שלום לכולם

dafna18

New member
שלום לכולם

קודם כל אני רואה שזה פורום חדש אז תתחדשו:) הוא ממש אחלה נראה לי בינתיים.. בכל מקרה..אני סבלתי בחיי לא מעט מנדודי שינה ממש מאז שאני זוכרת את עצמי לקח לי יותר זמן מלאחרים להרדם הייתה תקופה אחת שלקח לי מינימום שעתיים להרדם בלילה פשוט התהפכתי במיטה ולקחתי כדורים אבל רק פעמיים, אמורים להרדם איתם דיי מהר ולי לקח יחד עם הכדור שעה וחצי להרדם..וגם קמתי באמצע הלילה משו שאפעם לא קרה לי.. פעם שנייה גם לקח זמן ובזמן הזה היה לי כאב ראש והרגשתי את הגוף ממש כבד וכאילו הייתי חצי במציאות חצי שם.. בכל מקרה...תהיתי אם גם לכם קרה משו דומה כשלקחתם כדורים.. מצטערת שההודעה כל כך ארוכה.. שיהיה לכם לילה נפלא.. דפנה.

היי,

קודם ברוכה הבאה, לאחר מכן, תודה, ולבסוף: פעם לקחתי כדורים כתרופה למשהו והרגשתי כבדות כל הגוף, כמעט משותקת. תרופה אחרת גרמה לי להקיא רק מהריח שלה (ואם לקחתי אותה, אז באמת הקאתי) כל תרופה והתופעות לוואי שלה, עלייך פשוט למצוא את מה שמתאים לך. כנראה שהכדור הזה, כמו אז לי, לא מתאים לך, ואת צריכה משהו אחר, להחליף. דיברת עם הרופא לגבי התופעות לוואי האלה? ההודעה לא יצאה ארוכה, וגם אם הייתה, ממש לא צריכה להתנצל. :)

dafna18

New member
היי

תודה.. לא דיברתי עם הרופא, השגתי אותם בכלל בלי מרשם:) וזה היה דיי מזמן פשוט לא לקחתי אותם יותר מאז.. ובימים אלו אני נרדמת מהר (שזה באמת ממש נדיר!) :) אז הממ זהו לבינתיים, דפנה.

dafna18

New member
המממ

כנראה פתחתי פה לשטן כי אתמול התהפכתי לא מעט שעות במיטה.. \:

dafna18

New member
תמיד אפשר

פשוט שלא תמיד אענה :) אבל לשאלה הזאת אין לי בעייה.. אז..אני ישנה על הבטן זה מוזר...כאילו שיכנעתי את עצמי שרק בצורה הזו ארדם אבל לאחורנה ניסיתי גם על הצד..ואנלא יודעת איך נרדמתי כי כל הזמן התהפכתי מצד לצד וגם על הבטן כרגיל יש כרית אבל אנלא משתמשת בה.. ושמיכת פוך כי קר פה באיזור.. למה את שואלת?:)

איזה יופי:)

את ישנה כמוני, על הבטן, בלי כרית, שנים שאני עושה ככה. אני שואלת כי לפעמים יש תקופות שאני רבה עם עצמי במיטה (בדרכ אני מנצחת), ואם אני לא מרגישה שאני שוכבת כמו שאני אוהבת וכמו שנוח לי מאוד קשה לי שלא להתהפך ולזוז כל הזמן (וזה גורם לסדין ולשמיכות ליפול) נראה לי שגם תנאי שינה טובים מאוד תורמים להרגשת רוגע ואיכות טובה יותר. לא?

JCD

New member
אפשר גם לענות? :)

כיום, ברגע שאני נכנסת למיטה אני מתקפלת על הצד בתנוחת עובר (צד ימין). אח"כ אני עוברת לשכב על הבטן. בהתחלה עים רגל אחת מקופלת, כשהראש מופנה לאותו צד של הרגל, בתנוחה הזו אני משנה צדדים (פעם רגל ימין מקופלת ופעם שמאל, כשהראש עובר צדדים בהתאם). כשאני עומדת להירדם כבר שני הרגליים ישרות, אבל שמתי לב כשאני מתעוררת באמצע הלילה (או היום, תלוי מתי אני ישנה:) שאני שוב בתנוחה הקודמת של רגל אחת מקופלת (לרוב ימין- זה אומר משהו חוץ מזה שאני ימנית?). אה, שכחתי לציין שהקיר נמצא מימין למיטה. אני לא בטוחה, אבל אני חושבת, שכשהמיטה הייתה צמודה לצד השמאלי אז ישנתי יותר מופנה לצד השמאלי.

:)

מעניין. מעולם אבל מעולם לא הצלחתי לבדוק איך אני התעוררתי. תמיד ניסיתי, אמרתי לעצמי ככה את נרדמת ואת תראי ותדעי אם זזת. תמיד זזתי לפנישהצלחתי לבדוק.. :) אני רואה שגם את מתוך שינה משנה תנוחות. אחד הסימנים שהראו לי זה כאשר כל לילה הסדין ממש לא היה מהודק למיטה והשמיכה נפלה לי, דבר שכמובן העיר אותי כי יש לי נטיה להרגיש קור תמיד.. סימן נוסף להפרעות שינה:) ותמיד אפשר גם לענות, וגם לשאול, וגם לתהות, וגם לחשוב, וגם להיות. בעצם, חייבים להיות :)

JCD

New member
:)

אני ממש מכירה את מצב הסדין המתבלגן :) למזלי השמיכה החורפית הנוכחית שלי מאד גדולה, כך שקשה להפיל אותה. אבל בקיץ (וגם בחורף- עים השמיכה הקודמת) זה כל הזמן קורה לי, ומאחר ובנגב קר
לפנות בוקר גם בקיץ הייתי מתעוררת כל פעם. ופעם גם אני לא הייתי מצליחה לבדוק תנוחות, למרות שניסיתי. רק בזמן האחרון (וגם לא תמיד) הצלחתי.

למעלה