שלום לכולם!

avigal23

New member
שלום לכולם!

אז הנה סתיו אני כותבת כאן בפורום! אז אני חדשה כפי שאתם רואים. בשבוע בעבר התכתבתי עם סתיו במסרים האישיים ובאי סי.. היא ניסתה לשכנע אותי להכנס לפורום, לא לפחד, האנשים כאן לא יאכלו אותי והם מאוד נחמדים. אני כתבתי לה בתגובה שאני כבר קוראת את הפורום הזה זמן מה,אבל לא יצא לי להגיב לשרשור. קצת פרטים עליי: קוראים לי אביגל אני בת 15 בקרוב (בינואר) גרה בת"א. לומדת בבית ספר עירוני א´ (שמתחילת השנה התחילו לקרוא לו תיכון אומנויות-משהו כזה). בכיתה ז´ הייתי במגמת תאטרון-באמת שאהבתי את המגמה אבל משהו במורים לא איפשר לי להמשיך. בשנה שלאחר מכן נשארתי חצי שנה וראיתי שאני לא מצליחה להסתדר.השנה, בכיתה ט´ כבר ויתרתי והחלטתי לא ללכת למגמה. אני באמת אוהבת תאטרון ומחזות זמר. אני הכי אוהבת את טומי תם - כשהייתי קטנה אני זוכרת שהלכתי לראות מעל ל-5 פעמים את ההצגה מפני שבת דודה שלי השתתפה...(זה היה בערך 10 שנים פחות או יותר) אני אוהבת לרקוד ריקודי עם כמו שמנהלת הפורום שלכם,סתיו, עושה מגיל 3. אבל אני התחלתי ארבע שנים אחריה. בגיל 7 אז זהו לבינתיים. מקווה שאהיה רצויה כאן, ואהיה פעילה מאוד.

zViper

New member
ברוכה הבאה לפורום!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אגב, לא לדאוג, איננו קניבלים, לפחות כך אני יודע על עצמי מאז פעם אחרונה שהבטתי במראה
הצפע.

היי לךךך וברוכה הבאה,אני תום,ואני

מאוד עסוק,אז אני פה בביקורי פתע בעיקר,בשעות כאלו,אבל ביום רביעי החיים שלי יחזרו למסלול נורמלי והכול יהיה מצוין

Hippie Jeannie

New member
ברוכה הבאה!

טוב לראות שבכל זאת החלטת להצטרף אלינו... אני בטוחה שלא תתחרטי על זה

Christine Daae

New member
Welcome Dear../images/Emo140.gif

ואל תדאגי! אנחנו נקבל אותך ב
(זרועות פתוחות, למי שלא הבין).

avigal23

New member
תודה רבה לכולכם

אגב סתיו למה לא היית היום בים? לתום קראתי והבנתי שאתה מאוד עסוק-בהצלחה בכל ולכולם! ולצפע-אני לא אמרתי שאתם קניבלים, לא חששתי מהתגובה כאן הבעיה, שאני לא כ"כ מעודכנת. במזמן הכה קצר שיש לי עם כל תקופת המבחנים אני מקווה שאוכל לבקר במספר מחזות זמר בחופשת החנוכה... רק שתדעו אני נכנסת רק בסופי שבוע(שישי שבת) לכריסטין-תודה רבה...

למעלה