שלום לכולם

שלום לכולם

שמי ליהי ואני מנהלת פורום נשואים נשואות. כמו שידוע לכולכם ישנה תחרות בינפורומית לסיפור הקצר. ניתן לשלוח סיפורים עד תום שבוע זה ולאחר מכן להצביע על הסיפור שייצג את הפורום שלכם בתחרות. הפרסים למקומות ראשון שני ושלישי הינם זוג כרטיסים להצגה בבית ציוני אמריקה. אם ישנם שאלות, ניתן לפנות אלי במסר אישי או על גבי פורום נשואים נשואות, או למנהלי הפורום. בהצלחה לכולם ליהי

מירבי*

New member
הסיפור שלי

"ביקשתי אדרנלין..למה את לא מביאה לי?". המתח היה בלתי נסבל. אגלי הזיעה זלגו והכתימו את גב חולצתו הירוקה. מתוך ערפול חושים, לא כאן ולא שם, זיהתה דפנה מעליה רק את המנורה העצומה של חדר הניתוח . בהזדמנות אחרת זה בטח היה מסנוור אותי כהוגן, עכשיו זה לא מזיז לי. אבל למה הם מחזיקים לי כל כך חזק את הלסת ולמה מושכים לי את הלשון? הנשימה היתה לה קשה, והחלה מחרחרת... "...טובוס מס 4" אמר בקול סמכותי ד"ר כפיר וניגב אגל זיעה. , עוזרו הביט בתדהמה במתרחש וידו רעדה כאשר לקח מהאחות את הטובוס הכחלחל. דפנה כבר לא איתנו? אתה בטוח? צעק "...בוא נכניס את זה עכשיו". המרדים תפס פיקוד והזיז את שניהם, כמו מרגרינה שנחתכת עי סכין החליק הטובוס לגרונה של דפנה ללא כל קושי. האמבו שמזרים את האוויר נלחץ, פומפם, החזה מתרומם אמר העוזר..אנחנו בפנים אמר המרדים..חמצן..הרבה חמצן. סמדר האחות שמה לב שהצבע חוזר לפניה של דפנה. רק כמה דקות עברו מאז השאיבה והכל פתאום הדרדר, קרס, שאיבה פשוטה, ד"ר כפיר רגיל לבצע אותה כמעט כל יום.. מאז שהגיעה התרומה הכספית לפני שנתיים למרכז ההפריות בראשות פרופ אמיר הלך וגדל נסיונו. בחודשים הראשונים היה ד"ר כפיר שמח על כל מטופלת שהגיעה לפעולה. לאחרונה כבר לא עמדו כאן בעומס ונאלצו להפנות מטופלות למרכז אחר. הבוס לא אוהב את זה, אבל אין לנו ברירה. אנחנו לא עומדים בעומס. במוסף מעריב של סוף שבוע חורפי אחד כבר הופיעה כתבת תחקיר על התורים להפריות במרכז של פרופ אמיר, ד"ר כפיר כעס על העיתונאית שלא בדקה לדעתו מספיק את כל העובדות לפני שדאגה לפרסמן. כשחזר מההשתלמות באנגליה קיבל לידיו ד"ר כפיר את האחריות לכל השאיבות. למה זה היה צריך לקרות דווקא לדפנה? לא הבין, הרי הכל אמור היה להיות בסדר איתה. אני כבר מכיר אותה מעשרים וחמש שאיבות קודמות. לא היה כל סיבוך עד כה.. דפנה היתה במחוזות אחרים, חומר ההרדמה שהוסיף