שלום לכולם

RM43

New member
שלום לכולם

אז למי שזוכר אותי ולמי שלא כתבתי כאן לראשונה לפני חודש בערך על הבעיה עם בן זוגי ( מי שרוצה להיזכר מוזמן להיכנס לקישור ) חלף חודש ובסוף שבוע האחרון הוא עזב את הבית הוא צריך זמן לבד והלך לישון בבית של ידידה . הדברים שהובילו לכך היו שהחלטנו לתת חופש אחד לשני אבל לא הצלחנו , והכל חזר ל"שגרה " עד שזה התפוצץ שוב. אמרתי לו שמוטב שניקח חופש אחד מהשני ,הוא הסכים איתי , לאחר מספר שעות הצעתי שניפרד סופית כי אני לא יכול עוד לסבול. ביום חמישי הוא עזב לזמן בלתי מוגבל , סוף שבוע קשה עבר עליי והחלטתי שאני לא מוכן לותר עליו ( האהבה קיימת מצד 2 הצדדים ) היום נפגשתי אותו , הוא אמר שטוב לו עם הלבד והוא לא יודע מה הוא רוצה זה עשה לי עצוב והוא אמר שהוא צריך זמן וששאלתי מה יהיה איתי לבינתיים ( צורך עז למגע ) הוא אמר שהוא לא יכול לבקש ממני לחכות ואני יכול לעשות כרצוני ( הוא טוען שלו אין שום מחשבות על סקס אלא רק על הלבד ) בקיצור הראש שלי עסוק 24 שעות בנו ובה שהיה ובמה שיהיה
,אמרתי לו שאני מוכן לשנות דברים וחבל להרוס את כל מה שבנינו במשך 2 שנים. מה לעשות אתם חושבים שעוד יש סיכוי ואכן " האהבה תנצח ?" זה קשר רציני 1 שלי ואני מאמין ומרגיש שהוא האחד שלי ואני האחד שלו.

לירונר

New member
אולי אתה מוכן לשנות ולהשקיע בקשר

אבל כפי שזה נראה הוא לא, ולצערי לא אכפת לו. אין לו שום מחשבות על סקס כי בטח יש לו סקס עם הבחור שהוא בגד בך איתו. ואם הוא היה אוהב - גם הוא היה מרגיש את אותו הצורך העז לאהבה ולמגע חם. למה? כי אנחנו בני אדם, וכשאוהבים מישהו זה מה שרוצים הכי הכי איתו.. אז נכון שקשה למצוא קשר, ונכון שהרבה לא מעונינים בקשר גם אחרי שהם מצאו אותו - אבל אל תאבד את התקווה, אתה יודע מי אתה, ומה אתה שווה, ואני בטוח שיש עוד הרבה שכן ירצו להיות איתך בקשר. תהיה חזק, זה הדבר הכי חשוב. ואל תשים פס על אחרים שינסו לדכא אותך ולגרום לך רע.

למעלה