שלום לכולם!

miromiro

New member
שלום לכולם!

בא לשכונה בחור חדש. מקווה לא להתפרץ ליותר מידי דלתות פתוחות ולא למחזר דברים שכבר לעסתם, אציין רק שאצלי בדם מלבד כל הכדוריות המוכרות זורמות שם גם כאלו שעונות לשם "זפלין" וחוץ מזה על ההתחלה יש לי הצעה. קראתי את תחילת השירשור הקודם על דיסקים ותקליטים פדיחיונרים כאלו שלא יודעים מה לעשות איתם,לי יש למעלה מ100 כאלו(כולל כאלו שסתם נמאסו) אבל מניסיון אני יודע שמה שלא טוב לאחד יכול להיות טוב לאחר לכן הצעתי כדלקמן -כל אחד יעלה רשימה עם כל אלו שהוא מוכן לוותר עליהם ואפשר גם לחלקם ל3 קטגוריות לדוגמא- 1-הכי פושטים-עד20 שח 2-בנוניים עד 50 שח 3-שווים מעל 50 שח אם יהיה מאגר כזה בפורום אנשים יוכלו ליצור קשר אחד עם השני ולעשות החלפות כך כולם ירוויחו, זה יכול להיות תיק קטן לרשום את כולם אבל כבר עשינו משהוא דומה בפורום אחר וזה עבד יופי. כולם מרוצים. אז אם מנהל הפורום מוכן להרים את הפרויקט וזה ניראה לכם , אז אולי יצא מזה משהוא אם לא אז לא קרה כלום , אבל לפחות תגיבו... שבוע-טוב ולהתראות.

קודם כל ברוך הבא ../images/Emo24.gif

נשמח לשמוע כל מה שיש לך להגיד על לד זפלין, שזוכים למקום גדול של כבוד בפורום הזה. בקשר להצעה, ניתן לקנות ולמכור אלבומים בחנויות יד שניה, אני לא חושב שהאנשים הנמצאים כאן ימכרו את האלבומים הטובים שלהם, תמורת חמישים מאה או אלף ש"ח, אני יודע שאין לי שום אלבום שאני מוכן לוותר עליו, והתקליט היחיד שיש לי ואני מוכן לוותר עליו, לדעתי לדרוש עליו כסף זה יותר גרוע מלשחד את חברי מרכז הליכוד. מאחר וכך, נראה לי, שזה יהפוך לשוק של אלבומי בריטני, אבבא, ג´י לו ושאר זוועות שאין מקומן עימנו. בכל מקרה תודה על ההצעה, ונשמח לשמוע עוד ממך...

miromiro

New member
תודה על קבלת הפנים והבהרה-

לא התכוונתי למכירה אלא להחלפות התימחור לפי 3 קבוצות הוא רק רעיון איך לקטלג את הדיסקים, שמעתי על בית-ספר תיכון שעשה מאגר מידע שכזה והוא הפך ללהיט עד שגם מחוץ לאותו בית הספר פנו אליו , עכשיו אתה צודק שזה יכול להיות מאגר של דיסקים שאף אחד לא רוצה מצד שני אני יכול רק להעיר שאצלי למשל יש כמות של מטאל שאשמח להחליפם תמורת דיסקים קלאסיים למשל ואני בטוח שיש מי שהיה מוכן לעשות ההפך או לדוגמא דיסקים שקיבלת במתנה ופתחת ואחר כך היתחרטת וכו´ אני מציע לחכות לתגובות חברי הפורום ואז תחליט אם שווה. לא? שבוע-טוב

miromiro

New member
כדיי שלא אתחיל לכתוב מגילה אז...

תגדיר מספר כיוונים של מוזיקה שניית מוכן להחליף עבורו ונתאם החלפה. אחלה!

למעלה