שלום לכולם....

SlamminDino

New member
מה אתם רואים בתמונה?

הסתובבתי עכשיו באינטרנט ובמקרה נכנסתי לאתר של תמונות מה 11 בספטמבר. היום הזה זכור בעיקר בשל התקפת הטרור על ארה"ב. נרחיב קצת בנושא ונראה מה היו ההשלכות. היה אדם שמוזכר בתלמוד והיה שמו איש גמזו שכן היה נוהג לומר על הדברים שגם הם לטובה, אפילו הקשים ביותר. באותו יום אפור מעשן ועצב קשה להזדהות עם גישה זו. זאת התמונה הגדולה שממנה נלקחות המילים גם זו לטובה. אי אפשר להסביר את התופעה לטובה וזו בדיוק הנקודה!! הסוף לתירוצים על פעולות מהסוג הזה. אסור לתת סיבות לרצח!!! מה שאנשים ניסו לעשות פה על המצב בארץ ישראל על מנת לפייס את הערבים בעליי הנפט הגיע פתאום לזירה אחרת. המצב כאן משתנה וזהו הצעד הראשון של המלחמה הגדולה שהולכת עכשיו נגד הטרור ולא האסלאם כפי שחברינו האמריקנים לא שוכחים להגיש בכל הזדמנות שרק אפשר. מי שחשב שהדברים יעצרו כאן אולי לתקופה מסויימת שם חייו באשליות. שום דבר לא עוצר את הטרור מלבד ארונות הקבורה שם צריך להכניס אותם. אנחנו מנסים לבנות כאן חיים יפים של ציונות ושלום בארץ ישראל. חיים של קידום ואהבה איש לרעהו, לא של הרג ופחד מפני מחבלים ולא לוחמיי התנגדות כפי שמכנים אותם הערבים על שקריהם. מה אני רואה בתמונה אתם שואלים? אני יגיד לכם מה אני רואה. נסיון להפסיק את השגרה ואת החיים בארה"ב. הם הצליחו לעצור את העיר ניו יורק לכמה זמן כשכולם בהו בנעשה בעיניים לא מאמינות. דרך העיניים האלה של תושביי ניו יורק שראו כל כך הרבה בולשיט בחייהם מאנשים שונים, דווקא זה עוצר אותם. העולם לא איבד את שפיותו!! הגיע הזמן להלחם באנשים שמנסים לקחת את החופש מאתנו, זה מה שאנחנו גם נעשה. בהזדמנות זאת גם נחזק את החיילים שלנו שמגינים עלינו מדיי דקה מפניי המחבלים שרוצים רק להרוס את מה שיצרנו פה בארץ ישראל. מה זה קשור לבייסבול תשאלו? שתיי תשובות לדבר. לפניי כל דבר טוב צריך לברך. לא נשכח את האנשים ששומרים עלינו ועושים הכל בשביל שנמשיך בחיינו הנורמליים. בזכותם אנחנו עדיין חיים כאן חיי תרבות ופנאי שמטרתם לשמח אותנו. התשובה השנייה היא שאני מנהל פה את הפורום ואני אומר שאפשר להגיד כאן מה שרוצים גם אם זה כולל דברים שלגמריי לא קשורים לנושא הפורום. בסופו של דבר תראו שיש קשר עמוק בין כל דבר בעולמנו בו אנו חיים. זאת המטרה כאן!! לדבר על המון דברים ושכל אחד ישתף אחרים עם דיעותיו וראיותו המיוחדת. שיהיה לילה מצויין ומיהנה.
דינו, חבר פורום בייסבול ובעל חנות וירטואלית לבירה מובחרת

mprb

New member
שלום לכולם....

אמממממ...... מה לכתוב? אני אוהבת בייסבול אבל לא ממש מכירה! יש לנו בישוב מאמן בייסבול אבל הוא רק לבנים
אז, בעצם, מה שאני מנסה להגיד זה- אחלה משחק......

גם אני......

רוצה לכתוב שלום לכולם ושנה אזרחית טובה. בקשר לבייסבול.......אבא שלי אמר לי שאם אין לי משהו נחמד להגיד עדיף שאני לא אגיד כלום!...........סתםם! אחלה משחק.

