שלום לכולם!!!!!!!!!!!!!!

שלום לכולם!!!!!!!!!!!!!!

אני מאוד שמחה שיש לי אפשרות לשתף אנשים בנושא הזה ולשמוע חוות דעת. אני לא מזמן התחלתי להתעניין במאגיה ואני מוצאת את הנושא הזה נורא מעניין ולצערי כבר ביקרתי בכל האתריםגם אין הרבה.אז עים יש למישהו משהו לספר לי או לייעץ או חומר בשבילי אני מאוווווווווווווווווווודדדדדדדדד אשמח. אה ודרך אגב מי שלא מאמין בכישופים תדעו שזה באאאאאממממת עובד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!תאמינו לי מתוך ניסיון אבל חשוב לא לעשות את השחורים רק לבנים! קטי וינר.

itai90

New member
הי

אני לא יענה על השחור והלבן בגלל שזה כבר אבסורד אבל בהקשר של החומר יש אחלה מאמרים וקישורים בפורם תנסי אותו וברוכה הבאה בברכת האור פם

לא פיה

New member
אם את התכוונת לאתרים בעברית

צודקת- בהחלט אין הרבה. אבל אם את מתייחסת לאתרים באנגלית, לצערי פשוט לא ידעת היכן לחפש.

simba00

New member
תסלחי לי...

הודעה ראשונה ממש ממש אני ילדה בת 13 כאילו שיו מתלהבת ווו... סלחו לי הייתי חייב... (לא פיה ישנת בשמירה...)

זוריקה

New member
לא, לא ניסלח!

תגיד לי.. לא נימאס לך?! אם אתה רוצה לפתוח ת´פה שלך, מומלץ שתעשה את זה רק כשיש לך משהו רציני להגיד, אחרת כל דבר שאתה כותב בא במטרה ללעוג או להצחיק או להתבדח וזה מתחיל ממש לעצבן! במשך השבוע האחרון אתה פשוט משאיר הודעות של שורה אחת או במיקרה הטוב (או הגרוע!) שתיים, שממש ממש לא קשורות לנושא של הפורום! אם יש לך משהו מעניין להגיד אז נישמח לישמוע, אבל אם זו סתם עוד אחת מההערות החסרות מטרה שלך, תעשה לכולנו טובה ותישמור את זה לעצמך! אסתי!

Pagra Baleben

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo185.gif

אתה כבר עובר את גבול הטעם הטוב מתי תקלוט שהבדיחות האלה לא מעניינות אף אחד? לך לפורום הומור או משהו, אבל פה זה מעצבן. תודה סליחה ולהתראות.

לא פיה

New member
תראה, גיל

אין לי שום בעייה עם ילדים בני 13 שמתלהבים ממשהו חדש (מן הסתם גם אתה היית כזה לפני שנתיים). אותה התפרצות חסרת-טקט מצדי לה היית עד לפני זמן מה הייתה מאד נדירה ופנתה אל אדם שלא חשב פעם או פעמיים לפני כתיבת ההודעה שלו. כל עוד אדם לא עושה את זה, אין לי שום סיבה לזלזל בנקודת המבט שלו, מתלהבת או לא. אין לי שום סיבה לחרחר ריב עם אף אחד רק משום שדרך הניסוח שלו או שלה נראות ילדותיות או קלילות-דעת, אך אם אתה תמשיך לכתוב הודעות סתומות שלא מובילות לשום דבר מועיל כאן בפורום אני חוששת שתראה שוב את אותה התפרצות רק שהפעם היא תהיה מופנית כלפיך.

למעלה