שלום לכולם

Neta558

New member
שלום לכולם

שתי שאלות לי, אודה לכל מי שיוכל לעזור:
הדפסה על חולצות - מישהו מכיר דרכים ביתיות להכין הדפסים על חולצות? אולי משהו שלא דורש בהכרח צבעים מיוחדים לבד אלא חומרים טבעיים שונים? ובכלל, טכניקות מהירות להדפסה ביתית, אם משיהו מכיר... אני זקוקה גם לרעיונות יצירתיים בנושא אחר: אנחנו שומרים בבית קופסאות פלסטיק שונות לשימוש חוזר (סביבתי ונוח). בחלק מקופסות הגבינה (שאני מתנגדת לקיומה, אבל עם הקופסות צריך לעשות משהו, לא?) יש כלי קטן מרושת בפנים שמיועד להוצאת הגבינה מהמים... יש רעיונות מה עושים עם הכלי המרושת הזה? נטע

Liat R

New member
בדיוק היום ראיתי אחת כזו

אצל חברה גננת וחשבנו מה ניתן לעשות. אני חשבתי לקשט עם סרטים (של מתנות) מסביב, לעבור שתי וערב בין הפסים. למלא במטבעוט שוקולד ולתת דמי חנוכה - או לשמור לפורים למשלוח מנות קטן אך סימלי

av_i_va

New member
שלום גם לך../images/Emo140.gif

הדפסה על חולצות: יש דפים מיוחדים למדפסת. בוחרים את התמונה הרצויה, מדפיסים על הדף, ומעבירים לחולצה - בגיהוץ. צריך לקחת בחשבון שהתמונה יוצאת הפוך. אם את רוצה להדפיס בשחור לבן, צלמי את התמונה במכונת צילום רגילה והעתיקי לחולצה בעזרת טינר. והטכניקה החביבה והאופנתית זה כמובן הדבקת מפיות על חולצות - במקום הדפס. ניתן לכבס ככביסה עדינה במכונה.

psa

New member
אביבה ,

שכחת את מה שלימדת אותי/נו צביעה בצבעים אקרילים>להניח קרטון בתוך החולצה ,לצבוע >לייבש>לגהץ תוך הנחת נייר פרגמנט/אפייה ביתוך החולצה ומעל הציור. וואלה יופי של חולצה.

av_i_va

New member
תודה יקירתי../images/Emo140.gif

אולם התייחסתי להדפס בלבד. צביעה יש כמה טכניקות כמובן... או למעשה מגוון חומרים.

למעלה