שלום לכולם ,

שלום לכולם ,

אני ראיתי על מה שקורה כאן ,הבנתי שהיה לכם מנהל פורום בעצם זה מנהלת פוורום היו כאן כמה גלושות שהתאהבו בו נרוא ,אף רצו לבלות לילה איתו כך הבנתי מה שנכתב והחשיפה הזאת גרמה לכםבטח כעס וזעם למה שקורה פה אני בטוח שנשים שהתאהבו בו מאוד וכבר לא מאמנות שמתאהבות בבן אדם שלא קיים כיום .... אולי הן נשברות .איך זה ייתכן שדבר כזה יעשו אבל מה שהבנתי שהיה לטאי כשרון מצויין לעזרה השאלה שלי? מדוע היא התחזתה ,ממה פחדה זה קורה לכל אחד שיש פאלשה קטנה בחיים ולודים לקיחם אני מאמין בהנהלת פורום תפוז שהפיקה מזיה לקחים אני תמוך בגולשים כאן .. אומנם אני לא חיתך ולא משהו משהו ,אלא מן הסתם בחור כבד שמיעה שיחד איתכם כואב למה שקרה לכם

עוד דבר ....

בעניין הפורום הזה .אני מבין שכל כך חשוב לכם . אני מאודממליץ לכם זאת רק הצעה שלי . שתנסו לדבר עם הנהלת פורומים תפוז (אני לא מתערב בזה) ותבקשו מהם אישור לקיים בחירות ביניכם מי תהיה מנהל פורום התמאים ביותר שזהה לאופי של אדם שיודע לעזור לכם רק אל תחששו יותר .יש לקחים בחייים והפעם לא תהיה התחזות יותר אני יודע שזה לא כמו פעם .. אבל הפעם זה שונה .זה גלוי מי אדם שעומד מאחורי מחשב לא משנה אם הוא אדם פשוט .העישקר שהוא יודע לקשיב לכם בהצלחה

דרור יקירי..... כל כך רבות דובר פה

וסופר. אני עייפתי מזה...... לא מתעסקת עם זה יותר. הנחתי את הנושא בצד, והלכתי הלאה........ יש ימבה שירשורים בדפים הקודמים, בידיעות אחרונות, באתרי וויינט, ווואלה..... כנס, תקרא, תחכים. שבת שלום לך.

למעלה