שלום לכולם

שלום לכולם

פעם ראשונה שאני כותב בפורום, מדי פעם ראיתי מה שכתבתם פה.. החלטתי להעלות את הבעייה שלי, ובכוונה זה כאן ולא בפורום "הכרויות" או משהו דומה. אז ככה: אני בן 19, אני לא בצבא (אלא לומד באוניב´ ורק אח"כ עושה צבא). יש לי הרבה חברים במצבי כמו גם חברים שעכשיו משרתים.. עכשיו, מה שאני מחפש זה איזשהו קשר. בוא נגיד שבנסיונות הקודמים שלי יצא לי לצאת עם בנות, אפילו היה לי קשר במשך חודשיים שלא הלך רחוק מדי. לרוב זה איזו מישהי למשך פגישה או שתים (וזה לא בתדירות גבוהה בוא נגיד ב5חודשים האחרונים, שלוש בנות בסה"כ..) - הנקודה היא שאני לא מהביישנים במיוחד או משהו כזה. אני מסוגל להתקשר למישהי (בטלפון הכוונה..) ולהגיד "בואי נעשה משהו". בזמן האחרון, זה כבר חודש ומשהו אבל נראה לי לצערי שזה ימשך יותר, אני לא מוצא אף אחת..לדעתי אין לי בעייה במראה חיצוני, והבנות שיצאתי איתן אפילו היו די יפות בעיניי, אמנם אני לא גבוה ואפילו נמוך , בסביבות 1.72 או משהו כזה, אני די נאה, אני עושה כושר וכו´. אני אוהב לדבר על הרבה דברים, אני מחשיב את עצמי משכיל יחסית(..). אבל נמאס לי מזה שזה כמעט או בכלל לא, כלומר אני כבר רוצה קשר ארוך עם מישהי, שלא המראה שלה חשוב (חשוב, אבל לא העיקר ,בניגוד לעבר) אלא באמת שיהיה לי עם מי לדבר, ואפעפ"י שאני לא בנאדם רגיש במיוחד הייתי רוצה פשוט שהיא תעניין אותי, יותר מכל דבר אחר. והגענו לבעיה - אני לא מוצא בנות, כלומר לא רק שאין לי מישהי פטנציאלית או דומה לזה, אין לי מושג מאיפה להכיר. לחברים שלי חלקם יש חברות, ואני לא מהטיפוסים המתעלקים שרוצים שיכירו להם (למרות שבעבר ניסיתיאת זה פעמיים וזה לא הלך) ובסביבת היומיום שלי הבנות הן בנות 23-24, ואז באמת שמתי לב שאחרי שנודע להן הגיל שלי הן עושות אחורה פנה או מחליפות את השיחה לתוכן פחות רומנטי (לעתים באופן מופגן - כלומר נניח אחרי שהחלפתי טלפון עם מישהי והסתבר לה הגיל היא התחילה לצחוק..). אין לי מושג כרגע מאיפה להכיר, אני עדיף לא עם מישהי מהסטודנטיות כי זה יוצר מצב לא נעים אח"כ לראות אותם ביומיום, ובסופ"ש שאני בבית, אני בד"כ עם החברים - אלה שיש להם חברה נשארים איתה והאחרים לא בדיוק יוצאים וכו´. אני לא מאמין כ"כ בהכרויות באינטרנט, אבל אולי יש לכם איזו עצה להשיא לי, אני ממש לא מבין מה לא בסדר איתי, והייתי רוצה לפחות לקבל דרכים לפגוש בנות חדשות או להתקל באוכלוסיה בגילי כדי כביכול "לפרוץ" מבעד למעגל החברים שלי ולמצוא בנות שאני לא בקשר יומיומי או לאורך שנים איתן, ואני חדש להן והן לי.. אז אפשר לסכם בניק שלי שלי "רוצה אך לא יוצא", ועם הדגש על לפתור את ה"לא יוצא".. תודה מראש

Erin21

New member
היי לך...

