שלום לכולם!!

לבי

New member
שלום לכולם!!

חזרתי שוב.... אני עדיין מחפשת חווה לרכב בה במרכז. מצאתי חווה במושב מצליח אבל אני לא יודעת איך היא..מישהו מכיר אותה? אני ישמח לקבל מידע על חוות באיזור.. תודה ליבי

פרסה

New member
מממממ

ווסטרן יש את חוות דים בבן נון. חווה ממש טובה 052533036 052317986 אינגליש יש את חוות עופר בכפר שמואל שגם היא ברמה טובה 089247059 054392252 אינגליש (אני חושב) נצר סירני הבנתי שהרמה גבוה (אין לי טלפון יש מישהי שרוכבת שם) יש גם חווה בנען אבל אין לי פרטים עליה

לבי

New member
תודה.....

לפרסה ולפיצפון. שמעתי על החווה בבן נון אבל אני לא רוצה ווסטרן. אני מכירה את חוות נצר, היא מאור גדולה ובאמת ברמה טובה אבל...לא יצא לי ממש לבדוק אותה. אם יש לעוד מישהו פרטים אני ישמח לשמוע.. תודה ליבי

פרסה

New member
אלה פלפלת רוכבת שם ו...

איפה את גרה? על החווה במצליח לא שמעתי אבל שאלתי ואמרו לי שהיא חדשה החווה בכפר שמואל היא ברמה מעולה. נתתי טלפון

../images/Emo91.gifהי מה נשמע...

אני רוכבת בחווה בנצר סירני המס טלפון שם הוא 089278158 חווה על רמה גבוהה תתקשר ותברר בטלפון אני בטוחה שיתנו לך הרבה יותר פרטים בהצלחה

jugg

New member
עוד חווה במרכז

חוות רועי לשם-במושב קידרון-אינגליש-אני רוכב שם כבר 6 שנים וזאת חווה מעולה,עכשיו התחלנו גם לערוך תחרויות איזוריות אם את רוצה פרטים על החווה צרי איתי קשר

נצר סירני

נצר סירני-טוב אלה כבר נתנה לך את הטלפון ולי נשאר להמליץ עליה... אני רוכבת בנצר כבר 7 וקצת שנים ואני נורא נורא נורא מרוצה מהחווה... מהסוסים כמובן והמהמדריכים גם.... החווה היא חוות אינגליש ויש בה תחרויות והחווה ברמה גבוהה

רשמ

New member
במרכז - ממליצה מאוד על תלמי מנשה

אני ממליצה מאוד מאוד על חווה ממש מעולה - המרכז לרכיבה בתלמי מנשה . הרמה המקצועית גבוהה מאוד. יש סוסים לפנסיון וחצי פנסיון .האימון טוב. מקום ממש נעים ונחמד. מנהל את החווה טל גורן שגם מדריך ומאמן ברמה גבוהה. כמו כן מדריכה נטע שני - שמדריכה בבי"ס ומתאמנת אצל טל, באליפות ישראל האחרונה זכתה נטע באליפות ישראל לרמה ג´ בדרסאג. כמו כן מדריך קפיצות חיים לוי - אלוף ישראל לשנת 2002 בקפיצות . זה נמצא בתלמי מנשה (קרוב לצריפין) מומלץ מאוד. כדאי לכם לבוא ולראות. טלפון לפרטים נוספים 08-9492734

למעלה