שלום לכולם.

היו לי בשבוע שעבר מפגשים עם לא

מעט אנשים וירטואלים שהכרתי אותם ברשת משך זמן מסוים בין אם ידידים מפורום מסוים ובין אם גברים באספירציה רומנטית אחרי שאתה מתכתב עם בן אדם במשך זמן מסוים בצאט או באימיילים וגם מדבר איתו בטלפונים אם לא מחליפים תמונות ככה די בהתחלה השוק יכול להיות די גדול ולא רק בגלל שהמראה הוא של אדם זר לגמרי בעצם אלא גם בגלל שהדמות הנון וירטואלית בעצם לא תמיד מתחברת למה שהרגשת מהדמות ברשת זה יכול להיות לפעמים ניגוד פאטאלי לשני הצדדים בקטע הרומנטי הגעתי למסקנה שיש אכזבה בתשעים וחמש אחוז מהמקרים לפחות ממה שאני חוויתי

כשיש לך רגשות חמים בלב לתת לבן

אדם ואתה מתחיל להתכתב עם מישהו ויש קומוניקציה טובה ונעימה בהתכתבות נורא מפתה להשליך עליו מיד את כל הרגשות האלה שרוצים לפרוץ של אהבה ותשוקה ונכון שאתה יכול להתחבר לחלק מהפנימיות של אותו אדם אבל יכול להיות שאם היית פוגש אותו אדם במציאות פנים אל פנים בכלל לא היית מעביר לו את הדברים האלה

e-magine

New member
ברוכה הבאה טל7

אני שמייח כשיש חברים שלומדים על הסיכונים מנסיונם של אחרים ולא "דרך הרגליים". מעבר לזה, אני לא חש צורך להתערב בדיון, אך לא רציתי להמנע מלהגיד לך שלום, כי זאת היתה הרי הודעתך הראשונה בפורום.

טל7

New member
תודה, והבהרה

תודה על הברכות. הנקודה שניסיתי להעלות לא הייתה למעשה קשורה לעניין הסיכונים. שהם כמובן קיימים ואני מודעת להם, אך אין לכך קשר לדברים שהעליתי. דיברתי על התועלת שבעניין עבור אנשים מסויימים, בלא סתירה וקשר לעניין הסיכונים שברור כי הם אורבים ויש להיזהר, אך זהו נושא בפני עצמו. התייחסתי לעניין אחר אך כנראה לא הובנתי.

amiak

New member
ברוכה הבאה...

נהניתי מאוד לקרוא את הדיון. אין לי מה לתרום לו, ולכן אני רק אהנה ממנו! :) עמיה

למעלה