שלום לכולם

Druyanizem

New member
שלום לכולם

אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון... עיצבתי לעצמי לוגו (סתם בשביל לשים על תמונות המימד שאני יוצר). רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו ואיך אני יכול לשפר אותו. גם ביקורות רעות יתקבלו בברכה
 

הכבוי

New member
אהבתי!

בחירת הצבעים טובה, הלוגו נותן תחושה של זרימה וכוח והוא מסקרן את עין הצופה, אבל לא מספיק כדי למשוך את הצופה מהתמונה העיקרית. רק יש לי שאלה: ניסית שהלוגו שלך יראה בצורת עין, כאשר הגוש הכחול באמצע הוא מעין אישון? אם כן, לקח לי די הרבה זמן לעלות על זה, וזה לא טוב. אני מבין שאתה מנסה לשלב תלת מימד ואפקטים בלוגו, אבל האישון יוצא מגבולות העין והחלק התחתון שלה נטוי בזווית 90 מעלות מהחלק העליון. זה מקשה על ההבנה של העין. לסיכום: מוצלח!
 

yanivfel

New member
נראה סבבה, אבל.... תנסה לשנות:

1. סוג הכתב (הפונט) שבחרת בו לא מי יודע מה... תוריד מאתרי פונטים חינמיים, כאלו שיהיו יותר מרשימים. 2. הצבע של הכיתוב הגדול לאורך נבלע בתוך זה של האפקט... נסה להשתמש בצבע הנגדי. CTRL+I אחרי בחירת השיכבה בפוטושופ. ייצא לך צבע כתום שכזה. משחק הצבעים יתגלה כנפלא! מבטיח. 3. אם נתת לכתב פרספקטיבה, למה שלא תיתן לו גם מעט עומק? אולי אפילו תדמה עדשה שמתמקדת במרכז, על-ידי טישטוש קל של האופק ושל החלק הקרוב למצלמה... כמו בדוגמא... בהצלחה!
 

Druyanizem

New member
תודה על התגובה

בקשר לסוג פונט אני באמת יחפש משו חדש... נראה אולי נמצא משו יותר מרשים. עכשיו בקשר לצבע... אתה באמת צודק..... יש הרבה הבדל... אני ישנה אותו. האפקט של התלת מימד לא אהבתי.... כי הרי הלוגו הזה נעשה כולו בתוכנת תלת מימד (3d studio max) וכל הרעיון פה שזה יהייה דו מימד... כי הרי בשינוי קל של החומרים אני יכול לה]פוך אותו לתלת... וגם קצת תאורה מתאימה. אני גם לא חושב שהקטע של טישטוש מצלמה (DOF) יהייה כלכך טוב בשביל לוגו מוקטן שאמור להתלבש על תמונה... תודה על התגובה... עזרת לי מאוד
 
למעלה