שלום לכולם

slave 4 britney

New member
שלום לכולם

שלום לכולם..אני חדש פה..בן 16 .... אני רק רוצה להעיר להערה שמתחתי..על זה שבריטני "מתפוררת"...אז להזכירכם גם כשחשבו שמדונה לא תחזור, וגם אם היא תחזור היא תחזור בלי להרגיש..אז כולם הופתעו לדיסק שהיא הוציאה ray of light שבו היא שינתה את הסיגנון המוסיקלי שלה וחזרה להיות להיט ובגדול.. גם זה עוד יקרה לבריטני שלנו..היא משנה סיגנון והיא ממש ממש ממש לא משהו חולף....משהו חולף זה שאקירה, פינק וכאלו... אגב....i4britney באמת אתה כותב הודעות יותר מידי ארוכות...=)

ליעדון

New member
../images/Emo6.gif איזה חמוד!

אני לא חושב שמישהו כאן באמת מודאג מהמעמד של בריטני ספירס בעולם. בשלוש השנים האחרונות המדיה רוותה אייטמים על בריטני. אם לא במצעדי הסינגלים לפחות במצעד ההתעניינות, היא תמיד צעדה במקום הראשון...
לבריטני ספירס יש כריזמה שלא תתואר, זה מה שהביא אותה עד הלום. כריזמה זה לא דבר שנגמר או מאבד השפעה.
תיכף היא תחזור, ויחד איתה יחזרו הריקודים, הקליפים, ההופעות, ההשמעות הבלתי פוסקות וגם...הדיבורים על כך שבריטני הולכת ליפול...
אין מה לעשות בריטני שלנו היא

ליעדון

New member
אין קשר...

היא תמיד מכוערת. פשוט מכה. טוב יאללה. הלכתי לראות הכי גאים שיש. בא-ביי

TetiBETTY

New member
אני גם לא מבינה את זה...

אלא אם כן לא ראית את זה אפ´פעם.... לך תבין

TetiBETTY

New member
אבל יש לה שירים ממש טובים../images/Emo70.gif

הדיסק שלה מעולה

איפה הנימוס ליעדון????

קודם כל ברוכים הבאים!!!!
אם תבוא הרבה, אתה בטוח תהנה...
וואאיי... יצא לי חרוז... איזה פיגוז...
אוייי... עוד חרוז!! טוב, הפעם זה היה בכוונה..
האמת... החרוז הראשון לא נשמע כל כך חרוז... אבל מי שם
!!!

960milibarNOW

New member
אהלן וסהלן

אל תיבהל מהמתקפות החוזרות ונשנות שלי על מושא סגידתך. כולם פה כבר רגילים, גם אתה תתרגל. שהות נעימה.

*אוהב את... ../images/Emo5.gif../images/Emo122.gif

תבינו אותי... הטישו הרס אותי!!!
אני מכור!!!!!!!!
ואני גם קצת עייף...

TetiBETTY

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif

מקווה שתהנה.... ו-אם אתה מעוניין,יש לנו בלוח האירועים את ימי ההולדת של כל חברי הפורום,אם אתה מעוניין תביא את התאריך הלועזי שלך,בן כמה תהיה ומה השם שלך,ותכנס לרשימה. באותו יום יעשו לך שרשור ענקי של
.... אתה יכול לשלוח לי את זה למסר,או לשרשר לכאן,איך שבא לך

למעלה