המרדים עשה את הכל נעים יותר וההרגשה המוזרה בחיך נעלמה כמו גם אור המנורות וקולות האנשים ... ד"ר כפיר התיישב על כסא סמוך למיטה, הניח למרדים להמשיך בפעולת ההחיאה. דפנה נושמת טוב, הצבע חוזר, הדופק יציב, הוא הרשה לעצמו לשחרר אנחת רווחה. אט אט החלו הדברים להתחדד, דפנה הבינה שמשהו אחר קרה פה, הריטואל הידוע פינה עצמו לריחות אחרים, לקולות חדשים, כשפקחה את עיניה נתקלה בזוג עיניים מביט בה, לא היה לה ספק היא מכירה את העיניים האלה בגללן היא התאהבה בו , אך משהו בצבע הכחול שלהן כבר לא היה חד כתמיד, הדמעות שמילאו אותן טשטשו את חדותן, דפנה ניסתה לשאול מה קרה, למה מיטתה מוקפת באחיות, רופאים ובעוד פנים לא מוכרות, הקול שבקע מגרונה היה צרוד...היא התקשתה לדבר וגילתה שכל הברה שהוציאה מפיה גרמה לכאב חד בגרון. ד"ר כפיר רכן לעברה, ליטף את פניה והסביר שהיתה בעיה בהרדמה, אמר שהיתה סכנה של ממש, קיבלנו אותך במתנה דפנה, ואז השתנתה ההבעה על פניו "השאיבות האלה מסכנות אותך, חשוב לי מאוד הפריון שלך אך החיים יותר". כל הסובבים הנהנו בראשם לאות הסכמה, דפנה נלחצה, לא היתה מוכנה לחדול מהנסיונות המתישים להרות, החלום על תינוק משלה לא הרפה והיא ידעה שתעשה הכל כדי להצליח. כעבור כמה שעות כשכל הסימנים החיוניים שבו לתקנם שוחררה דפנה לביתה. התשובה השלילית הגיעה לאחר מספר ימים, דפנה חשה שהיא מתרסקת..כהרגלה במצבים מסוג זה מיהרה לקבוע תור אצל ד"ר כפיר, בדרכה לקליניקה שלו שיננה לעצמה את הדברים "אני לא מוכנה להפסיק, בסוף זה יצליח, יש לי כח לעוד פעם, מה שקרה לי היה חריג, אף אחד לא יעצור אותי." דפנה נכנסה לחדרו והתיישבה על הכסא מולו, ד"ר כפיר נשען לאחור ואמר "דפנה, אני לא עושה לך יותר טיפולים, בואי נעשה פונדקאות" . בקושי רב בלעה דפנה את הרוק והסדירה את נשימתה "אני? פונדקאות? למה?" הרופא נתן הסבר מפורט, דפנה בלעה כל מילה בשקיקה, היא שאלה, הרופא השיב, וכך מצויידת בכל התשובות שבה לביתה, ביקשה מבעלה להתיישב לידה ולהקשיב, הוא הקשיב קשב רב ופניו התמלאו חיוך גדול "דפנה, זה רעיון נהדר, סופסוף תפסיקי לסבול, מה זה משנה מי ילד אותו זה הרי התינוק שלנו, בשר מבשרינו." שנה אחת חלפה, בדיוק שנה. התינוקת הונחה בזרועותיה, דפנה התמלאה באושר שאין מלים כדי לתאר אותו, אותם עיניים שהביטו בה שנה קודם מלאות בדמעות ניבטו עכשיו מהתינוקת הנהדרת הזאת שהתכרבלה בזרועותיה.

