שלום לכולם

שלום לכולם

החלטתי כי זהו הזמן לדלל באופן משמעותי את מעורבותי באופן סדיר בפורום מורי הדרך שלי תמיד אמרו לי כי דרוש תמיד 90% של תרגול מדיטציה ו10% העשרת האינטלקט העשרת הדהאמה של מוסר חכמה ודעת לצערי רמת העשייה שלי פחתה משמעותית בזמן האחרון וכרגע אני יותר כותב על מדיטציה מאשר מתרגל באופן סדיר עלי בשלב זה להתמקד בעשייה שהיא החשובה ביותר(לעניות דעתי) ולכן הדלל את הודעותי ומעורבותי אך הצפה מדיי פעם בהודעות יפות ומדיי פעם אשמור על 10% אינטלקט שצריך להעשיר באופן מתמיד והאחל לכם את מה "שמורה הדרך" שלי היה אומר "מי ייתן וכול יצור חי יהיה מאושר " ואומר סאהדו סאהדו סאהדו בעברית זהו אמן שיתגשמו כול משאלותיך שלום לכם ידידי מקווה לחזור לאחר עשייה מרובה ולהמשיך להעשיר את האינטלקט לשתף ולהחכים במקביל דודו

רעיון טוב :)

השארת כל כך הרבה הודעות ארוכות כאורך הגלות בכל כך הרבה פורומים על מדיטציה שלא יכולתי שלא לומר לעצמי,"איזה כיף לבחור,הוא למד הקלדה עיוורת". בכל מקרה,כולנו שוכחים לפעמים שהתרגול חשוב יותר מהבירבורים.אז בנקודה הזאת אתה ללא כל ספק צודק. שיהיה בהצלחה. מוטי.

dharmax

New member
יפה אמרת, ויפה החלטת

אני רק מקווה שלא תצמצם יותר מדי את נוכחותך :) ברכות אום

נו1באמת

New member
רעיון יותר טוב הוא שתנצל את הזמן

המתפנה ללימוד השפה העברית, כך שלפני שאתה זורק מלים בהודית תדע גם לאיית הטיות פעלים פשוטות בעברית.

למעלה