SlamminDino

New member
Aloha ושלום !! ../images/Emo104.gif ../images/Emo72.gif

אוקיי, אני חושב שאני צריך להגיב לשתיי ההודעות בנפרד מכיוון שאתם שתיי אנשים שונים ובעליי תוכן קצת שונה. ראשית, גברת אופליה המזדהה עם ה Darkness ואלמנות שחורות ( לא רק נפצים..)-- שלום לך ומה שלומך? מלבד שאני שמח לראות אנשים חדשים מבקרים פה ( כן, רק שלא יהיה עומס עכשיו שיש 5
) אמרת כמה דברים מעניינים בהודעתך הקצרה והנחמדה. את יודעת שזה כלל יסוד גם אצלינו בבית? אם אין משהו יפה להגיד אל תגידי!! אתם חייבים להיות אמריקאיים!!
נראה לי האמרה הזאת מועברת מדור לדור אצלנו, אני רק מקווה שאני לא ישכח...
האמת היא שהייתי רוצה שגם אנשים שלא מכירים את המשחק או אוהבים ולא יודעים איך ומה ייכנסו, כמו מירי למשל.... הבייסבול הוא לא משחק גלוי לעין כמו הכדורגל למשל שהכל ברור לאחר דקה אחת של צפייה. לא נולדתי עם המשחק הזה, עזרו לי להבין את זה ואבא שלי היה יושב איתי וצופה במשחק בזמן שהוא מסביר לי מה קורה ולמה השחקנים עושים את מה שהם עושים. בצורה הזאת לומדים את החוקים ואת חוכמת המשחק.... עד אז לא הבנתי בכלל מה קורה בבייסבול!! ידעתי שאבא שלי היה משחק בארה"ב אבל שהסתכלתי בטלוויזיה ראיתי מחבטים כפפות ויריקות מדיי פעם
. אשמח לענות על כל דבר שתשאלי, בשביל זה אנחנו פה!! ושאת תדעי תוכלי לעזור לאנשים שיבואו בתחילת העונה לשאול שאלות. וכל זה בשביל שנוכל להקים חנות גדולה שמשמיעים בה קורז כל היום עם ציוד ספורט אמריקאי.. אם תרצו אין זו אגדה, אמר הרצל. לא יודע אם צחקו עליו כמו שעליי וגם לא נראה לי שיש מצב לזקן כזה ...הממ אז למה בכלל הזכרתי אותו? הייתי חייב למצוא איזה סלבריטי בשביל העברת המסר, מבינה? Anyway, תמשיכי לבוא לפה , לראות תמונות לשתות הרבה בירה ( יש גם ללא אלכוהול במבחר אם תרצי) ולכייף!! דינו וצוות המטבחון של חדר בייסבול
אגף הסברה בינלאומית
וושינגטון
סתם... ישראל !!

עוד משהו........

רק כדרך אגב (או הבטן) אני מנהלת הפורום של "אלמנה שחורה" הלהקה הכי טובה!!!!!!!!! אתה מוזמן לבוא לבקר

SlamminDino

New member
אלמנה שחורה....

Very Intresting. התמונה שהעלית לכאן הייתה עם כיתוב עברי. אני מאמין לך שהם הלהקה הכי שווה אבל איך זה שלא שמעתי עליהם. טוב, כנראה שצריך לעדכן אותי בנושאים האלה של רוק ישראלי. אני באמת לא הכי מתמצא בכל הלהקות השוות כאן בישראל. מכיר רק את מוניקה סקס, משינה וכמה מהקלטות של הגשש החיוור שהייתי שומע בעל כורחי ... וודאי שאני בא לבקר!! רק שאלה אחת-- יש לך תמונות של בחורות יפות כמו שיש בקורז? הה ההה

mprb

New member
חחחח........

אין שם בנות! וחוצמזה- אין בשום מקום תמונות של בנות יפות כמו שיש בפורום של הקורז!

