שלום לכולם,

Strawberry Kiss

New member
שלום לכולם,

כל כך הרבה זמן לא הייתי פה,למי שלא זוכר הייתי פה ממש בהתחלה ולא כתבתי הרבה. אני אוספת בעיקר- קופסאות. מכל הצבעים,הסוגים,הגדלים. כמובן שאני לא אוספת קופסאות ענקיות אבל יש לי כמה די גדולות ויש לי גם תיבה ענקית מעץ,כעת אני יותר מחפשת קופסאות לא יותר גדולות מקופסת נעליים מיוחדות,נדירות,ישנות וכו´. לכל מי שיש כאלה ומוכן למכור\לתת שיצור איתי קשר,האיסיקיו שלי כתוב בכרטיס האישי שלי. יש לי יותר מ-150 קופסאות,אתם בטח חושבים שזה קצת,אבל זה ממש לא בשביל קופסאות זה מלא. אני אוספת גם גלויות,יש לי יותר מ400 גלויות ואני כרגע בתהליכי מיון,אם יש לכם במקרה רעיון כיצד אפשר לתלות את כל הגלויות ביחד על הקיר אז בבקשה תכתבו לי כי אני מחפשת רעיון כבר הרבה זמן ופשוט לא מוצאת. ו..אחרון חביב,אני אוספת כרטיסי ביקור,בנתיים יש לי 95 שזה ממש לא הרבה אבל את האוסף הזה התחלתי רק השנה וזה די נחמד בשביל אוסף של כמה חודשים,וגם היו חודשיים שקצת נטשתי אותו.

פוצנוש

New member
בעינין הגלוית

גם אני אוספת גלוית ואני הדבקתי בשיליש קיר את הגלוית אם משחת עיצוב (קונים אותה בחנות לדברי אומנות)ויצא ממש יפה רוצה לקנות ממני גלוית ?? אני לא הבנתי איזה קופסאות את אוספת תכשיטים?? מקווה שעזרתי (היא לא משהו אבל בכל זאת) צירפתי תמונה של הקיר(היא לא משהו אבל בכל זאת) הicqשלי 113378526 ביי בנתיים טליה

Strawberry Kiss

New member
אממ ...

דבר ראשון,את קצת טועה..מה שאת אוספת זה לא בדיוק גלויות,זה יותר פוסטרים,גלויות בדרך כלל הרבה יותר קטנות,מצד אחד יש ציור\תמונה\צילום של משהו ובצד השני יש מקום לבול,מקום לכתוב את הכתובת ומקום לכתוב את המסר עצמו. מבינה ? ובקשר לאיך שתלית אותם,חשבתי לעשות את זה וגם יש לי קיר ענקי בחדר שאני פשוט לא עושה איתו כלום וזה יכול להיות פיתרון מעולה.

oren*

New member
שתיכן מדברות על גלויות ../images/Emo8.gif

אם תשימי לב, בין הגלויות על הקיר שלה יש גם כאלה של "קורנפלקס תלמה", "פיליפס", "אורנג´" וחברות מסחריות נוספות, כך שברור שאלה לא פוסטרים. הרעיון של דבק מעצבים הוא מצויין, היות והדבק הזה לא משאיר סימנים וניתן לקלף אותו מכל משטח.

Strawberry Kiss

New member
אתה צודק../images/Emo13.gif

ובקשר לקופסאות- יכול להיות שאלו גם קופסאות תכשיטים אבל לא כולם. יש לי קופסאות מגודל של קופסת גפרורים עד תיבה גדולה. אני אוספת הכל מכל.

JAMES DEAN

New member
היי לך.../images/Emo140.gif

מה המצב? איך את מרגישה? בקרוב תקבלי את הכרטיסים. אם בא ואת רואה שאני לא באיי סי קיו יש לך פה את המסרים האישיים. ביי ממני JAMES DEAN
דרך אגב אני אשלח במסרים את הרשימה המלאה של אספני הגלויות, אם עוד מישהו עוד רוצה שיפנה אלי במסרים או באיי סי קיו 136346923

למעלה