שלום לכולם

דורינה 6

New member
שלום לכולם אני חדשה בפורום ומועמדת לטבעת בחול המועד סוכות, אצל ד"ר אבינוח. הייתי אצלו לשיחת ייעוץ, עשיתי את כל הבדיקות ואז כשחזרתי הביתה נזכרתי בהמון שאלות ששכחתי לשאול, וזה מציק לי מאד. אני מקוה להעזר בפורום באדיבותכם, ואפרט את שאלותי: 1. האם מותר לעסוק בפעילות ספורט מבלי לסכן שהטבעת תזוז ממקומה? 2. איזה דיאטה לעשות? מה מותר ומה אסור בשלב הראשוני מיד לאחר התקנת הטבעת ומה בהמשך הזמן? ד"ר אבינוח לא נתן לי אינפורמציה על דיאטה. 3. המקורבים אלי ששמעו שאני עושה טבעת הזדעזעו ואמרו שזה מסוכן ומסכן חיים אני לא נרתעתי כי הגעתי להחלטה נחושה לעשות זאת. מהי האמת? 4. היו שאמרו שיותר בטוח שרוול מטבעת, אבל אני די הסתייגתי ממשהו שהוא בלתי הפיך מלקצר ולחתוך, ובטבעת תמיד אפשר לבטל ולהוציא אותה, ואז אמרו שעם טבעת יש יותר הסתבכויות. בקיצור אני כבר החלטתי ויש לי תור ואני אעשה את הטבעת אך רציתי לשמוע את דעתכם על התלבטותיי שלהלן ואודה לכם מאד.

אלישבע24

New member
דורינה ברוכה הבאה, אני אתן למומחים פה לענות, גם אני עשיתי טבעת לפני חצי שנה ואני מאוד מרוצה. שיהיה לך הרבה הצלחה.

דורינה 6

New member
אלישבע היקרה כמה מילים ועידוד ענק. הייתי מאד רוצה לשמוע ממך עוד כי זה מאד מעודד אותי. תודה, דורינה

שמחה37

New member
ברוכה הבאה דורינה ברכות על קבלת ההחלטה לקחת אחריות על חייך ולבצע שינוי. מותר ורצוי לעסוק בספורט אחרי כל ניתוח קיצור קיבה. חודש מהניתוח (בערך) אפשר כבר להכניס פעילות גופנית. הטבעת לא אמורה לזוז ממקומה. מיד אחרי הניתוח יש כלכלת נוזלים וכלכלה רכה מניחה שתקבלי תפריט מה מותר לאכול ומתי. המקורבים אלייך כנראה לא שמנים אז הם מרגישים שהם יכולים להגיד הכל כמובן באהבה גדולה ובדאגה רבה. כל ניתוח הוא מסוכן ובכל ניתוח יש את הסיכון שלו, אולם להיות שמן הרבה יותר מסוכן בריאותית ונפשית. המלצה על שרוול מול טבעת בסוף הכל תלוי בך ובאורח החיים שלך מקווה בשבילך שעשית ש.ב ואת יודעת היטב את ההבדלים בין טבעת לשרוול ומתוך המקום הזה החלטת מה מתאים לך. זה חשוב ביותר. בהצלחה שמחה

אופירA

New member
מנהל
תשובות 1. כל פעילות ספורט מותרת. הטבעת לא תזוז ממקומה כשם שהכבד והקיבה לא זזים ממקומם כתוצאה מפעילות ספורט. 2. אין הוראות לדיאטה. לאחר התקנת הטבעת יש הוראות לתזונה במשך חודש ימים, כדי שהקיבה תחלים, ואח"כ תזונה רגילה. 3. המקורבים שלך לא מבינים כלום בניתוחים ולכן מדברים שטויות. ניתוח טבעת הוא הניתוח הקל ביותר ואין סכנת חיים, ניתוח שרוול יותר מסוכן מטבעת. אם תקראי קבוע בפורום הזה לא יהיו לך הסתבכויות כי פה לומדים איך למנוע סיבוכים. כמו כן, בכל שאלה ולהדרכה באכילה נכונה לאחר טבעת, את יכולה לפנות אלי טלפונית ולשאול: 03-5781855, אופירה (להשאיר הודעה עם מס' טלפון).

דורינה 6

New member
אופירה שלום כל כך הרגעת אותי, למרות שהחלטתי לעשות טבעת היא מוחלטת וקרובה מאד. ראיתי מטופלים של ד"ר אבינוח ונדהמתי למראה עיני, היכרתי אותם לפני ואחרי. בהמשך אצור איתך קשר טלפוני, תודה לך על התיחסותך האוהדת והתומכת.

קוביd1

New member
שלום לדורינה 1.אפשר לעסוק בכל ספורט אין סיכוי שהטבעת תזוז בגלל זה. 2.תקבלי אחרי הניתוח מד"ר אבינוח דיאטה לתקופה של כמה שבועות אחרי הניתוח 3תגידי למקורבים שלך שהם מדברים שטויות. 4.לכל אחד מתאים סוג אחר של ניתוח טבעת זה ניתוח הפיך ,שרוול לא ,מה שחתכו אי אפשר להדביק בהצלחה קובי

דורינה 6

New member
תודה קובי יש לכם פורום נפלא, ואני שמחה להשתתף בו, בודאי שאחזור אליכם בקרוב לאחר הניתוח (בחול המועד סוכות) . תודה ולהתראות

למעלה