שלום לכולם.....

yalonoa

New member
שלום לכולם.....

שלום לכל הנוכחים !! אנחנו שמחים להצטרף לפורום ומכיוון שיש בבעלותינו שתי חיפושיות אספנות (אחת מודל 1303 והשניה 1303L ) וכן מוסך לחיפושיות (המוסך למעשה של חבר טוב מאוד), אנחנו מקווים שנוכל לעזור לכל מי שיהיה זקוק לכך בכל דרך אפשרית . כמו כן ברשותינו ספרות טכנית (באנגלית) על כל סוגי החיפושיות משנת 55´ וכן גישה לכל סוגי החלקים (מקוריים) (גם לקרמן) , כך שאל תהססו לפנות אלינו בשאלות ובקשות ... נועה וילון.

vq55205

New member
ברוכים הבאים

על איזה מוסך מדובר ובאיזה מקום , אנשים כאן מחפשים בנרות מוסכים טובים ואמינים שמטפלים בחיפושיות. לגבי גישה לחלפים חדשים או מקוריים תנו יותר פרטים , גם עם נושא הזה אנשים מתקשים להתמודד מאחר שחלפים כאלה אינם בהישג יד לכל דורש ולעיתים אין אפשרות להשיג כלל.

yalonoa

New member
מוסך וחלפים.

תודה ! המוסך נמצא ברחוב עזה ביפו ונקרא "מוסך רוני" - הם שם כבר איזה 30 שנה ומכירים חיפושיות גאיות ואריאנט וכו´ בעיניים עצומות והם עושים עבודה מעולה ואמינה ולא יקרה יחסית למה שאתה מקבל . הם חידשו את המנוע של האדומה שלי שעשה איזה 300,000KM והחיפושית שועטת ומנגנת כמו שעון קוקיה שוויצרי (צריך לעשות לה קוסמטיקה אבל כרגע קצת קשה...) בנוגע לחלקים - יש לי קרוב באמריקה שגם בעניינים האלה והוא שולח לי מציאות שגם אם תמצא כאן תצטרך למשכן משהוא כדי לקנות את זה. אתם מוזמנים להתקיל אותנו בדברים שאתם מחפשים. נועה וילון .

dejavu

New member
שלום למוסך רוני!

אני מכיר אותכם בעקיפין... החיפושית שכרגע אני נוהג עליה עברה אצלכם אוברול מלא (בתקופה שהיא הייתה שייכת לדוד שלי) בערך שנה אחרי האוברול קיבלתי את החיפושית במתנה מדוד שלי, היא אצלי פחות משנה וכבר נאלצתי להחליף את המנוע (!) ....

RamN

New member
זה לא אשמתו של מוסך רוני

שפתחת פס יצור בגינה!!!!!!!

dejavu

New member
יותר נכון להגיד

ש... אולי בגלל מוסך רוני פתחתי פס יצור בגינה...

yalonoa

New member
אני לא מתכוון להתנצח

עם אף אחד . אני כמו בן בית שם ואני יודע איך הם עובדים ומה הם מסוגלים לעשות. המנוע שלי היה גמור והם עשו אותו חדש לגמרי. מי שרוצה מוזמן לשמוע אותו. שבת שלום!

neshima

New member
שעלה

אני נוסע בצורה עצבנית (חיפושית, זה הפורשה של משלא אשיר...) כמה זמן מנוע צריך להחזיק מעמד אחרי אוברול ?

yalonoa

New member
יש אינסוף דברים שהאוברול

תלוי בהם אבל הדבר המרכזי שההצלחה של האוברול תלוי בו זה בעל הרכב או יותר נכון - הנהג. אני עשיתי לשלי הרצה של 1000KM ובאותם קילומטרים לא עברתי את ה -80 קמ"ש ובסוף אותם 1000KM חזרתי למוסך לכיוונים וחיזוקים אחרונים . כמובן שתמיד צריך לזכור שהמנוע של החיפושית שמבוסס קירור אויר עובד בטורים נמוכים יחסית והאוייב האמיתי שלו זה חום לכן כל משיכת הילוך ונסיעה במהירויות גבוהות רק מקצרת למנוע את החיים (במיוחד בקיץ שלנו). עד היום החיפושית נוסעת כל יום לפחות 150KM והיא עדיין מצלצלת כאילו הרגע הסתיים הטיפול של האובראול (את האובראול עשיתי לפני כשנה וחצי), לפני כמה ימים כשהיה קר יחסית רציתי לבדוק כמה מהר היא מסוגלת אבל היפסקתי ב- 115 קמש. האמת אני גם מחליף שמן ומנקה את הפילטר פעם בחודש וחצי פחות או יותר (וגם פילטר דלק על כל מיקרה). שורה תחתונה - אם תשמור על המנוע הוא יחזיק גם עוד שלושים שנה אחרי האובראול ואם תקרע אותו הוא יחזיק שבוע כמוכל דבר אחר.

למעלה