שלום לכולם!

ornaok

New member
שלום לכולם!

שלום לכל מעריצי הכי גאים שיש. אני עוקבת בשתיקה אחר הפורום שלכם כבר זמן רב, ומאוד נהנית ממנו. התמכרתי לסידרה בעונה הראשונה בפרק השמיני, כך שאתם יכולים לנחש את האושר שלי על השידורים החוזרים והתגליות הנפלאות של הפרקים הראשונים. מצד שני אני בדיכי כי העונה השלישית נראית לי כל כך כל כך רחוקה...!! אז רק רציתי להגיד פעם שלום, ולא רק לקרוא בדממה. אני מרגישה שאני מכירה את כוללללם וכוללללם פה אחלה, אז תמשיכו ככה!

netaK

New member
שלום שלום!

אם את מכירה את כולנו את בטח יודעת מי אני
בקיצר טוב שהחלטת להשתתף באמת כיף פה =] וואי יש פה הצפה
של חדשים

netaK

New member
רק שאלה אחת...

יש לך משהו נגד ג´סטין? (זה לא הסקת מסקנה מהדברים שאמרת כי לא אמרת שום דבר על בדמויות..אני רק שואלת כדי לדעת)

ornaok

New member
הראיה שלי את הדמויות

קצת שונה. אין לי שחור ולבן בעד ונגד לגבי אף אחת מהדמויות באופן מוחלט. אני מאוד אוהבת את הסידרה, על כל משתתפיה, ואני נוהגת לנתח התנהגות ספציפית במצב נתון ובהשלכה ככל הידוע לי על הדמות ועל מעשיה. אני גם מנסה להישאר בפרופורציה ולהשוות את מה שקורה לדמויות לדברים שיכולים לקרות במציאות. הדמות שנראית לי הכי מציאותית בסידרה היא טד, דוקא. אני אוהבת את כל הדמויות וכל השחקנים (חוץ מדיוויד, שלא מצא חן בעיני אף פעם)ולכן גם קשה לי להבין את השינאה העזה למייקל... אבל, הנה אני נגררת, ולא התכוונתי, רק רציתי להגיד שלום...

netaK

New member
מותר לך פה להביע את דעתך

זה יותר נחמד אם כל אחד היה אומר "לא יודע את מי אני אוהב ואת מי אני לא" לא היו לנו פה דיונים... ואם תרצי לדעת למה שונאים (חוץ מכמה כמובן...) פה את מייקל אני אשמח להסביר =]

ornaok

New member
תודה, חמודה!

אני מבינה למה לא אוהבים את מייקל, זה פשוט לא נראה לי מוצדק. ואני מסכימה בהחלט שהיה ]פה משעמם אם לא היו אנשים שונים עם דעות שונות, פשוט קצת קשה לי ממש להסביר ולהביע את הדעות שלי, אז אני נהנית לקרוא את שלכם, ולקבל מהן פרופורציות לשלי.

netaK

New member
רק שאלה אחת...

יש לך משהו נגד ג´סטין? (זה לא הסקת מסקנה מהדברים שאמרת כי לא אמרת שום דבר על בדמויות..אני רק שואלת כדי לדעת)

למעלה