שלום לכולם!

שלום לכולם!

אני הילה ואני בת 14 מנס ציונה! אני חדשה פה... אולי תוכלו לעשות לי היכרות?

i l0ve u

New member
ברוכה הבאה..

אני נמצאת פה כמה זמן אבל גם אני די חדשה.. אני בר בת 13.5 מכפר יונה-זה ישוב ליד נתניה ו...זהווווו רק שתדעי שבפורום טום פלטון רולז.. אז לידי כללי חחח... למרות שלדעתי זה שמשחק את ווד יותר חתיך {בתמונה} אבל.. {איזה שם מוזר יש לו- ביגארסטאף או משהו..חח}

../images/Emo23.gifהיי הילה..ברוכה הבאה...

אני סיון, ניתן לקרוא לי אמילי... קראתי את כל הספרים, ראיתי את כל הסרטים (כמה כבר יצאו..פחח..) בואי אני אעשה לך ת.ז. על עצמי.. שם: סיון מקום מגורים: חור ליד עפולה.. ספר אהוב: ה"הפ והאסיר שחקן אהוב: רופרט גרינט מוזיקה: להקה-ווסטלייף (הכי הכי הכי הכי בעולם!!!) אחרים-אטומיקיטן, מוקי, סופי אליס בקסטור, פינק וכו´.. אמממ מה עוד? תחביבים: לשמוע ווסטלייף, הארי פוטר, להיות באינטרנט, לשנוא את מתן (אני לא מאמינה ששמו מוזכר בתחביבים שלי!!!!!!!), אממ..להיות עם חברות/חברים ולזבל ת´מוח.. מאכל אהוב: איטלקי חיות:כלבה-מימי תכנית אהובה: חברים (ו-ל-א קטנטנות!!!!!!!!!!!!!!!!! לכל מי שחשב!!) דיסק אהוב: ווסטלייף-קואוסט טו קואוסט גיל(וואלה..):13 סצנה אהובה: ה"פ 1-שחמט וקווידיץ´, ה"פ 2-המחילה (שאלה רטורית..) והעכבישים (מסיבה לא ידועה..אולי בגלל שרופרט שם ממש אמיתי..אפילו בלי להתכוון...!) ציטוט אהוב מהספרים: "אנחנו יודעים שקוראים לנו גרד ופורג´","מה שיבוא יבוא וכשיבוא, לא תהיה ברירה אלא להתמודד עם זה". ציטוט אהוב מהסרטים: "הארי, איט´ס יו טו מאסט גו און. נוט מי,נוט הרמיוני-יו (איזה פרצוף יפה יש שם לרופרטט),"וואי היא קונט סאי ´פולוו דה באטרפלייז
´ " אממממ נראה לי שזהו..
הודעה קצרה, מה? אם יש עוד שאלות אני פה..
אמילי

shaililo

New member
ברוכה באה ו... הבהרה קטנה...

ברוכה הבאה אני שי בת 15 בלה בלה בלה... ועכשיו לעניניינו!!! יש להבהיר ששום רופרט והמה שמו - ווד בלה בלה בלה... לא מגיעים לקרסוליים של אתם יודעים מי... טום...
שתקו הוא פשוט מדהים!

למעלה