שלום לכולם,

Naked1

New member
שלום לכולם,

אני מתעניינת בלהקות צעירות מבאר שבע, אני חושבת שבאמת בזכותם העיר שלנו עתידה לעלות על המפה (ראה ערך שדרות..), יצא לי להחשף ללהקה ממש טובה, במסגרת "הנוער ינהג אחרת" במקיף ו´, רציתי לדעת אם ל משהו יש פרטים, כי יש שמועות שהם יתפרקו או שזה כבר לא אותו מתופף, וזה די עצוב, דווקא שיש הרכב מנצח מחליפים אותו! או שאני טועה והכל באמת סתם שמועות, לא יודעת. אם מישהו יודע, שיעדכן. יהיה כאן שמח.

Naked1

New member
הו סליחה,

טעות שלי, ההופעה המדוברת התרחשה במקיף רגר כמובן...!

Papito

New member
כן יש כאן סצינה די מפותחת

של להקות צעירות כאן אני אישית מנגן באחת כזו בקשר ללהקה שהופיעה במקיף ו´ הם נקראים השכניפ של פלוסר והרבה דברים טובים אין לי להגיד עליהם

Papito

New member
במקיף רגר

הופיעה להקת ניוקליר דיזיז שסולנה משתתף פעיל בפורום

Kuki Master

New member
פחחחחחחחחחח

זה היה מצחיק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אהבתי...זאת היתה דאחקה טובה......

Superdror

New member
אני יכול להגיד לך

שאתה סתם מזלזל. אני כמוך וכמו הרבה אנשים שאני מכיר שונא מטאל, רוק כבד וכל מיני סלאיר, קריאטור וסיסטם אופ א דאון וכאלו..... לא רק שאני שונא אותם, אני אפילו לא מסוגל לשמוע אותם צורחים לי במערכת הסטריאו החמודה והמתוקה שיש לי בחדר ואף לא במערכת הקולנוע הביתית שלי! אבל! אני חייב לציין לעומת זאת, שאת הצווחות( או איך שלא תקראו לזה) של גלעד ולהקתו יכולתי לסבול ואולי אף נהניתי קצת, נקודה למחשבה. אתה סתם פוסל אותו .... אני לא יכול להכריח אותך לאהוב אותם או לאהוב את שיריהם, עניין של טעם הוא לא לויכוח...... אבל לדעתי אתה פשוט אטום מידי

חחחחח....

אתה סתם אומר את זה כי הם החברים שלך ... אבל באמת אתה לא סובל אותם (את המוסיקה שלהם)

Superdror

New member
הם לא חברים שלי, אני לא מכיר אותם

אישית ומעולם לא לחצתי קולם או שוחחתי איתם, איך אני בשבילך ? ואני בכלל לא לומד ברגר אם זה משנה לך, אני לומד במקיף ח.....

Kuki Master

New member
אטום?

מוזר שאתה אומר את זה כי במקרה אני שומע סיסטם ומטאליקה ושאר ירקות...

Superdror

New member
מה הקשר לזה

שהוא ילד קהילתי ? מה זה ילד קהילתי בכלל ? ואממממ אם העיפו אותו, הפסד שלהם, הוא מתופף משומשו

VulturE

New member
ל-Naked1

הלהקה המדוברת שהופיעה ברגר הייתה....כנסיית השכל.......

DEATHRUCTION

New member
אכן להקה טובה ומוכשרת!

ואכן המתופף עזב לא לצמיתות אבל יש מתופפת אחרת לא פחות טובה

Black Rose

New member
הממם...

ללהקה המדוברת לא קוראים במקרה מטאל מליציה (או משהו דומה?)? ככה זה נשמע מכל התיאורים. אם כן- המתופפת האחרת קצת יותר טובה לדעתי

DEATHRUCTION

New member
לא מצחיק! וד"א הניקליר דיסיז לא היה

מקובל כל כך על טל ולכן הוא נשאר לא שאם זה לא היה מקובל עליו זה לא היה נשאר! לא משנה! מטאל מליציה התפרקה בגלל חוסר תיאום סגנון! אךירן ואבי ואסף רצו לנגן סגנון מסוים ואנחנו כמובן לא הסכמנו!

למעלה