מירבי*

New member
הסיפור של דרדרסית-סיפור של נתינה

וכל מה שרצתה היא ובן זוגה לחבוק תינוק קטן סמל לאהבתם הבלתי מנוצחת, אפילו כל הקשיים שעברו כל מסכת הטיפולים הקשה, ואף הבשורה שהרופא הטיל עליהם שגרמה לאדמה לרעוד תחתיהם, אף על פי הבשורה הזאת הם היו נחושים להמשיך בדרכם ולמצוא את הפונדקאית זאת שתגשים את חלומם. עברו עליהם חודשים לא קלים, הם חששו מי היא תהיה אותה אישה האם תהיה אחראית דיה לשאת את העולל או העוללית הקטנה שלהם, האם היא תהיה חביבה ותבין את מסתורי לבם את דאגתם..ועוד הרבה חששות.. החודש המיוחל הגיע הם נפגשו, האווירה היתה די מתוחה , לפני שנזרק המשפט הראשון ואז השיחה שצפה והייתה כל כך נעימה וקולחת, הכימייה הייתה כל כך מיוחדת, הם הוקסמו האחד מן השני, והחליטו שהם ממשיכים קדימה. ואז יוצאים לדרך הנירות המסמכים, האיבחונים המוכנים, הבדיקות הוועדה השאלות וכל השאר.. הכל עלה לועדה שתחרוץ את דינם האם ימשיכו הלאה למטרה?.. והיום המיוחל הגיע ישבו סביב שולחן גדול, ממש כמו בבית משפט היא ובעלה ולצידם הפונדקאית, סביב השולחן עוד שישה אנשים לערך, כולם מקצועיים כולם בוחנים ושואלים, והדפים של אותו חוזה עומדים מולם והם מדפדפים קוראים ומתקנים כל מני דברים שהם נדרשים, ואז אחרי השיחה עם הוודעה בשעה טובה ומוצלחת מגיעה החתימה, הם חותמים, ואותם מברכים הועדה בדרך צלחה..עד המטרה המיוחלת. עוברים להם עוד שלושה חודשים עד שהאם מביאה את האישורים מקופת החולים להתחיל את הטיפול המיוחל, בשלושת החודשים הם מתקרבים יותר מעמיקים הכרות, כך שלטיפול הראשוני הם מגיעים כמו מכירים מימים ימימה.. הטיפול מתחיל פרפרים עפים בבטן אם זה אצל הזוג שהנה החלום כבר בהשיג יד אוטוטו הם נוגעים בו בפרי שלהם, והפונדקאית גם נרגשת חלומה היה לתת להעניק לעבור הרפתקאה מלאה בנתינה, מגיעים ליום ההחזרה, הפונדי על המיטה והאם לצידה אוחזת בידה לתוכה מוחדרים שלושה עוברים, שלושה פירות אהבה, הרופא מאחל בהצלחה, נפגש עוד שנים עשר יום, כותב הוראות תמיכה זריקות ושאר הורמונים והם יוצאים לדרך.. שנים עשר ימים מותחים מורטי עצבים עוברים לאט..לאט..לאט..השיחות של האם והפונדי מתהדקות יותר..הן מחפשות סימנים שמה אולי זה ניתפס..אולי ואולי.. ואז היום מגיע הבדיקה שעות הבוקר עוברות לאט לאט..אפשר להשתגע השניות כאילו לא זזות, ואז הטלפון, שלילי, אכזבה כאב צפייה שנפלה.. אבל לא מאבדים את העשתונות, יש מטרה והיא ברורה חייבים להמשיך קדימה עם תקווה עם המון סבלנות, ותפילה גדולה בלב, ועוד טיפול כושל, ועוש טיפול כושל.. ואז בפעם הרביעית..כן זו הפעם הטיפול מצליך הבטא עולה ועולה ועולה..האם האב לבם מרקיע שחקים, והפונדי מאושרת גופה לא איכזב אותה הנה הרגע הגיע לצאת לתישעה חודשים מופלאים שבסופם תעניק חיים לתינוק כל כך מבוקש, שנים שמיחלים לבואו זוג מלא באהבה, זוג שמלא ביחודיות מופלאה.. שבע שבועות נצפה השק עם הדופק, כן יש שם חיים בוכה האם לא מאמינה עשר שנים מחכה לרגע הזה לראות את החיים האלה שמתפתחים רוצה כבר לעטוף אותם באהבה..והפונדי כל כך נרגשת בשבילה ועוברים השבועות ועוברות המון שעות, ההריון לא קל לפעמים מערים מכשולים אבל הם שורדים, גם הפונדי וגם ההורים, המטרה חשובה, התקווה בלבם לא נמוגה הם יודעים שבסוף המסע מחכה המתנה הכי גדולה עלי אדמות חיים, חיים של תינוק. אז מה היה לנו בסיפור זוג עם אהבה גדולה תקווה ומטרה ברורה, פונדקאית עם אהבה ורצון ונתינה, שגם לה תקווה ומטרה ברורה, לתת חיים לפרי אהבה של זוג מיוחד... שיהיה לכולנו פה בהצלחה בנות מכל ה

