שלום לכולם...

יפתח13

New member
שלום לכולם...

אני יפתח, תלמיד כיתה ח´ ונתנו לנו פרוייקט באנגלית על יום החופש האפריקני (african freedom day). חיפשתי חומר בגוגל (google) והחומר שמצאתי שם היה מבלבל מאוד... האם מישהו מחברי הפורום יוכל פשוט לתת לי מעט רקע על אותו יום כדי שאני אדע לאיזה אתרים ולאיזה חומר להתייחס בעבודתי ולאיזה חומר לא... תודה מראש יפתח

quanza

יפתח, יתכן כי אתה מתכוון ל Quanza באופן עקרוני זהו אינו חג אפריקאי במובן הקלאסי, הוא יצירה אפרו-אמריקנית השואב את מקורותיו מחגים אפריקאים (לא יודע בדיוק איזה). זהו מקווה שזה יעזור, מאיר

masorti

New member
רציתי רק לתרגם ללשון בני אדם..

"יצירה אפרו-אמריקנית" = יצירה של הכושים שחיים בארה"ב. אנחנו בישראל לא כפופים לחוקי ה-politically correctness המגוחכים. וכדי להראות את הגינותי, אני מתיר בזאת לכל מאן דבעי לתאר אותי בשם Jewish ולא Israeli-Hebrew. משום מה ה"אפרו-אמריקנים" מזכיר לי את ה"גרמנים בני דת משה" שהיה נסיון להתבוללות של יהודי גרמניה בסביבתם.

כפיפות

מכיוון שאנו לא כפופים לחוקי הפוליטיקלי קורקט זה אומר כי אנו יכולים להשתמש במושג אפרו-אמריקאי בלי להתרגש. כושים שחיים בארה"ב אינו תיאור מדוייק מכיוון שהוא כולל אנשים המגיעים מאיי האוקינוס השקט, דרום אמריקה ועוד. מאיר

למעלה