../images/Emo23.gifהיי הילה..ברוכה הבאה...
אני סיון, ניתן לקרוא לי אמילי... קראתי את כל הספרים, ראיתי את כל הסרטים (כמה כבר יצאו..פחח..) בואי אני אעשה לך ת.ז. על עצמי.. שם: סיון מקום מגורים: חור ליד עפולה.. ספר אהוב: ה"הפ והאסיר שחקן אהוב: רופרט גרינט מוזיקה: להקה-ווסטלייף (הכי הכי הכי הכי בעולם!!!) אחרים-אטומיקיטן, מוקי, סופי אליס בקסטור, פינק וכו´.. אמממ מה עוד? תחביבים: לשמוע ווסטלייף, הארי פוטר, להיות באינטרנט, לשנוא את מתן (אני לא מאמינה ששמו מוזכר בתחביבים שלי!!!!!!!), אממ..להיות עם חברות/חברים ולזבל ת´מוח.. מאכל אהוב: איטלקי חיות:כלבה-מימי תכנית אהובה: חברים (ו-ל-א קטנטנות!!!!!!!!!!!!!!!!! לכל מי שחשב!!) דיסק אהוב: ווסטלייף-קואוסט טו קואוסט גיל(וואלה..):13 סצנה אהובה: ה"פ 1-שחמט וקווידיץ´, ה"פ 2-המחילה (שאלה רטורית..) והעכבישים (מסיבה לא ידועה..אולי בגלל שרופרט שם ממש אמיתי..אפילו בלי להתכוון...!) ציטוט אהוב מהספרים: "אנחנו יודעים שקוראים לנו גרד ופורג´","מה שיבוא יבוא וכשיבוא, לא תהיה ברירה אלא להתמודד עם זה". ציטוט אהוב מהסרטים: "הארי, איט´ס יו טו מאסט גו און. נוט מי,נוט הרמיוני-יו (איזה פרצוף יפה יש שם לרופרטט),"וואי היא קונט סאי ´פולוו דה באטרפלייז
´ " אממממ נראה לי שזהו..
הודעה קצרה, מה? אם יש עוד שאלות אני פה..
אמילי