מירבי*

New member
הסיפור של דניאל

נושא: מכתב לילד שעוד לא נולד ילד שלי אהוב ויפה מתי כבר תגיע ? הרי אתה יודע שאנחנו מחכים לך כבר שנים ארוכות החדר כבר מוכן הבית מחכה והלב מוכן להעניק ולקבל אז למה אתה מאחר ? אתה לא יודע שאתה לא עומד בלו"ז ? הכרנו, התאהבנו, התבגרנו ביחד, התחתנו, המשכנו לאהוב, למדנו, עבדנו והמשכנו לעבוד, קנינו בית, קנינו גם מיטה, אבל החדר שלך עדיין עומד ריק ומחכה עליתי במשקל וירדתי עברתי ניתוחים וכאבתי הזרקתי הורמונים ולקחתי סטרואידים וחיכיתי וחיכיתי וחיכיתי אני מאמינה שבסוף תחליט לבוא אבל למה לעזאזל זה לוקח לך כל-כך הרבה זמן ???

מירבי*

New member
הסיפור של דרדסית-איש אישה ופרי אהבה

• תקנון התחרות הבין פורומיתו מירבי* ו 08:18 29/12 • איש אישה אהבה..ופרי אהבה...ו הדרדסית הנשית [מצורף קובץ jpg] ו כל חלומה היה לחבוק תינוק משלה האושר הראשון היה ביום בו הכירה אותו את האיש שלה, לבה בישר רק טובות.. חבקה איתו ימים כלילות באהבה במסירות בכבוד הדדי... אך העלטה לא פסחה על ביתם אחרי שנתיים של נישואין מכשהבינה שלא בושש לבוא פרי אהבתם פנתה אל הרופא שלה וסיפרה את רצונה.. וכך יצאה למסע הטיפולים, מסע יסורים לא נעימים זריקות עייפות בחילות, ימים של דקירות.. ואז השאיבות ההחזרות וימיי ההמתנה לבטא המיוחלת.. וכף עברה טיפול שתים שלושה ארבעה ..שנית עשר שלוש עשר והתייאשה, ידעה כי העננה השחורה עוד עומדת שם מלמעלה ולא מניחה למזלה להתמשש, והשנים עוברים להם ביעף.. היא כבר בת שלושים והאיש שלה בן שלושים וארבעה והם כל כך כמהים כל כך רוצים, פרי אהבה, אושר תקווה.. ואז הרגע מגיע הוא יושב במשרד מזמין אותה לשיחה ומספר לה שלעולם לא תוכל ללדת, אכם פוריה היא אך לשאת את פרי אהבתה לא תוכל לבה בשניות התנפץ, והאיש שלה מסתכל עליה ולבו נשבר לראותה בוכיה, והוא אומר לה יהיה בסדר אישתי אהבתנו תנצח את הכל! ואז הרופא אחרי שנרגעה מאותה בשורה מרה, נופח בה תקווה חדשה את אמנם לא יכולה לשאת את תינוקך, אבל אישה אחרת כן יכולה תחשבי על אלטרנטיבה אשר תביא לך ולאישך את פרי אהבתכם שתחליטי חיובי תחזרי אלי ואדריך אותך מה לעשות... היא חוזרת לביתה עם האיש שלה וכך עוברים להם ימים הם חושבים הם מתלבטים, לאיזה כיוון הם יקחו את החיים, ואז יום בהיר אחד ההחלטה התבשלה בליבה, היא אמרה לאיש שלה אני רוצה לחבוק את הפרי שלנו ולא משנה המחיר שזה יהיה אם כך בגורלנו נקבע, אקבל את ההחלטה ונמשיך בדרך לתקווה.. ואז מתחילה הרפתקאה לא קלה לחפש את האישה שתישא את פרי אהבתה הדבר שכל חייה לו חיכתה, והיא פוגשת בה באותה אישה.. הפגישה התממשה, ההחלטה הוכרעה, הבקשה לועדה עלתה, ושם היא אושרה.. וכך עברה לה חצי שנה של טיפולים בם יד ביד הלכה עם האישה והבטא המיוחלת הגיעה, ולבה נפעם ידעה שעוד כמה חודשים תדע מה זאת אהבת אמא, שלה יכלה כל החיים.. תשעה חודשים של חיים, תשעה חודשים של צפיות, תשעה חודשים מאושרים יחלפו, והיא והאיש שלה יחבקו את פרי אהבתם, את חלומם את תקוותם.. איש אישה אהבה תינוק\ת זו כל בקשתה...