אוקיי, זה בהחלט מצב מתסכל, כשאתה רוצה להכיר מישהי, וכולן נרתעות ממך בגלל הגיל. תראה, כמו שהקודם לפני כתב- אתה כנראה מחפש במקום הלא נכון. תשכח מהסטודנטיות. ובכלל, העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך היא להפסיק לחפש, כי מניסיוני (הלא כל כך מועט...) דווקא כשלא מחפשים- מוצאים. מכיר את השיר הזה שאומר: "you can´t horry love, no, you just have to wait"...? אבל אם בכל זאת אתה מעדיף לחפש מישהי שתעניין אותך, אל תפסול שום אפשרות להיכרות. אינטרנט, מסיבות, סיפריה ציבורית, או סתם ברחוב- כל אלה יכולים להיות מקומות מפגש פוטנציאלים עם בנות בסביבות הגיל שלך... בהצלחה לך ורק אושר!

לירו

New member
../images/Emo2.gifאני לא מאמין למקרא עיני!!!

בחורה רשמה לך, ואני מצטט : "מניסיוני אם מחפשים לא מוצאים"... אוקי אז אם זה מה שיש לבחורה לרשום לגבר שמחפש קשר אז שתעשה טובה לכל עולם הגברים ותשמור עצות כאלו אך ורק ואני מדגיש! אך ורק לידידותיה הנשים זהו מקרה מובהק של ההבדל התרבותי בין נשים לגברים: נשים יכולות לא להתאמץ וככה זה אצל רובן ואילו אנו הגברים עדיין נתפשים (למרות שינוי מועט שמתרחש ) כאלו שצריכים ליזום... אחי, אם אתה מתכוון לשמוע לעצה זו אז מחכות לך שנים רבות של בדידות! אם כבר אז כבר! אם אתה גבר אז תתנהג כמו שמצפים ממך (זה לא הסתה להתנהגות מוסכמת חברתית כוללת אלא חלקית) ותיזום וכמה שיותר יותר טוב!!! ועד כאן פינתנו להפעם...

BlackUnicorn

New member
הייתי אומרת שאין לך מושג על מה אתה

מדבר.. זה נכון, אם מחפשים לא מוצאים. אני מצאתי את החבר שלי די בטעות. לא חיפשתי, לא עניין אותי זוגיות. היינו ידידים חודשיים ונהפכנו לחברים, בלי שאחד ידע שהשני רוצה יותר (שנינו רצינו יותר ולא ידענו). והיום אנחנו מאוד מאושרים ביחד. ההורים שלי לדוגמא, הכירו גם כן, דרך דוד שלי ששירת עם אבא שלי בצבא. לא חיפשו שום דבר. רק שתדע, שהאהבות הכי גדולות קורות סתם פתאום. בלי שאתה מחפש. אז נכון, אם אתה רוצה קשר ברור שיהיה לך יותר קל אם תחפש, אבל אם תחפש אתה תתפשר על כל דבר כמעט, ויכול להיות שבכלל תתאהב באהבה עצמה ולא בבחורה שאותה רצית מלכתחילה. בכל אופן, תחשוב על זה ככה - כשאתה מסתובב ברחוב, ולא מסתכל על בחורות וחושב עם מי בא לך להתחיל או עם מי היית רוצה קשר, יש לך הרבה יותר בטחון ואני יכולה להגיד לך בבטחון שזה מושך בנות. לעומת זאת, אם אתה מחפש ואתה מנסה להתחיל עם בנות, אתה משדר את זה החוצה לסביבה אם תרצה ואם לא. תראה, כשנוצר קשר בין זוג, אפשר ישר לראות אם הבן אדם מחפש את הזוגיות או לא לפי צורת הדיבור שלו. אהבה וקשר רציני מתפתחים אך ורק כשמכירים אחד את השני, ובן אדם שמשקיע יותר בלהרשים את הבחורה ולהתחיל איתה, מראה בד"כ צד אחר שלו שילך ויתמעט אח"כ. מה אני אומרת? קיצר, אל תחפשו בני זוג, הם יגיעו לבד. בכל אופן שיהיה בהצלחה :)

