שלום לכולם,

one strike

New member
שלום לכולם,

האם יש קרבות נוסח FREEFIGHT - (פתוחים לכל הסגנונות) עם נשק (מקלות וכדומה)?

amir_aikido

New member
התוצאה של קרב אמיתי כזה ברורה

לא שמעתי על קרבות שכאלה בכל מקרה, יהיה קל מאוד לדעת על הדבר האמיתי: בסיומו של כל קרב יהיה אחד המשתתפים בבי"ח לתקופה ארוכה
או מת
ואם השני לא טוב ממנו בהרבה, הוא ישהה בבי"ח בעצמו. אמיר

one strike

New member
יש קרבות של HISTORIC

FENCING בהם משתמשים באמצעי הגנה כבדים ובנשק אמיתי לא מחודד. משהו דומה?

יש קרבות חופשיים עם נשק, ברצינות

אלו כמובן ה Dog brothers הידועים לטובה. http://www.dogbrothers.com הטעות של אמיר, שנובעת אולי מחוסר היכרות עם נושא הקרבות "החופשיים מצטמצמת במה שאומר מנהיג הלהקה לפני כל כינוס שנתי (בכינוס אין הרצאות. כל אחד, גם שחור 2, יכול לקחת מקל, בוקן וכו´ או בלי כלום ולעלות לקרבות חופשיים) רק אפשר לראות מדוע הם נחשבים לעילית שבעילית אם אצטט מהזיכרון מה שאומרים לפני: No judges, no referees, no trophies. One rule only: Be Friends at the end of the day לקטני אמונה, יש גם קטעי ווידאו. זו המקצוענות הגבוהה ביותר: שילוב של הומור, רמה טכנית, מסורתיות (תלמיד בכיר של אינוסנטו התחיל את זה) והכי חשוב אקלקטיות.

דבר עם יובל נחמקין או גיא רפאלי

שמלמדים ארניס קרבי מודרני, שבו אנחנו עושים מדי פעם קרבות עם מקלות מרופדים, או עם אבי מוריה שמלמד סראדה אסקרימה. האפור

על יובל נחמקין , ברצינות

על יובל נחמקין שמעתי טובות. כאן באתר בולט לא רק הרקע הפיליפיני אלא האקלקטיות המקצועית.

על יובל אני יכול לספר לך טובות

אבל מאחר והוא גם המורה שלי, אני לא הכי אובייקטיבי, לא? בכל מקרה, השיטות הפיליפיניות, ושיטת "Combat Arnis" (שהיא איך שבראם פראנק החליט לקרוא ל"טעם" שלו של ארניס) במיוחד הן אקלקטיות מטבען. הן משלבות את כל ההשפעת שמקום כמו הפיליפינים יכול לספוג (סיניות, אינדונזיות, ספרדיות פורטוגזיות ויהודיות. טוב, בלי היהודיות), יחד עם כל מני "תוספות", כמו העובדה שפרופ. רמי פרסאס, האליעזר בן יהודה של הארניס, היה חבר טוב והסתובב המון עם Wally Jay, המייסד של Small circle jiu jitsu, ועוד ועוד. בברכת "כל מי שלא שמע את הביצוע של ג´ף באקלי להללויה עם כמות אלכוהול נכבדת בדם כשבעוד שעות ספורות הוא צריך לקום מוקדם וללכת במעגלים, לא שמע את הללויה מעודו" האפור נ.ב. גינגי, אם אתה לא מפחד מהחשיפה, תבוא פעם למכות עם סכינים אצלינו. זה יהיה לי כבוד אדיר לראות את האיש מאחורי מאגר הלינקים והתמונות.

תודה על ההזמנה, ברצינות

תודה על ההזמנה, כשתיגמר לי העבודה כאן בפורום אני אבוא.

למעלה