שלום לכולם!

avice9

New member
שלום לכולם!

היי קוראים לי מתן (אני בת), בת 14 מחולון. אני רוכבת בערך חצי שנה במושב בית חנן. רכיבה וסוסים בשבילי זה הדבר הכי כיף שיש, ואני לא יודעת איך הסתדרתי בלי זה עד עכשיו! שמחתי לראות שיש פורם סוסים, עם עוד ילדים שאוהבים סוסים כמוני. הייתי רוצה סוס משלי, אבל אני גרה באיזור עירוני לצערי הרב...... אני אשמח לדבר עם ילדים מאיזור המרכז ובכלל, על סוסים ומה שבא לכם! אז אתם יכולים גם לכתוב לי:ICQ-157894166.

angel457

New member
ברוכה הבאה....../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif ו....

התמכרות נעימה..... ולי קוראים דרור(אני בת), ואני בת 14...

ברוכה הבאה../images/Emo6.gif

לי קוראים דורון וגם אני בת... אני בת 13 מעין המפרץ אני שמחה שאת אוהבת סוסים וכולנו כאן כמוך אוהבים מאוד מאוד סוסים

פרסה

New member
אל תדברי בשם כולם ../images/Emo13.gif

סתאאאםםםם כולנו מתים על סוסים אגב צילמתי מיליון תמונות היום אבל לא יצאו יפות ודפקא התתמונות של הסיחה נושכת לי את הרגל (מה שמאוד כאב) נמחקו בגלל הבטריות הדפוקות של דליה

פרסה

New member
האאאאאא שכחתי

סיפרתי לכם שקילר מוציא לשון????? אז בבקשה מישהוא מזהה את האיש המוזר הזה ? :_)

:-* יאיר אתה עדיין בפורום????

יש פה בכלל דברים מעניינים מאז הפך הפורום לפורום מידע בלבד??? דרך אגב אנשים- הנה נושא מעניין לדסכס בו: מה אתם מעדיפים לרכב "עם הסוס" או "על הסוס"??? הבנתם את הרעיון של השאלות נכון?? יענו יש את אלה שאומרים -הסוס צריך לעשות מה שאני יגיד לו ואם לא אנלא יודע מה אני יעשה לו ויש את אלה שאומרים שצריך אמנם לשלוט בסוס אבל בדרך עדינה ולגרום לו לעשות מרצון כמה דברים שאפשר מתוך מה שאתה רוצה ממנו . אני לא משל לא אוהבת את המושג "סוס שבור"... תחשבו על זה....

taos

New member
רכיבה עם הסוס

חייבים לרכב עם הסוס כדי להבין אותו ולהסביר לו מה הוא צריך לעשות אבל למרות זאת יש מצבים שיש לרכב על הסוס לדוגמה: סוס משתולל או מתפרע רוב הרכיבה צריך לרכב עם הסוס יחד בקצב אחיד שהרוכב כמובן קובע כי הוא הבוס יחד עם זאת יש להתחשב במגבלות הסוס

taz512

New member
אני רואה את זה יותר בתור שותפות

פשוט אני השותף הבכיר במספר אחוזים. אני לא רוכב על סוסים בתור *ה*בוס, אני רוכב בתור שותף שלהם. רכיבה אמיתית לגמרי, מה שנקרא רכיבה כמו שרכיבה צריכה להיות, זה לצאת לטיול בלי שאתה צריך לריב עם הסוס, רכיבה שאתה חושב על לאן שאתה רוצה להגיע והסוס הולך לשם, מין תקשורות מושלמת, פשוט במקום שתלכו יד ביד, אתה קובע את הכיוון. כשאתה מרגיש אחד עם הסוס, ואתה מרגיש קשר מעולה בינכם, זאת הרכיבה האולטימטיבית. שימו לב שאני לא מדבר על אילוף כי זה משהו שונה לחלוטין. טאז, השד והרכיבה

פרסה

New member
הלשון שלו בחוץ הרבה פעמים

ולא רק שהוא במרכבה. הוא נראה קצת אדיש אבל הוא תמיד ככה בתמונה הזאת בדיוק ראפי רותם אותו אחרי שהוא פירזל אותו

לא יש סוסים עם לשון כל הזמן בחוץ

אבל תמיד נראה לי עינוי להכריח סוס לסחוב כל כך הרבה מסע כמו מרכבה עם אנשים

פרסה

New member
אם אני מצליח לסחוב את הכרכרה

ששני ילדים קרציות נתלים לי מאחורה אזה הוא יכול לסחוב 4 כרכרות מצורפת תמונה של רפי מפרזל אותו

פרסה

New member
פאק הוא ביקש ממני לא לפרסם אותה

וגם אני לא יודע מה יש לסוס הזה הוא כל הזמן זז מהחול

למעלה