שלום לכולם

3D man

New member
חבל שלא פרסמתי

תוך כדי מידול, כי אז עוד הייתי יכול לשנות את המודל לא השמשתי בספרי אנטומיה למינהם בסה"כ זה היה חלק מזכרון וחלק מתמונה של אדם ערום ברזולוציה נמוכה יחסית אני מקווה מאוד שאתה לא רופא שעשה הסבה לאנימציה ממוחשבת כי אין עבודה. טקסטורה חסרת פרטים אבל מספיקה היות ורוב המודל יהיה לבוש ומכוסה בכלי נשק.

3D man

New member
שלום לכולם

הרבה זמן עבר מאז שהייתי כאן לאחרונה אני דיברתי אז על TUTORIALS שאני אפיק אבל בשל המצב הכלכלי והעובדה שעברתי דירה זה לא התגשם. אבל, זה יקרה בעתיד בכל מקרה נחמד לחזור ושלום לכולם וראיתי גם כמה אחלה עבודות שפרסמו כאן רצ"ב מודל של דמות הלוחם גמורה אבל ללא טיקסטור כדי שתוכלו להתרשם מהמודל עצמו ללא כל מיני תוספות

uxus

New member
אפשר לראות WIREframe

קודם כל: COOL DUDE!!! שנית: אפשר לראות WIREframe? כי בעצם לפי זה אפשר להגיד עם המודל הוא טוב! אני רואה שיש לו הרבה בעיות באנטומיה! אני מציע לך לקחת כמה ספרים באנטומיה או סתם מגזינים לפיתוח גוף ולתקן (זה מה שאני עושה), אלא עם כן זה לא היה תרגיל במודלינג, אלא בזיכרון
בהצלחה!

trididi tradada

New member
הפנים מוכרות לי מאיפשהו...

המודל ניראה טוב פרופוציונאלית(לפחות מנקודת המבט הזאת),ורואים שעשית עבודה טובה על מבנה השרירים והכל. בסך הכל ניראה מעולה זה לא הפנים של ניר?

hermonir

New member
זה גם הגוף שלי.. ../images/Emo3.gif

אבל שכחת משהו בין הפופיק לברכיים. אצלי זה לא ככה. באמת מודל מרשים. תודה שלא שמת טקסטורות כדי שנראה יותר טוב, רק לא יכולת גם לתת תאורה פשוטה ובהירה יותר? אם כבר רק מודל אז עד הסוף. ניר.

snot nose

New member
wow

i´m totaly impressed you´ve got a good understanding of human anatomy but if he´s going to be the heroine type maybe you should make he´s body a bit bigger (especially longer legs) did you use polys for this character? are you going to animate him?

gRAFIx

New member
wellcom back

כמה זמן לוקח לעבור דירה? לגבי המודל, נראה לי שהרגליים קצת צרות מדי. מהברך ומטה בעיקר. תשווה את העובי של הרגל לעובי של הידיים ותראה שזה קצת מוזר.

3D man

New member
את המודל

לצערי אי אפשר יותר למדל פשוט כמות נקודות השליטה רבות מכדי שימוש אז תנו הערות בשביל המודל הבא ועצות לגבי מה צריך לוחם בשביל להשלים את הLOOK

hermonir

New member
עשית משהו שאתה לא יכול לשנות?!

אתה בטח צוחק עלינו. מה זה, שיש? חייבת להיות לך גרסה LOW POLY או משהו. אחרת איך הגעת לזה? באיזה שלב הרגשת שזהו, מכאן זה כבר סגור? עצה ידידותית לכולם: לעבוד כך שאם ברגע זה החשמל נופל, תפסיד לכל היותר חצי שעת עבודה. זה אומר לשמור כל הזמן, אם אפשר בשמות שונים: man_01.lwo, man_02.lwo, man_03.lwo... man_63.lwo זה נכון לכל מה שיוצרים על המחשב. זה אפשרי, יש היום דיסקים גדולים וצורבים זולים במיוחד לצורך זה. ולעבוד כך שתוכל לשנות. בין אם זה בשבילך או ללקוח, אין דבר כזה "אני כבר לא יכול לשנות כלום." זה מחשב. אם יש זמן - אפשר לשנות. וכל זה הביא לי רעיון... ניר.

למעלה