכרה אין לי מושג
) כי המפר השתפד לי בבטן(הברזל) אבל נפלתי בצורה שעיקמה אותו. מזל! ואם אני לא טועה ההתקהלות הזאת של האנשים היא סביבי ?? או שכבר פינו אותי בשלב הזה. מה שאני יודעת זה שהיו מסביבי המון אנשים כי לא הפסקתי לדבר שטויות(אני לא זוכרת כלום אגב...)

shaililo

New member
וואי...

זה כל כך סתיו... אזארו נראה קטנצ´יק... איזה סיבוב

וואיי תמונה ממש יפה ואני חייבת ל...

הגיד ש... סתיו ממש קטנה עליו!!! הוא נראה ממש ענקייייייייי.... ודרך אגב בתמונה הוא נראה סוס מהמם!!!!!!! למרות שאתם אומרים שבמציאות הוא לא שיא היופי...

אהה.. וברוכה הבאה!!! אני מקווה ש...

תהני כאן בפורום... ותתמכרי!!!!! את הולכת להופעה של המורדים?? בכלל מישהו פה מתכוון ללכת להופעה של המורדים שתהייה בפסח!!?!? אני כן!!!!!!!!!!!!!

בכלליות....

אזארו ממש גדול ואני ממש קטנה אז....... וחוץ מזה הוא נראה פסדר הוא רק הגיע אלינו עם גרדת מגעילה ובגלל זה הוא נראה כמו חרא! יש לו גם מלא פרוות חורף שזה גם מגעיל! חוץ מזה הוא כזה דינוזאור שמן וחמוד! דרך אגב זאת התחרות הראשונה שלי פה הקסדה הייתה לי כל המסלול על העיניים לא ראיתי כלום אפשר לראות את זה גם פה!

חחח

רציתי להגיד רק שהוא נראה הרבה יותר טוב!! כנראה השהייה שלו באושה לא עזרה לגרדות שלו...

shaililo

New member
דורון?וסתיו?

דורון- יש לך תמונות ממשמר העמק? סתיו - תפרסמי את כל התמונותתתתתת!! אני רוצה לראות!

בעיקרון דורון מפרסמת!

אני שולחת לה והיא שמה פה! מחר יהיו לי תמונות ממשמר העמק ובכלל שלחתי כבר לדורון עוד כמה אבל ישנות עם אפאצ´י! דורון סורי שאני מעבידה אותך ככה! ומזה תודה

krin88

New member
אני צילמתי את התמונה...

כן, נזכרתי..... אין לכם מושג בכמה לחץ הייתי זו מהתחרות הראשונה שלנו, אני זוכרת שעמדתי שם והתחלתי לצעוק באמצע המסלול ואליסון הייתה צריכה להשתיק אותי.....
פחח.... בעיקר שלקחת מקום שני!!!!!

כן היא גם בכתה כשעשיתי סיבוב נקי

אני והיא בכינו זה היה מזה מצחיק! אליסון=המורה לריכבה הראשונה שלנו גדלתי אצלהם בבית הבנים שלה עדיין רוכבים איתי!!! דין מתחרה גם על אזארו ואלאדין הוא נראה כמו אח שלי וליאל מתחרה על אזארו ואכו הסוס שלהם! שניהם בנים שלה!

למעלה