שלום לכולם!

amitgold

New member
שלום לכולם!

שבוע טוב! מצ"ב כאן קטע בכתב ידי, ואודה לכם אם תוכלו לנתח אותו (אם תצליחו לקרוא, כמובן
).
רבה! עמית

אריק!

New member
ברפרופון אתה נראה

לי אדם רציונלי, לוגי, שמחפש את ההגיון שבדברים, חקרני ומברר, גם מטיל ספק בדברים שלא ניתן להציג הסבר סביר לגביהם. נדמה לי שתחמיר בסנון ומבדקים לפני שתאפשר למישהו למלא פונקציה מכרעת, או לכל הפחות תדרוש שלבים והדרגתיות ותהיה תמיד עם חצי עין בקורתית מסתכלת שלא יקרו פישולים. אני לא בטוח עד כמה יש לך דמיון ומעוף, אבל בתחומי עיסוקך אתה בהחלט מזהה ומחדד דברים שניתן לייעל, לשפר ולחסוך. להתראות אריק

amitgold

New member
מעניין...

מדויק פחות או יותר... אני באמת משתדל להקפיד על פרטים, ומחפש הגיון, אבל לעומת זאת, כשאני מחליט לעזוב את ההגיון ולתת לו להתפרע - גם זו לא בעיה!
על הרפרופון, אריק! מישהו יכול להוסיף? עמית

כושכוש1

New member
שאלה לזקני הפורום

אריק, עטרה, ומי שעוד רוצה, יש לי שאלה לגבי כתב זה: יש לי כל מני השערות לגבי הכתב, אבל המידע לגבי הכתיבה האיטית גורם לי לפקפק בכולן. אני רואה למשל הרבה קמרונים, חיבורי אותיות, אותיות עם קווים כפולים (למשל ח´ ב: ´חברי הפורום´ בתחילת הטקסט), אזור עליון לא מאד מפותח, אבל אין לי מושג איך להתייחס לכל אלה לאור המידע של איטיות הכתיבה. זאת אומרת, האם צריך להתייחס לסימנים אלה בצורה ה´קלאסית´ או ששתחת נתונים של כתיבה איטית הם מאבדים מהמשמעות הרגילה שלהם? הי עמית, סליחה שתפסתי עליך טרמפ
.

עטרה ב ט

New member
להערכתי מדובר בדיסגראפיה ולכן

לא היתי ממהרת לבדוק אותו בכלל. קיים סיכוי סביר שהכתב שלו לא כל כך מתאים לגרפולוגיה.

אריק!

New member
זקני הפורום... אני אזכיר לך זאת

יש המון מה לומר, נתמקד רגע בקמרונים. שימי לב לגבוהים מזדקרים, ובעקבות זאת גם משנים את גובה האותיות במלה: ב´ "כבר" "בר אילן" "רב" ר´ "גרפולוגי" לעומת אותן אותיות זויתיות צרות "בכיתה" "מסיבות" הזויתיות חידודיות מחזקות את הפן ההגיוני, חקרני, ספקני ובקורתי, שגם מתקשה להתרשם ולהתלהב ולתת... ציון גבוה. הקמרים במקרה זה זה ההיפוך לכך, כאן הוא מתלהב, מגיב על רשמים בלי לנתח ולתכנן, שובר כללים וחוקים ( שבקו ישר ) עושה דברים בלתי שגרתיים, בולטים, מושכי תשומת לב ( גובה ) קצת גם מבודחים ו ´מופרעים´ מבחינה חיובית. מתשובתו אלי תוכלי בקלות להבין עם איזה מן הדמויות הוא יותר מזדהה. ואם לא הבנת, הוא מקבל את הצד ההגיוני יורד לפרטים ובקורתי שבו, אך באותה נשימה מתפאר בפן האחר ורואה גם אותו חלק בלתי נפרד ממנו. על מערכת היחסים בין הישויות הללו ובכלל בהזדמנות אחרת, מה שכן תנודות הגובה משקפות רגישות בדמוי העצמי לגבי אחת הישויות. למשל, בתור כבד ראש, שכלתני ומתוכנן אולי ישעמם את המחוזרת הפוטנציאלית ? ויכשל אצל המין הנשי ? תתעלמי מהמידע ותפסיקי כבר לפקפק. אריק.

amitgold

New member
אתייחס אחד-אחד...

