שלום לכולם

הליויתן

New member
שלום לכולם

אני אח שכול רק היום,מבוגר,ואב לילדים,מתחיל לנסות להבין מה עבר עלי,איך החיים השתבשו לי כל כך פעמיים ב67 וב73 אני מנסה להבין מנסה להתמודד ואין כח יותר

לונה..

New member
../images/Emo24.gif

איש יקר. אני כל כך משתתפת בצערך. אבל חייבת להסביר לך דבר אחד. יש לך את הכוח. הוא בתוכך. אתה חייב למצוא אותו, ולהיאחז בו כמה שיותר, כי החיים ממשיכים הלאה, אני בטוחה שאתה יודע את זה. ההתמודדות תבוא בהמשך. מאחלת לך הרבה חוזק, אהבה ושקט נפשי. מוזמן להשאר, אם לקרוא, אם להגיב, ואם לכתוב. פשוט להיות.

shanibi

New member
היי לויתן יקר:

מצטרפת למה שלונה אמרה - יש בך את הכח, אולי אתה רק לא יודע איך למצוא אותו... אתה מתמודד עם זה לבד? כי אם כן אז זה בטוח קשה כפליים, ובדיוק בשביל זה אנחנו פה, בשבילך, תמיד אתה מוזמן לקרוא ולהגיב מתי שבא לך, אפילו להשתפך.. יש פה אנשים במצב שלך וכולם (כמעט) פה איבדו אהוב / אהובים ויכולים לנסות לעזור לך להתמודד אז אל תחשוש ו"ברוך הבא"
שני

shanibi

New member
ושכחתי עוד משהו:

יש גם צ´אט של הפורום (דרך תפוז צ´אט). (דבר שנהיה מאוד פופולרי בזמן האחרון) אתה מוזמן בהחלט להכנס ולדבר אם אתה רוצה. שני

הליויתן

New member
תודה לכולכם על קבלת הפנים

עברתי רעידת אדמה מסוימת,לאחר שחבר קרוב הסתלק מאתנו לפני שנה. אני גם מפסל. כשהתחלתי לפסל לפני כמה שנים,הבטחתי לעצמי שלא אפסל מצבות ואבני זכרון. לפני חודש פנו אלי ליצור פסל לחדר זכרון לחללי צהל,והסכמתי. זה גרם לי לא לישון כמה לילות,להפוך דברים עם עצמי וגם להתמודד אתם. כרגע הפסל מתקרב לקו הסיום,למרות שמי שהזמין אותו לא מוכן לשלם עבורו. הבנתי אבל שאני כבר חייב ליצור את זה בשביל עצמי,בלי קשר לעלות(שהיתה גבוהה מאד) הדבר העלה שוב את כל הכאב. הסבל הפחדים כל הזוועה שנארגה באריג חיי מוקדם כל כך בזמן שילדים נורמליים מפתחים אישיות כל מה שלא נותן לי לנהל חיים נורמליים למרות שאני נראה ככל האדם,ולכאורה לפחות מתפקד,עובד,מגדל ילדים,חי,(כמו כולנו)

שלום לך

צריך כוחות בלתי רגילים כדי לטמון את כל מה שהיה מתחת לאבן. צריך כוחות עוד יותר גדולים כדי לפסל משם את החיים בחזרה. ולשייף את הכאב, שנארג פעם לעורקי האבן, החוצה. כי לא פשוט לגלף את החיים בחזרה מתוך הסלע. כי לא פשוט. אבל אפשר. ברוך הבא דג גדול אחת מהצד

הליויתן

New member
יונק,יונק חם דם חושב וכואב.לא דג קר

פסלים שלי אפשר לראות בגלריות של הפורומים אמנות,צלילה וסקס (בכולם תחת אותו שם)

הממ..

עדיין דג. כי כך אתה קראת לך.. יפה בעיני הפסל שצילמת לכרטיס, יותר נכון להגיד.. מדבר בעצמו. ושמתי לב לצליל הסקס באמנות. לפעמים גם זה בא מאותו ההיפך הסדקים דרכם ה"כאילו בסדר" זועק. שבוע טוב שיהיה לך.

הליויתן

New member
לא זכור לי שקראתי לעצמי דג../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif

אבל הנה הלב השבור שלי הלב,גרניט אדום מאיזור אילת.אורך45סמ,רוחב30 סמ בערך,מעוצב בצורת לב ומבוקע. הבסיס,אבן גיר לבנה/אפורה מהגליל,50X50X120סמ. מסמלת מזבח עליו מוקרב הלב ונשאר שבור תמיד. אשמח לקבל תגובות אמת דוקא מאנשים שכן חוו שכול אישי,ומכירים את ההרגשה. תודה לכם הליויתן

liat1953

New member
מדהים

חייבת לציין שמורגש שיצא מליבך וחודר אל הלב. במיוחד בהגדלה כשרואים את התוך...ממש אמיתי עד כדי כאב.
ניכר שנעשה מתוך תחושות עזות מאד. היכן הוא מוצב? ליאת

יפה בעיני הלב שמאבן.

חזק. וכבר אמר אחד חכם ש..לב שלם הוא לב שבור. אחרי שקצת בהיתי. ראיתי גם ביצה שמתחיל משהו לבקוע. ואז אהבתי עוד יותר, כי התקרב לי לחיים. וסליחה אם התרחקתי מהכוונה שלך. אחת מהצד

bertap

New member
ללויתן שלום

אני אם שכולה ויכולה לכתוב לך מעל המחשב שהנכדות שבני השאיר לי היו רק בנות 3 חודשים ונתנו לי כוח להמשיך הלאה אני כותבת לך וליבי נקרע עברו 9 שנים , והכאב עדין חזק כל כך שבא לי לצעוק עם כל הנשמה למה , אך כמו שכתבת יש לך ילדים מצא גם אתה את החזוקים בנשמות הקטנות והטהורות שולחת אני לך גם אני חיזוקים תיהיה אתה חזק ותמשיך הלאה למענם

למעלה