שלום לכולם!

שלום לכולם!

קוראים לי אלכס אני בן 17 מראשל"צ אני מאוהב במנהלת הפורום, סיוני. אך לצערי עקב קשיים כספיים אינני יכול להרשות לעצמי לנסוע לקנדה לפגוש אותה, לכן אני נאלץ לבקש תרומות מכם אנשי הפורום בשביל לממש אהבה! כל מי שיכול לתרום לי כל סכום בבקשה תשלחו לי הודעה אישית! סיוני אני אוהב אותך!!!

האמת שגם אני שמתי עין עליה לא מזמן

היא די שווה... רק אם היא הייתה מגדילה את חזה טיפה הייתי מביא בה כאילו אין מחר... ואני נוסע בחנוכה לקנדה, נתראה שם סיווני אהובתי.

hermoni

New member
אלקס ליבי איתך

אני מבין למצוקתך כי גם כמוך גם אני שטפתי את עיניי בסיון ואני חייב להודות שהתאהבתי לכן אני מציע שכל אחד ישים חצי כסף ונעשה קרב למוות על סיון והמנצח יקח את הכסף ויסע לסיון אלילתנו

sivani

New member
אני בעד התאבדות המונית משותפת שלכם

that way i won´t have to manage your stupid yet cute in a sorta way messages again

ICANNt

New member
תתחבא במזוודה של בוריס

שמעתי שגם הוא טס לזיין את סיווני

hermoni

New member
אח.... ארור הבוריס

הייתכן כי יגנוב את נערתי מתחת לאפי??? גם כן רוסי מטונף לא ייתכן שאהובתו של חברנו תיאבד לטובת קומוניסט מטורף

sivani

New member
זה בסדר,

עסקת הספה באחותך הייתה בצחוק, just incase you didn´t get it

sivani

New member
ומאיפה אתה יודע?

עד כמה שזכור לי, ותקנו אותי אם אני טועה (ואני אף פעם לא טועה, אני יודעת מי היה אצלי בבית), רק בוריס מכל הסצינה הזאת היה אצלי בבית. שתקו.

sivani

New member
אחחח איזה כיף

אני חייבת להודות, אתם לא גורמים לי להיראות גרוע אתם גורמים לעצמכם להיראות ממש פתטיים ולי אפילו להיראות יותר טוב. החיים היפים אחרי יולי 2002... איזה יופי
סיון דרך אגב, גם אם באמת בא לכם עלי, ותבואו לכאן באמצע דצמבר וירד שלג-אני אטרוק לכם את הדלת בפרצוף. כן רועי, אפילו לך.

BoR|S

New member
ROFL!!!1

ואגב אלקס, סוף סוף תפסתי אותך בטעות! כתבת את השם שלך לא נכון!!!1
נ.ב. משעמם לכם אה?

למעלה