SlamminDino

New member
../images/Emo151.gifוברוכה הבאה מירי ../images/Emo140.gif

מה נשמע? אמרת שתבואי והנה את נמצאת. משל שלא התערבתי איתך, הייתי יוצא בחוב...
אני יגיד לך את זה, אין שום בעייה בלא להבין את המשחק עדיין. זה דבר שתמיד אפשר לשנות. יפה מאוד שאת אומרת שאת לא מכיר כל כך עדיין כי אני מכיר אנשים שקל להם להודות שהם לא יודעים מתמטיקה או אנגלית אבל שמדברים איתם על בייסבול הם ישר יגידו שלא מעניין כי הם יודעים הכל... כן, קשה לי להבין את התשובה הזאת. יש אנשים שחושבים שאם הם לא יודעים משהו סימן שהם גם לא צריכים לדעת אותו וזה פשוט מתכון לכשלון בכל דבר שירצו לעשות בחיים. לפחות להגיד " שמע, דינו אני לא כל כך יודע על מה מדובר" . אז כבר רואים שאת ווינרית!! אמרת שיש מאמן בייסבול איפה שאת גרה, איפה זה? יש ברעננה הרבה שמעתי כי מתגוררים שמה אנשים שעלו לארץ מה States. לגביי הבנת המשחק יותר, יש כמה מאמרים שכתב חבר טוב שלי ד"ר לאב הוא קורא לעצמו. תמצאי את המאמרים שלו בפינה שלהם כאמור. בינתיים, אל תשכחי לבדוק את הגלריות של הפורום. יש כמה גלריות שכבר בעלות כמה עמודים ומעניינות ביותר. אני ממליץ על ה Double Plays ומהלכים הגנתיים. גם גלרייה קטנה של ויכוחים ואי הסכמה עם השופטים ישנה. הגלריות יתפתחו בהמשך, Dont worry about that for one minute. שמח מאוד לראות אותך פה ואם יש מישהו שאת מכירה שהיה רוצה אתר שמדברים עליו בייסבול ועוד דברים, Please Tell him.... הדבר האחרון והמשמעותי מאוד הוא שאת לא צריכה להכנס לכאן בחשש של מה לכתוב. כותבים כאן הכל!! את יכולה לכתוב כאן על מוזיקה, עדכונים מהחזית ( עיראק או ישראל
) ומה שרק תרצי. נכון שהנושא הוא בייסבול אבל מה, אין לנו דעה לגביי דברים אחרים?? כל דבר משמח אותנו וכל דבר גם יזכה לתגובה הולמת ומצחיקה וכמובן-- בליווי תמונה אטרקטיבית!! רק תזכרי שכל הודעה מוסיפה לשמחה הכללית כאן And let your fingers go . את רואה כמה הספקתי לכתוב עכשיו? הסם הזה שלקחתי אתמול בלילה ממש אפקטיבי. אבל היי, שיהיה בינינו בלי לערב את המשטרה. עד שעלה ירוק לא נבחרים לכנסת זה עדיין לא חוקי.... יאללה, חופשי!!
ישיבת המטבחון
אגף תחבורה ציבורית
חדר 616
דאבלין
כן, הדאבלין היה בשבילך.... והם מאוד פופולאריים פה אגב, הבירה שהם שותים אפשר להריח עד לכאן!!

Homer Simpson

New member
הקורס אכן להקה מרשימה...

וגם המוזיקה שלהן טובה. מי רק לבנים אצלכם, הישוב, הבייסבול, או המאמן עצמו?

חמוד.......

"החאלטורה" תשמור לפורום אחר. זה רציני ואתה לא תעשה לי חלטאורות בפורום נעלבתי לי ודיי!!!!!!!!!!!

SlamminDino

New member
Are you serious ? ../images/Emo110.gif

לשמור לפורום אחר? אמרתי שלום ויופי של פורום שאת מנהלת מיס אופליה. ממה את נעלבת אני לא מבין. התכוונתי שאנ יייעשה חאלטורה שלמה בדבריי כמו שהופה היי עושים עם ההצגות שלהם... בלי שום קשר לפורום שלך. Anyway--- באמת שיהיה בהצלחה עם הפורום ותרגישי חופשי לקפוץ לבקר פה אם תהיי חפצה בכך. Enjoy

אל דאגה....

הכל בהומור למרות שחלטורות לא מתקבלות אלצלנו ואל תזכיר לי את הופה היי כי מתי שאני גדלתי על זה ואחרי שגדלתי אושיק לוי מתחיל איתי זה מפחיד....!!!!

למעלה