מירבי אין ספק....../images/Emo132.gif

|
שגילינו פה כישרון נוסף שלך מיני רבים .נשמה טובה קראתי בכיתי הפנמתי התרגשתי וכמה כיף שעכשיו אפשר לדבר על כול הכאב שיש רק טוב. ואמן שישמרך אלוקים ואת בן זוגך המקסים וכמובן בנותייך שאין ספק שהיו שוות כול סבל ועכשיו נישאר לצעוד קדימה בהמון גאווה ולהמשיך בנתינה ולצבור עוד נקודות לגן עדן ח...ח..ח... |כתר
איך בוחרים.?

מירבייייכולי מצומררת מהסיפור..../images/Emo23.gif

איזה סיפור, האלמנט הרפואי ששולט בו מראה יקרה שלי עד כמה את שולטת בחומר הרפואי ואין אין כמוך!!!!!!!!!!!!! כל הסיפור הצתמררתי מעצם המחשבה שחייה יכלו להיפסק וכל זה למען מטרה אחת והיא תינוק משלה, כבר שנה אני קוראת בפוריות את סבלן של הבנות האמיצות שם שעוברות שבעת מדרי גיהנום בטיפולים בכדי להגיע להצלחה המיוחלת..כל הכבוד לנשים האלה, וגם לך יקירתי וגם לכל הנשים שפה בביתנו, בפורום פונדקאות, אני כל כך נרגשת מסיפורך. אהבתי, כתיבה יפה ומרגשת במינה

נ.ב.

אני לא חושבת שמה שכתבתי יכול בכלל להשתתף בתחרות כי זה לא ממש סיפור, אז הבחירה האמיתית היא בין הסיפורים של דרדי לסיפור של מירבי.

בנדה1

New member
אופ, זה קשה. אני אקרא שוב הכל מחר

ואחליט, מראש אני מתנצלת בפני כותבות הסיפורים שלא אבחר, אני אבחר במה שהכי מתחבר אלי. אבל אני חייבת להגיד, ניחתן בכשרון כתיבה. ב ה צ ל ח ה

נמשושה

New member
בנות - כל הכבוד../images/Emo45.gif

כתבתן מקסים ומרגש. בהצלחה לכולן בתחרות!!!

מירבי*

New member
נמשושה...../images/Emo24.gif

מה שלומך יקירה, נעלמת לי קצת... התחרות פתוחה עד סוף השבוע, כולן מוזמנות לשלוח סיפורים קצרים מפרי עטן.

נמשושה

New member
היי מירבוש

אני יודעת....לחוץ לי קצת עם הברדאק של האריזות (עוברים דירה). ומכיון שאני כל כך טובה בלצבור שטויות וג´אנק.....העבודה לא נגמרת לי... :( אחרי המעבר נחזור לשיגרה! נשיקות

למעלה