שלום לכולם:)

אורחת1990

New member
שלום לכולם:)

הייתי רוצה לדעת האם יש פה אנשים שהצליחו לעבור לאירופה לא משנה איזו מדינה בלי אזרחות אירופאית ? הכוונה הצליחו להשיג ויזת עבודה,שהמעסיק העדיף ישראלים על פני עובד מקומי.אני מודעת לתהליך הזה,אני ובעלי היינו בגרמניה וניסינו להוציא ויזת עבודה ולשלוח קורות חיים באנגלית לחברות בינלאומיות וללא הצלחה הם היו עונים במייל שמתאימים אבל לא מתעסקים עם אשרות ,ויזות עבודה וכל הבירוקרטיה הזאת.
השאלה האם יש טעם לחפש מישראל עבודה ושהמעסיקים באמת ירצו להעסיק ולהוציא ויזה או שזה אבוד?:/
ניסיתי להוציא אזרחות פולנית דרך סבא רבה אך הוא איבד אותה כשעבר לפולין כשהמדינה עוד לא נוסדה. ביררתי עם עורכי דין והמסלול הזה סגור.

תודה, אשמח לתגובות /להערות מה אפשר לעשות במצבנו.

נ.ב
קצת פרטים עלינו בני 26 ו31 בלי ילדים ,השכלה - (לימודי תעודה בcnc כל התחום הרחב ) יש ניסיון בהייטק בפיתוח בעיקר ואנגלית ברמה גבוהה ויש מוטבציה להצליח :)

Luis12

New member
אתם עוד צעירים למה לא ללמוד לתואר?

כן זה לא בדיוק המסלול הקצר ביותר, אבל זה יכניס אותכם לתוך הארץ שתבחרו ללכת אליה ובכלל יאפשר לכם לראות אם זה מתאים לכם לטווח ארוך יותר, ולהשיג אחרי זה אשרת עבודה ולהישאר זה דבר שקורה די הרבה. במקרה הגרוע ביותר למדתם בארץ זרה ושידרגתם את הרזומה ואת נסיון החיים.

forglemmigej

New member
מה עם חברה ישראלית עם סניפים באירופה

ברגע שנכנסים לשוק העבודה אפילו בחברה ישראלית אפשר ליצור קשרים עם מקומיים, אני פגשתי כמה ישראלים שנשלחו על ידי חברות ישראליות ואחרי זה קמבנו לעצמם להשאר , אבל,
הם כבר הרבה שנים ביבשת אני לא יודעת אם היום זה אפשרי בכלל.
שפה זה גורם חשוב מאד וכדאי לנסות ללמוד את השפה למדינה אליה רוצים להגר זה הסרטאפ הכי חשוב.

למעלה