coaxcable

New member
טוב אז ככה

גברים - צריכים לחפש. מה הכוונה בל"חפש"? לחפש זה להציב הגדרות לעמצכם: גבוהה, מתותלת וכאלה ולהסתזכל סביב, ומדי פעם לזרוק איזה מילה או שתיים! לא צריך להתפס על כל דבר שנראה מתאים או העונה לדרישות שלנו......לפעמים לא צריך להצבי דרישות גבוהות וסתם להסתפק בדבברים טובים ופשוטים, ולנסות..אם הלך הרווחתם ואם לא חפשו :)! נשים - המממ כן.אצלן או שזה הולך או שאנו הולכים (זורקות אותנו לכלבים) :) חה חהח כלומר אצלן איחן בעיה..הן תמיד מחכות שתהיינה הצעות ובוחרות את ההטובה גם אם יש להן עצם ביד שזה שוב אנחנו! הן תמיד מחפשות......גם גברים שמחפשים ויש להן אישה-חברה אז הם בוגדים אבל עדיין איתה כעוגן גיבוי...אבל הן.....מחפשות תמיד וגם אם תאמרנה שלא אז גם צודקות.....כי אנו כביכול היוזמים. עוד משהו, מרבית חברותיי היו מבליינדייטים (טלפוניים) ועם מרביתן הקשרים היו טובים.....עד שהחלק הגדול בגדו בי...כי להיות גבר מתחשב יותר מדי זה גם רע.... שוב......נסו עם אנשים שלא בדיוק בסטנדרטים שלכם או מה שאתם באמת מחפשים וייתכן שזה מה שיהיא לכם ולכן את האושר הצפוי ובהצלחההה

rattlehead

New member
you got a point there...

למרות שעל ההקצנה הייתי מוותר. מה לעשות, אנו חיים בעולם בו הגברים הם ה"יוזמים". נכון שיש מגמת שינוי, אבל עדיין... אבל לירו, הכותבת לפניך לא אמרה לו "אל תיזום". היא אמרה לו לא לחפש. שזה דבר שונה לגמרי. הוא פשוט לא צריך לראות כל בחורה כחברתו לעתיד אלא כעוד בחורה. אם העסק זורם, אז אחלה... שינסה להתקרב יותר ויותר (ופה בא קטע היוזמות :) מנסיוני (או נסיון אחרים, כמו זאת מעלי) זה באמת ככה. למרות שאם רוצים משהו - אז קשה שלא לחפש אותו.

לירו

New member
בדיוק דעתי...

א. אל לאישה (ואני אומר את זה בשיא האגרסיביות) להשוות את גישתה ליחסים לגישתו של זכר בימינו אנו... זה פשוט טאבו שהפרתו תגרור סבל רב לאותו הגבר שימצא לנכון לאמץ גישה של בחורה. ב. אני מסכים לא במאה ולא באלף, אלא באינסוף אחוזים שאם ההגדרה שלך בלא לחפש היא לא להסתכל על כל בחורה כעל החברה הבאה אלא כאל מישהי שאתה סתם פוגש ויש סיכוי שהיא האחת אבל "כרגע" זה צריך לעניין לך את התחת (ותסלחו על הצרפתית שלי) אז אתה בדרך/גישה הסופר נכונה שהיא למעשה גישתי! בשבילי בחורה זה כמו כל דבר בחיים: אהבתי אני מוקיר ושומר, לא אהבתי, אני מחזיר למקום ועובר הלאה ותודה לך על שהבהרת את העניין rattlehead ישר כוח!

למעלה