שלום לכולם!

guylevy2

New member
שלום לכולם!

איזה פורום !!! כל הכבוד!!! רציתי לדעת עם מישהו יכול לתת לי ברכה ..... זה בשביל החבר הכי הכי טוב שלי!!! וחזבתי וחשבתי ואני לא מוצא ברכה מתאימה בשבילו..... אם למישהו יש רעיון (לא לתת לי ברכה שלמה, כל מה שאני צריך זה רעיון לכתיבה או משהו כזה ואני אעשה מזה ברכה) תודה לכל העוזרים! גיא. :)

TheBlueOne

New member
ובכן..

יש כמה וכמה רעיונות. להכין מבריסטול ענק! ברכה כאשר משולבים בה מוצרי שוקולד. מה הכוונה? לדוגמא במהלך הברכה אתה אומר לו שרצית להכין משהו לא מוגזם ובמקום המילה מוגזם מדביק את החטיף מוגזם..קשה לי לחשוב עכשיו על עוד מוצרי שוקולד למרות שכבר ראיתי את הברכה הזאת ויש שוקולדים ומצרי מתיקה להכין איתם את הברכה. זוהי ברכה מיוחדת שזוכרים להרבה זמן. רעיון נוסף הוא להקליט שיר של כל החברים. אני לדוגמא לקחתי פלייבק של שיר ידוע, שינית את המילים וליומולדת של אחת החברות הטובות שלי נכנסנו לאולפן הקלטות והקלטנו לה את השיר עליה.. זה מאוד מאוד מרגש!!! או אם הוא באמת מיוחד אתה יכול לעשות לו חפש את המטמון כזה עם פתקים ולבסוף להוביל אתו למקום גבוה (צוק או משהו בסביבה אם יש) כאשר בתחתית יש אימרת מזל טוב או משהו אחר מורכבת מאבנים או מנרות (אצלנו יש מחצבה אז הרבה עושים את זה וזה ממש נחמד). או להכין שלט ענק מבד עם ברכה מיוחדת (בחרוזים או משהו) ולתלות לה בכניסה לבית בבוקר מבלי שאף אחד ישמע/יראה (אפשר גם בכניסה לרחוב ואז בכלל.. שמחה והילולה.. כל הרחוב והשכונה יודעים שלבעל השמחה יש יומולדת :) מקווה שעזרתי..

למעלה