כושכוש - אין לי שום בעיה עם התגובה שלך - להפך
! היא גררה תגובות נוספות וניתוח מעמיק יותר, וזה מה שהיה חשוב לי להשיג. עטרה - לא אבחנו אצלי דיסגראפיה, לפחות לא ככל הידוע לי. הכתיבה האיטית נובעת מסיבות אחרות. אריק - האמת, עמדתי כבר לכתוב לך שהניתוח שלך מוטעה, ושלא שמת את הדגש על המקומות הנכונים, אבל כשקראתי את הדברים בפעם השניה והשלישית, ראיתי שהניתוח לא כ"כ רחוק מהאמת... בוא נאמר, שלא תתפוס אותי לעיתים קרובות כשאני לא עושה שטויות למיניהן, אך גם כשאני עושה אותן, אני עושה זאת בגבולות ההגיון... ובנוגע לשיעמום המחוזרת הפוטנציאלית, זה כבר עמוק מדי, ואין לי מושג עד כמה זה נכון... עמית

כושכוש1

New member
על ראש הגנב וכו´ וכ´

חשבתי שקמרונים מתקשרים להתגוננויות, לא? וזה די הסתדר לי עם חיבורי האותיות שלא נראה שנעשים מתוך אינרציה אלא פשוט מאי הרמת העט מהדף, אז כבר פיתחתי לי תאוריות שלמות בנושא, אבל זה לא לגמרי הסתדר לי. עמית - סיבכת אותי פה! תגיד, אפשר יהיה לומר שיש לך ראיה יחודית על העולם? מסתכל על דברים בצורה שונה מכפי שכל בן אנוש אחר היה מסתכל עליהם? זה די קשור למה שידידי המלומד והקשיש (ששש... אל תספר לו שקראתי לו ככה) כתב לך.

אריק!

New member
ידידך הקשיש עוקב אחריך וקלט כל מלה

שנאמרה, ומי שמכיר אותי יודע שהנקמה תהיה אכזרית ומכאיבה. הייתי מציע לך לחזק את הקמרונים בכתב ידך כדי שכאשר זה יגיע, וזה יגיע! יהיה לך היכן להסתתר. אבל אם שאלת, גם הקמר הנ"ל עשוי להתחבר להתגוננות, למשל אם אדם, כדי להתגונן מפני כשלון ´טרי בראשו´ ממקרה קודם, החליט הפעם לחבוש כובש קש ולשרוק לה סרנדות ממרומי העץ. קרה לך ששרקו לך פעם ברחוב ועשית תעצמך לא שומעת ?

כושכוש1

New member
איזה קשקשן! ../images/Emo13.gif

אין צורך בקמרונים כנגד זוג ידיים מרעידות מזיקנה. ומה הקשר לעניין השריקה ברחוב?

אריק!

New member
תדעי לך שהקשישים עם הידים הרועדות

אילו האנשים הכי מסוכנים בעולם. הנואפים הכי גדולים התגלו בדיעבד כבעלי ידים רועדות, שבמקום ללפות את ידיות השולחן, כדי לא ליפול, לפתו את המזכירה הצעירה באמצע ההדפסה עד שזו כמעט השתבצה. לגבי השריקה, סתם רציתי לדעת איך את מגיבה ששורקים לך, אם שורקים לך ברחוב. אני למשל משחק אותה אדיש ולא מסתובב, אבל זה בכלל מסבה אחרת, אני כבר לא שומע כל כך טוב וכדי לחסוך סוללות אני לא פותח ברחוב את מכשיר השמיעה. אם את רוצה לדעת למה את צריכה קמרונים בכתב ידך נראה אותך אמיצה להיפגש אתי ביחידות, בלי תנאים מוקדמים ? יש לך אומץ ? חה חה חה, משקשקת ?

כושכוש1

New member
עמית, תראה לאן זה התגלגל, הזקנים -

נכנסים להתרגשות שמסכנת את פעילותו התקינה של הקוצב! אני אשלח את אחותי הג´ודואית לפגישה במקומי..

amitgold

New member
כושכוש,

לא נעים לי להתערב בוויכוח החינני שלכם
... ובכל זאת, באיזה הפרש גילאים מדובר? בכל מקרה, אני חושב שבדרך ההגדרה שלך הגדרת אותי בצורה הטובה ביותר שאפשר! לא פעם ולא פעמיים שמתי
שההתבוננות שלי בדברים שונה לחלוטין מזו של אחרים... ואני אוכל להביא לפחות 2 עדים שציינו זאת בפני היום
. מה שמעניין אותי זה אם את יכולה להסיק משהו מעבר לזה, כלומר - במה מתבטאת הראייה הייחודית הזו? וללא קשר - מהם הקימורים הללו שאתם כל הזמן מדברים עליהם? עמית

כושכוש1

New member
מה שעושה אותך לאשמאי זקן אפילו יותר

ממה שחשבתי. ואותי כמובן ללוליטה מדהימה! בטח שאשמח להפגש איתך, דוקא בא לי על גריאטריים.

כושכוש1

New member
הקמרונים החביבים

הקמרונים האלה הם קווים קשתיים (=בצורת קשת), שסוגרים את האות כלפי מעלה. תסתכל למשל על המילה ´רעיונות´ בשורה התחתונה, יש קמרונים ב-ר´ וב-ע´, שכאילו מהווים גג, או סככה כזו, שסוגרת את החלק העליון של הטקסט. בד"כ מייחסים לקמרונים כאלה משמעות של התגוננות, נקיטת אמצעי ביטחון (חברתיים) וכד´, אבל במקרה שלך אני לא בטוחה בכללל שזה העניין.

למעלה