אז למה.... קוראים לך "חולה על בנחמין" חחחח
C cHiKiNoNo New member 25/11/02 #18 ME ME ME ../images/Emo9.gif../images/Emo86.gif אהלן, מי נומברה אס נועם ומהבנים אני חולה הכי בעולם על בנחמין רוחס {פבליטטטטוו} ומהבנות.. לא יודעת.. עוד לא החלטתי
ME ME ME ../images/Emo9.gif../images/Emo86.gif אהלן, מי נומברה אס נועם ומהבנים אני חולה הכי בעולם על בנחמין רוחס {פבליטטטטוו} ומהבנות.. לא יודעת.. עוד לא החלטתי
P patito ƒeo New member 25/11/02 #19 ../images/Emo68.gif../images/Emo182.gif../images/Emo107.gif מהבנים- מנוווווווווווווווווו( )ווווווווווווווואל! מהבנות- מריצהה!!! שולטת, שולטת, שולטת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 אבל גם מיה שולטת.. שתיהן קורעות אותי, אבל מריצה יותר חמודה
../images/Emo68.gif../images/Emo182.gif../images/Emo107.gif מהבנים- מנוווווווווווווווווו( )ווווווווווווווואל! מהבנות- מריצהה!!! שולטת, שולטת, שולטת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 אבל גם מיה שולטת.. שתיהן קורעות אותי, אבל מריצה יותר חמודה
G Gilmore Girl Rules New member 25/11/02 #21 ../images/Emo99.gifפ-א-ב-ל-ו../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif
ר ריילי New member 25/11/02 #24 ../images/Emo26.gifאני אני אני../images/Emo36.gif טוב אנימעדיפה את מריצה מהבנות! ואת פאבלו מהבנים! אבל אני גם מאוהבת קשות בתומאס!!!!
../images/Emo26.gifאני אני אני../images/Emo36.gif טוב אנימעדיפה את מריצה מהבנות! ואת פאבלו מהבנים! אבל אני גם מאוהבת קשות בתומאס!!!!
J jusmin88 New member 25/11/02 #26 אני חולה כולם !!! ..... אבל עם להגיד מי יותר ומי פחות אז ברור שאני אוהבת את חברי הלהקה ( מיה , מנואל , פאבלו ומריצה )
אני חולה כולם !!! ..... אבל עם להגיד מי יותר ומי פחות אז ברור שאני אוהבת את חברי הלהקה ( מיה , מנואל , פאבלו ומריצה )