שלום לכולם

דורינה 6

New member
שלום לכולם כאמור, כבר כתבתי פה בפורום שאני עוברת ניתוח טבעת אצל ד"ר אבינוח בעוד כשבועיים. אני אוהבת לקרוא את הודעות הפורום ועל הירידות במשקל המדהימות, אך מה שחסר לי באמת זה שאם לא קשה לחברי הפורום לציין בהודעות הירידה שלו איזה ניתוח הוא עבר, טבעת, שרוול או מעקף, זה חשוב לי לדעת על ירידות במשקל בניתוח שהוא זהה לשלי, ומאד מעודד אותי וחשוב לי לדעת שבחרתי נכון. אני מקווה שיהיה לי קל וילך לי טוב כמו לחברי הפורום. שמעתי שמי שלוקח כדורים, קשה מאד לבלוע, ואני לוקחת מספר כדורים ביום ולא יודעת איך אוכל לבלוע לאחר התקנת הטבעת.

אופירA

New member
מנהל
בניתוח טבעת יש אנשים שירדו 50 קילו בשנה ויש אנשים שירדו 12 קילו בשנה. איך תדעי איזו ירידה במשקל תהיה לך, עפ"י עדויות האנשים, גם אם זה אותו ניתוח ../images/Emo12.gif? אף אחד אינו מעיד על הדרך המאוד פרטית שלך במסלול הירידה במשקל. בכל אופן - בהצלחה רבה לך. שמעת שקשה לבלוע כדורים. לא יודעת ממי שמעת. אני לא שמעתי. לי לא קשה בכלל לבלוע כמה וכמה כדורים ענקיים פעמיים ביום. אז אין לי מושג למה יהיה לך קשה לבלוע כדורים.

קובי d1

New member
דורינה 6 אני לוקח הרבה כדורים בכל הגדלים והצבעים ,אין לי שום בעיה לבלוע את כולם במכה אחת . הסירי דאגה מליבך ,אפשר לחתוך את הכדורים \יש אפשריות לקחת כדורים בצורה אחרת של נוזל, זאת לא צריכה להיות הסיבה לוותר על הניתוח ,חוץ מזה בגלל הירידה במשקל אולי תוותרי על כמה כדורים בהצלחה!!! קובי

בהצלחה רבה ! את יוצאת לדרך חדשה ולחיים חדשים. הצטיידי בסבלנות, והרבה. נותנים לך כלי, ואת צריכה לדעת להשתמש בו בתבונה. אנחנו פה כדי לעזור. כל אחד והקצב שלו, ואיך שהגוף שלו מגיב. מאד אינדוידואלי. בתחילת הדרל נטלתי כ-18 כדורים ביום, מכל הצבעים והסוגים :) היום ירדתי לשישה כדורים. כדורים גדולים לא עוברים. נקודה. יש תחליפים קטנים יותר, יש תחליפים בשתיה, ויש תחליפים לעיסים. בקיצור לא לדאוג, יש פיתרון! שוב בהצלחה.

למעלה