שלום לכולם...

שלום לכולם...

אני חדשה! לא רק אצלכם בפורום, אלא גם בעניין הסכרת. הרופא שלי מגדיר אותי גבולית. הכל התחיל הריון של ביתי. עד עכשיו היו לי ערכים של 160 בצום +- בודקת מידיי פעם. מטופלת בגלוקופאג´ אחד ביום. לא היסטרי (אבל נימצא שם ומחכה לי בפינה). השבוע התחילו לי כל מיני פטריות בכל מיני מקומות והתחלתי לבדוק בטירוף. מצאתי ערכים של 229 בצום 264 אחרי ארוחת בוקר וכו´. בשבילי זה המון. במרפאת סכרת במקום מגוריי הם ממש אנטיפטים ומגעילים, קובעים תור לעוד 3 חודשים, מחכים בוקר שלם בתור, ואח"כ מתיחסים בזילזול ולא ממש עוזרים - שולחים אותי לדיאטקנית ולא ממש מטפלים. מה עליי לעשות? האם יש רופא פרטי באיזור חיפה שיכול לעזור? או רופא של מכבי שיטפל בלי המרפאה המגעילה?? אנא כתבו לי דעתכם? יש לי אינסולין בבית אבל אני לא רוצה להזריק בלי פיקוח רופא. תודה גאיה

אקווה

New member
מה שלא תעשי

אל תזריקי בשום אופן אינסולין על דעת עצמך... צריך שבהתחלה רופא יקבע מהם המינונים שאת צריכה לקבל אם בכלל. אז תמצאי רופא טוב, אפילו באופן פרטי (הייתי ממליצה לך על מישהו, אבל הוא ירושלמי...) וכמה שיותרמהר, כדי שתוכלי להתאזן כמה שיותר מהר, כי זה החלק הכי קשה והכי חשוב בסוכרת... בהצלחה!!

דבר ראשון...

ברוכה הבאה גם לפורום וגם למצבך החדש...! דבר שני-כמו שאקווה אמרה, מכיוון שאת חדשה בעסק אל תזריקי בכלל על דעת עצמך ומכה שיותר בדיקות זה יהיה יותר טוב! לצערי לגבי הרופא אני לא יכולה לעזור לך כי אין לי מושג בזה... אבל אם יש לך שאלה תמיד תוכלי לכתוב אותה פה בפורום ונשמח לעזור לך!! המון בהצלחה באיזון והרבה בריאות,

gaia20

New member
אני שלך?.....

אחותי?!

מה את משחיתה לי את הפורום..תתבישי!! סתתם.... מי שלא יודע gaia20 היא אחותי הגדולה והמעצבנת!!!! ושוב...סתםם!!

kiticat

New member
בואי תראי משהו

אני הייתי מאושפזת. היחס המתאים היחיד שאפשר לקבל הוא אצל רופא פרטי- כמו בהדסה או בתי חולים עם מרפאות חוץ. הקופה בעיקרון מזלזלזת (אני דוגמא טובה. משמינה כבר כמה חודשים מאויר. ולא- על 800 קל´ ביום בקושי נושמים)

למעלה