שלום לכולם!!!

crouching tiger

New member
שלום לכולם!!!

במסגרת לימודי המחשבים שלנו בבי"ס אנחנו צריכים לבנות אתר אינטרנט בתור בגרות - אודה לכם אם תתנו לי כמה שיותר מידע(או מקורות מידע - אבל אמיתיים ולא בולשיט) ותמונות של דרגון בול. ודרך אגב למי שעוד לא ניחש - אני בונה אתר של דרגון בול ואני רוצה שהוא יהיה כמה שיותר אמיתי כדי שילדים לא יתבלבלו בין השטויות של ערוץ הילדים למקור... תודה,

crouching tiger

New member
יש לי עד פסח...וזה לא הולך להיות...

איזה אתר שמסכם את כל הפרקים - רק ייתן מידע כללי על העונה הראשונה ועל הדמויות - ואולי גם תמונות (אם ירשו לי)...

תבדוק אם אתה יכול להוסיף תמונות

כי אני יכול לתת לך קצת תמונות (47 תמונות) ואני מקווה שזה יעזור לך. בינתיים תמונה אחת שאני מאוד אוהב אבל אני בטוח שכולם מכירים אותה.

טוב, יש לי אתר

שרק אני ידעתי עליו, הוא די נידח אבל מצויין בכל מה שקשור למידע ותמונות... תהנה www.theotaku.com

michael is here

New member
אתה יכול

אתה יכול להיכנס לגלריות של הפורום ולמצוא שם תמונות נחמדות ביותר i hate kririn!!!!

michael is here

New member
תשאל את

קזבובו דרך אגב איפה הוא מזמן לא ראינו אותו מי זה קזבובו בסדרה?

gogumagog

New member
אני יכול לדאוג לך לתמונות

יהיה יותר נוח דרך האימייל כמובן, אם תרצה תאמר לי באיזה תמונות אתה מעונין בדיוק...

crouching tiger

New member
התמונות הן לא של קזבובו...

אני בספק אם בכלל נתנו לו רשות להשתמש בהן....

king kazabubu

New member
רוב התמונות הן מהאוסף שלי בבית אבל

לא חשוב. שמע, אתה יכול לאסוף כמה מידע שאתה רוצה מהפורום. בעתיד יכנסו עוד מאמרים, סיכומים על דמויות, תמונות ופיקים. אתה יכול לשים את הכל באתר בתנאי שכמובן תתן קרדיט למי שמגיע לו ותכתוב שלקחת את החומר מהפורום. בהצלחה באתר וכשהוא מוכן תן לי קישור אני אכניס אותו לתוך הקישורים.

king kazabubu

New member
עקרונית אתה יכול לדבר איתי בICQ

אני מבין דבר או שניים בסדרה הזו ואני אוכל לעזור לך אני חושב. אני אשמח לעזור. גם בכיתה שלי בונים אתר לבגרות.

למעלה