שלום לכולם..

Tzahi78

New member
שלום לכולם..

נחמד לראות שיש פה פורום טראנס. :) אני צחי, דרימר, או איך של תקראו לזה... (ובטח אני מכיר פה חלק מכם) רק קצת חבל שמרפרוף קל בפורום זה נראה כמו מקום של כמה ילדים שכותבים אחד לשני "יא הומו בן זונה". למה כל פורום טראנס בעברית מקבל את הרושם הזה?

MidNight Flame

New member
קודם כל ברוך הבא לפורום ../images/Emo13.gif

מצטער על הרושם הראשוני המוטעה שקיבלת פשוט הייתה לנו תקרית קטנה פה זה הכל... מקווה שתהנה איתנו. מייק.

Tsuyoshi

New member
....

הוא צודק... כל אחד פה בא עם הכבוד שלו שיש לו את הטראקים הכי טובים וכל השטויות האלה, ובמקום לבוא לפורום טראנס לדבר על טראנס חצי מההודעות פה זה סתם שטויות בין אנשים שחושבים שלהם יש ת´טרקים הכי קשים להשגה... חאלס עם זה...

Tzahi78

New member
בקשר לטראקים..

אני מאמין שכל אחד מאיתנו צבר פה די הרבה מוזיקה.. רק שהרבה לא שמים לב ומתרכזים בלהשיג עוד ועוד מוזיקה במקום לנסות ולהנות ממה שיש..

unreleased

אין טרקים שקשים להשגה? אז מאיפה אני אשיג טרקים כאלו: ASTRIX and DOMESTIC vs ASTRAL PROJECTION-pure energy (rmx ASTRAL PROJECTION-pepole can fly (alien project rmx

canibal project

New member
תקשיב טוב

את הרימיקס של אליאן לפיפול קן פליי.. אתה יכול להשיג ממני.. (אפילו לקחת אותו ממש לא אהבתי) ובקשר לכ. . . . .ל שאר הטראקים שאתה מחפש.. אני אתן לך תשובה שנתן לי איזה חתול מארץ הפלאות.. אם תחפש במקומות הנכונים תמצא.. או לכל מסע יש מטרה או שפשוט תגיע לאנשים שבסגנון שלך ותשיג מהם

בעיה...

העניין הוא שאנשים לא נותנים טרקים חינם. הם תמיד רוצים משהו בתמורה. ולי אין שום דבר חדש להציע להם. אבל זאת כבר הבעיה שלי.

Absolute Noize

New member
מה זה ?! קניבל פרוג´קט ?! בוא הנה !

חחחחח היה לי פעם טראק ששמו היה כמו הכינוי שלך...:)

אז תמצא לי טרק

יש טרק שבא בעיקרון מאוסטרליה אין לי מושג איך קוראים לו או מי כתב אותו גם את הלייבל אין לי, אבל, אבל יש בו משהו מיוחד באמצע הטרק מישהו צועק מאחורה בעיברית "אהבה גדולה" אם אתה מוצא לי את הטרק הזה יש לך ממני $100 כן כן באמריקאי תודה הילה

lo siento

New member
אחי, דבר ראשון, מה קורה, קבל ../images/Emo39.gif

דבר שני אפשר, תאמיני לי שאם את מחפשת ממש טוב את תהפכי את כל העולם לקיבינימט עד שתמצאי ואז תשתרעי לך עם הדיסקמן ותחייכי, תאמיני לי, ומה קורה צחי:), כן, יש פה באמת אנשים סבבה, מה זה, מה הסגנון שאתה שומע, גרמני או בריטי?

Mike A

New member
צחי!!!!!$@!%$#@

מה קורה אח שלי?
מה קרה נטשת את Isratrance? בכל מקרה, אני לא אתן למקום הזה להפוך ל trance.co.il אל תדאג

Tzahi78

New member
לא נטשתי..

מדי פעם אני מרחרח פה ושם. :) אז מה המצב? אצלי די אחלה.. אני עובד בקיבוץ בבית שמש בסטודיו חדש שנפתח לא מזמן ודי כיף שם. :) lo siesto, למה להכליל רק טראנס גרמני או בריטי? אני שומע הכל. אבל גם לא רק טראנס.. גם צ´ילאאוט או כל הז´אנרים האחרים של מוזיקה אלקטרונית.. לפעמים גם כיף לשמוע סתם מוזיקה רגילה כזאת עם מילים וכאלה שמשמיעים ברדיו. :) טחנתי רק טראנס מ-95 ללא הפסקה. כמה אפשר עוד? צריך לגוון. :)

lo siento

New member
אחי, נכון, אבל דיברתי בהקשר לטראנס,

נראה לי בכל אופן, אבל, מבחינת סגנונות, אוווו, חופשי אחי, הסגנון שאני שואף אליו זה שילוב של BT ו JUNO REACTOR אבל, וואלה, לאט לאט, תמיד בהתחלה יוצאים סגנונות שונים עד שאתה מוצא את הסגנון שלו, אבל לאט לאט:), ואגב, בקשר לבריטי-גרמני, אני דיברתי עליהם בגלל שהם השולטים, אבל הזכרתי פעם ופעמיים את הטראנס הסקנדינבי שהוא, סוף הדרך, משהו בן זונה, אחי, אתה אוכל שם סרטים כמו במבה, מכיר?

Absolute Noize

New member
צחי קשת !?

בואנה אחי רק רציתי להגיד לך שאתה מוכשר בטירוף ראיתי מלא יצירות שלך ואלו דברים פשוט מדהימים... יש לך אחלה קומפוזיציה ביצירות ! , סחתיין ! :)

drorlazar

New member
לצחיל´ה....

גבר אתה ענק!!!! אהבתי מה שעשית ב"גרב", ג-ד-ו-ל-!!!! מתי אתה מופיע שוב??? D

misted tal

New member
מופיע ???

צחי קשת [DREAMER] הוא גרפיקאי בכלל... או שהוא גם תקליטן ולא ידעתי...:)

למעלה